Kourtney Kardashian sport Lisa Maree haak zwembroek

We have seen Kourtney Kardashian wearing crochet swimsuits in het verleden. And we have taken several looks at the great line of crochet swimsuits made by Lisa Maree. Nu krijgen we te zien de twee gecombineerd. As you can see from the photo above, Kourtney Kardashian is on the cover of Shape Magazine wearing a crochet swimsuit by Lisa Maree. It’s the brand’sApple Tree Bikini”. Their crochet bikinis are cute but they’re one pieces are even more detailed and gorgeous so it’s something worth checking out if you haven’t already.

Abonneer je op alle berichten door dagelijks een e-mail of via een feedreader.

Abonneer je op mijn nieuwsbrief waar ik haak nieuws en updates delen elke 1-2 maanden.

Kathryn

San Francisco gebaseerd en haak-geobsedeerde schrijver, dromer en creatieve geest!

2 Opmerkingen:

  1. Looks amazing! Could you share a pattern, Gelieve?

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

U kunt deze HTML Tags en attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

  • Image of Cover for Crochet Saved My Life

    Haak mijn leven gered vertelt mijn verhaal van hoe crafting me van chronische depressie genezen. Hij deelt ook de verhalen van 24 andere geweldige vrouwen die verslaafd te genezen. Lees het boek vandaag!