Haak offerte: Stephanie Pearl-McPhee

Today is April Fools Day and I thought that another quote from Stephanie Pearl-McPhee would make perfect sense to me. It’s not a joke or prank per se but April Fools Day is about having a sense of humor and this author’s books are all about the humor of loving yarn. Although her books are for knitters, they make me laugh as a crocheter as well.

Anyone would think that after decades of dedicated yarn buying, garens komen en gaan door de jaren heen kijken, Ik zou leren dat alleen maar omdat een garen wordt gestaakt of schaars of speciaal voor mij betekent niet dat ik aan het opkopen en het hamsteren zoals een eekhoorn met obsessief-compulsieve kwesties nodig, trying to shield myself against the day I can’t get more.

Ah, I have definitely been there! This quote comes from the book Things I Learned From Knitting: …whether I wanted to or not. The rest of the story that follows the quote is even better and gets funnier so if you like the beginning of it I’d definitely encourage you to pick up a copy of the book.

Have you read any of McPhee’s books? If you’re a crocheter who doesn’t knit, do you still find that you can appreciate them?

Abonneer je op alle berichten door dagelijks een e-mail of via een feedreader.

Abonneer je op mijn nieuwsbrief waar ik haak nieuws en updates delen elke 1-2 maanden.

Kathryn

San Francisco gebaseerd en haak-geobsedeerde schrijver, dromer en creatieve geest!

One Comment reactie:

  1. ohhh they do, I just love slippers especially ones in chunky yarn. :) great pickDebb

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

U kunt deze HTML Tags en attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

  • Image of Cover for Crochet Saved My Life

    Haak mijn leven gered vertelt mijn verhaal van hoe crafting me van chronische depressie genezen. Hij deelt ook de verhalen van 24 andere geweldige vrouwen die verslaafd te genezen. Lees het boek vandaag!