Gedetailleerde haak portret kunstenaar: Jo Hamilton

johamilton21 Detailed Crochet Portrait Artist: Jo Hamilton

Jo Hamilton is een geweldige Haak kunstenaar. Ik zeg niet dat licht. Er zijn een heleboel haak kunstenaars met werk dat ik. Sommigen van hen zijn zeer technisch geschoolde. Anderen zijn zeer creatief. Maar Jo Hamilton echt indruk op mij met haar haak portretten. Ja, Ze maakt eigenlijk gelijkenissen van echte mensen met behulp van de haak. Wow! Dat is een niveau van Haakvideo Ik weet niet zeker dat ik kon ooit bereiken ongeacht hoeveel moeite ik erin.

Over haak kunstenaar Jo Hamilton

crochet artist jo hamilton Detailed Crochet Portrait Artist: Jo Hamilton

Jo Hamilton in haar creatieve ruimte

Jo Hamilton is een Portland-gebaseerde kunstenaar die werkt in verschillende media, maar is momenteel alles over haak. In een interview Geplaatst op haar website zegt ze dat ze geleerd om haak van haar grootmoeder, toen ze nog een kind was en vervolgens opnieuw geleerd als een tiener en jarenlang doen als een ambacht voordat integreren in haar kunst. Het werk dat ze heeft gedaan dat ik ben het meest geïmponeerd met is haar haak portretten (waarvoor ze heeft een tentoonstelling van New York in mei 2011). Ik denk dat het is verbazingwekkend om te kunnen om dat te doen. Don't you?! Maar ze andere haak illustraties zo goed heeft gedaan, beginnen met een project genaamd ik haak Portland, Wat is een landschap van de haak van de stad.

Hoe doet ze het?

Het proces van het maken van een portret van de haak is niet bijna net zo wiskundige of gepland-out als je zou denken. In het hetzelfde interview op haar site, ze zegt:

“Mijn huis is gevuld met ballen van garen, alle gearrangeerd door kleur op de planken. Ik kan trek ze uit als ik ze nodig voor mijn gehemelte hebben. Een portret kan duren tot vijftig of meer uur in de loop van een maand, maar ik heb eigenlijk nog niet geteld, en ik net zoveel tijd op zoek als eigenlijk Haakvideo. De stukken evolueren uit de inside out. Ik maak geen grafieken, plannen of grafieken; het is een rij-door-rij organisch proces waarin ik niet altijd het resultaat is bekend, maar hebben geleerd om te vertrouwen op mijn manier van werken.”

Dat degenen onder ons die zou willen proberen onze hand op het type van de haak kunst ze maakt niet helpen, maar het maakt me zeker nog meer onder de indruk van dat werk! En bovendien, haar nummer een stuk van advies voor crocheters die willen ontdekken van de artistieke kant van het vaartuig is om te graven van patronen.

Voorbeelden van Jo Hamiltons haak Artwork

Hier zijn enkele voorbeelden van de portretten die me zo veel verbazen. Ze zijn groter dan het leven grootte:

john hoke website 595 Detailed Crochet Portrait Artist: Jo Hamilton

lisa marcus website 595 Detailed Crochet Portrait Artist: Jo Hamilton

owen hoke website 595 Detailed Crochet Portrait Artist: Jo Hamilton

su lien amp su lien 595 Detailed Crochet Portrait Artist: Jo Hamilton

jo hamilton crochet portrait Detailed Crochet Portrait Artist: Jo Hamilton

crochet portrait Detailed Crochet Portrait Artist: Jo Hamilton

En in andere werken, Hier is een detail van haar gehaakte versie van de Hawthorne-brug in Portland:

wool prog007 595 1 Detailed Crochet Portrait Artist: Jo Hamilton

Vraag

Je heb ooit een andere haak portretten? Gelieve te delen met mij hebt u!

pinit fg en rect gray 28 Detailed Crochet Portrait Artist: Jo Hamilton

Abonneer je op alle berichten door dagelijks een e-mail of via een feedreader.

Abonneer je op mijn nieuwsbrief waar ik haak nieuws en updates delen elke 1-2 maanden.

Kathryn

San Francisco gebaseerd en haak-geobsedeerde schrijver, dromer en creatieve geest!
  • Image of Cover for Crochet Saved My Life

    Haak mijn leven gered vertelt mijn verhaal van hoe crafting me van chronische depressie genezen. Hij deelt ook de verhalen van 24 andere geweldige vrouwen die verslaafd te genezen. Lees het boek vandaag!