Kourtney Kardashian sport Lisa Maree haak zwembroek

We have seen Kourtney Kardashian wearing crochet swimsuits in het verleden. And we have taken several looks at the great line of crochet swimsuits made by Lisa Maree. Nu krijgen we te zien de twee gecombineerd. As you can see from the photo above, Kourtney Kardashian is on the cover of Shape Magazine wearing a crochet swimsuit by Lisa Maree. It’s the brand’sApple Tree Bikini”. Their crochet bikinis are cute but they’re one pieces are even more detailed and gorgeous so it’s something worth checking out if you haven’t already.

Kathryn

San Francisco gebaseerd en haak-geobsedeerde schrijver, dromer en creatieve geest!

2 Opmerkingen:

  1. Ziet er geweldig! Could you share a pattern, Gelieve?

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *