92-Year-Old Bijna Blind Woman haakt voor het goede doel

door Kathryn op Juni 30, 2011 · 5 reacties

in Haak voor een Oorzaak

g12c0000000000000004d6500cb4433cadfef72a0c94f561366cf1ded30 92 Year Old Nearly Blind Woman Crochets for Charity Photo Credit: Jason Rossi

Ik regelmatig het nieuws te scannen naar artikelen over gehaakte. Ik ben voortdurend gewezen op de artikelen over oudere vrouwen die haken voor het goede doel. Er is gewoon iets aantrekkelijk voor mij over het idee dat er al die oude vrouwen die er zijn zetten hun vaardigheden te gebruiken om zich bezig te houden terwijl het voortdurend om anderen te helpen, zelfs in zeer oude leeftijd. Vrouwen als Bea White, een 92-jarige vrouw, die het grootste deel van haar gezichtsvermogen heeft verloren aan maculaire degeneratie, maar heeft dat niet laten stoppen met haar uit het houden van haar haken gaat schoot gewaden voor kankerpatiënten haken.

Reporter Keshia Clukey zegt dat Wit ging door een moment van medelijden met zichzelf te voelen toen ze besefte dat ze haar gezichtsvermogen verloor. Maar ze wilde niet te zitten rond het hosten van haar eigen medelijden partij dus besloot ze om iets voor iemand anders te doen. Haar mistig gezichtsvermogen beperkt haar activiteiten, maar ze is in staat om de steken te haken werk te doen voelen zodat ze pakte de haak en begon te werken.

Vorig jaar Wit gedurende een volledig 1500 vrijwilliger werken haken voor kankerpatiënten. Ze maakte meer dan honderd ronde gewaden in die tijd, gemiddeld twee ronde gewaden per week. Praten over het draaien van citroenen in limonade. Dames als deze zijn net zo inspirerend en herinneren me steeds weer over zowel de waarde en de kracht van de haak!

pinit fg en rect gray 28 92 Year Old Nearly Blind Woman Crochets for Charity
Zoals dit bericht, Neem druk op de knop aandeel! Hou echt van wat ik doe met Haak Concupiscence? Overwegen om een schenking of meer een blog sponsor.

Trackbacks

  1. [...] Homeschool Moms – een grote post over hoe homeschooling uw kinderen is niet voor everyone.92-Year-Old Bijna Blind Woman haakt voor het goede doel door Haak Concupiscence – gewoon een geweldige story.Hope jullie allemaal een geweldige 4 juli [...]

  2. [...] Ik heb persoonlijk verteld, Ik heb dit onderwerp onderzocht en gerapporteerd over verhalen over de 92-jarige bijna blind crocheter en de blinde crocheter die ambachten voor haar [...]

Vorige post:

Volgende post: