Blinde vrouw haakt Presents voor haar 15 Broers en zussen

door Kathryn op April 13, 2011 · 2 reacties

in Haak Nieuws

26682porchardbevlewis9 200x300 Blind Woman Crochets Presents for her 15 Siblings

Foto door K. Strohschein van de Port Orchard Independent

Beverly Lewis mag blind zijn, maar ze doet dat niet laten stoppen met haar doen wat ze wil doen. Bij voorbeeld, toen ze wilde leren hoe om te haken, zij eenvoudig benaderde iemand bij haar lokale senior centrum en vroeg om hulp. Een vrijwilliger genaamd Laura Vroege hulp toegezegd.

Vroege gehouden Lewis’ handen terwijl haar de les basis steken van de haak. Lewis is de eerste om toe te geven dat het kostte haar een tijdje aan te slaan, maar nu heeft ze de smaak te pakken en ze haken als een gek.

Momenteel werkt ze aan een cadeautje (getoond in de foto hierboven) voor haar zus. Ze heeft vijftien broers en zussen in totaal en we weten allemaal dat onze familieleden zijn de eersten die onze gehaakte cadeautjes krijgen! Werkelijk, hoewel, de eerste persoon om een ​​gehaakte cadeau van de blinde vrouw ontvangt haar paster voor wie zij een queen-sized deken was. Het kostte haar een jaar om het te doen, maar ze is (terecht) trots op haar werk.

Hoewel Lewis momenteel haken voor een van haar vele broers en zussen zou ze ook graag haken voor het goede doel. Ze is met name geïnteresseerd in het maken van dekens en sjaals om te doneren aan de daklozen onderdak dat is aangesloten bij haar kerk. Wat een inspirerende vrouw!

Wist u dat er ook een vrouw die haakt hoewel ze geen vingers?!

pinit fg en rect gray 28 Blind Woman Crochets Presents for her 15 Siblings
Zoals dit bericht, Neem druk op de knop aandeel! Hou echt van wat ik doe met Haak Concupiscence? Abonneren op Haak Concupiscence via e-mail
PeacefulPath
PeacefulPath

Jaar voordat ze stierf, mijn moeder verloor haar gezichtsvermogen aan maculadegeneratie. Ze had naald ambachten gedaan haar hele leven, en slaagde erin om haken nadat hij blind te houden. Ze maakte oma vierkanten, which my father helped her put together in afghans that were donated to a geriatric hospital in her area. I have always been inspired by my mother's persistance in this work. She is a big part of the reason why I am dedicated to knitting and crocheting. Thank you Mom!

Vorige post:

Volgende post: