Haak Quote: Stephanie Pearl-McPhee

door Kathryn op April 1, 2011 · 1 commentaar

in Haak Quotes

Today is April Fools Day and I thought that another quote from Stephanie Pearl-McPhee would make perfect sense to me. Het is geen grap of prank per se, maar April Fools Day is over het hebben van een gevoel voor humor en de boeken van deze auteur zijn allemaal over de humor van liefdevolle garen. Hoewel haar boeken zijn voor breiers, ze maken me aan het lachen als een crocheter ook.

Anyone would think that after decades of dedicated yarn buying, kijken garens komen en gaan door de jaren heen, Ik zou leren dat alleen maar omdat een garen wordt stopgezet of schaars of speciaal voor mij betekent niet dat ik nodig heb om het te kopen en hamsteren het als een eekhoorn met een obsessief-compulsieve kwesties, trying to shield myself against the day I can’t get more.

Ah, I have definitely been there! This quote comes from the book Things I Learned From Knitting: …whether I wanted to or not Crochet Quote: Stephanie Pearl McPhee. The rest of the story that follows the quote is even better and gets funnier so if you like the beginning of it I’d definitely encourage you to pick up a copy of the book.

Have you read any of McPhee’s books? If you’re a crocheter who doesn’t knit, do you still find that you can appreciate them?

pinit fg en rect gray 28 Crochet Quote: Stephanie Pearl McPhee
Zoals dit bericht, Neem druk op de knop aandeel! Hou echt van wat ik doe met Haak Concupiscence? Abonneren op Haak Concupiscence via e-mail

Vorige post:

Volgende post: