Linebacker Turns Kids’ Haak Leraar

door Kathryn op April 25, 2011 · 2 reacties

in Haak Nieuws

cropped t640 300x133 Linebacker Turns Kids Crochet Teacher

Foto door Nick Krug via Shawnee Dispatch

Mike Rivera is 6'2″ en overtreft 250 ponden. Hij pijnigde tot 300 tackles als college football-speler voordat hij met de Green Bay Packers en vervolgens de Miami Dolphins. Met andere woorden, hij is niet het typische beeld dat je in je geest als je denkt over iemand die haakt. En toch kan hij een muts gehaakt in ongeveer een uur en is blij om jonge kinderen te leren hoe ze het zo goed doen!

Shawnee Dispatch meldt dat Rivera onlangs bezocht Hillcrest Elementary School in Kansas. Hij was er om studenten te leren hoe te haken in een vrijwillige klasse die werd georganiseerd na school door de Boys and Girls Club van Lawrence. Meer dan een dozijn kinderen opdagen voor de klas en geleerd hoe je een hoed haken. Ze werden niet verteld wie Rivera was zo waren ze louter geïnteresseerd in de haak klasse. Hoe spannend!

Hoe precies heeft een voetballer als Rivera komen om te leren hoe om te haken? Hij ging naar Guatemala om wat vrijwilligerswerk met kinderen doen en leerde hij zowel het ambacht en de kunst van het onderwijzen van het terwijl hij daar was. Hij zegt dat het haken is een goede manier om de tijd te vullen met name als het betekent dat hij kinderen in nood kunnen helpen. Hij keert terug naar de klas om zijn haken vrijwilligerswerk voortzetten.

pinit fg en rect gray 28 Linebacker Turns Kids Crochet Teacher
Zoals dit bericht, Neem druk op de knop aandeel! Hou echt van wat ik doe met Haak Concupiscence? Abonneren op Haak Concupiscence via e-mail

Trackbacks

  1. [...] persoon die haakt kan een oma in een schommelstoel met een Afghaan op schoot of een grote buff voetballer of iemand anders in tussen zijn. Een van de opties is een leuke jonge vrouw met een edgy passie voor [...]

Vorige post:

Volgende post: