Cool Haak Aluminium Tab Accessoires

door Kathryn op Februari 10, 2011 · 3 reacties

in Haak Fashion

Ik heb onlangs geleerd over de koele gerecycleerde producten die worden gemaakt door Studio Scale. Bij de eerste blik, deze items zijn tassen en andere accessoires gemaakt van aluminium kan tabbladen. Met verder onderzoek zul je merken dat het haakwerk dat wordt gebruikt om deze stukken bij elkaar te houden om modieuze accessoires voor de moderne eco-minded individu maken.

Wat is Escama Studio?

Dit is een collaborative design studio die is gebaseerd op twee verschillende locaties – hier San Francisco, Californië en ook in Brazilië. Design afkomstig zowel van de verschillende studio. Ze zeggen dat hun missie is “het creëren van innovatieve en stijlvolle producten van post-consumer en andere duurzame materialen, door middel van partnerships met producenten in achtergestelde gemeenschappen.” De Escama Studios team bestaat uit zowel mannen als vrouwen.

Hoe Kansarme Gemeenschappen worden geserveerd

De haak werk dat gaat in deze producten wordt met de hand gedaan in Brazilië door vrouwen collectieven. De vrouwen die deelnemen aan deze collectieven worden beschouwd kunstenaars. Elke tas heeft een label met informatie over de kunstenaar. Kunt u terecht op de website van Escama Studio om te lezen over elk van de verschillende kunstenaars. Consumenten die willen kunnen een bedankbriefje te sturen naar hun artiesten via de website. De kunstenaars verdienen een leefbaar loon voor hun haakwerk. Escama Studios probeert ook om te helpen de kunstenaars op andere manieren, hen te helpen bij het openen van bankrekeningen, hen te helpen computervaardigheden opleiding en hen te voorzien van een percentage van de bruto-omzet van de coöperatie profiteren.

Basis van Escama Studios Producten

De studio heeft een basis esthetisch ontwerp dat volgt bij het maken van haar producten. Ze gebruiken allemaal gerecycled aluminium kan tabbladen. Ze gebruiken ook traditionele haak technieken uit Brazilië die zijn aangepast aan een moderne ontwerp dat gebruik maakt van deze unieke materialen te creëren.

Voorbeelden van Escama Studios Producten

Hier zijn enkele voorbeelden van hun werk van hun website, maar ik wil u aanmoedigen om te controleren of de gehele website voor meer informatie.

Screen shot 2011 02 05 at 11.55.56 AM 300x207 Cool Crochet Aluminum Tab Accessories

Screen shot 2011 02 05 at 11.56.17 AM 300x212 Cool Crochet Aluminum Tab Accessories

Screen shot 2011 02 05 at 11.56.39 AM 300x236 Cool Crochet Aluminum Tab Accessories

Deel uw gedachten over deze werken van gehaakte kunst in de comments!

pinit fg en rect gray 28 Cool Crochet Aluminum Tab Accessories
Zoals dit bericht, Neem druk op de knop aandeel! Hou echt van wat ik doe met Haak Concupiscence? Abonneren op Haak Concupiscence via e-mail

Trackbacks

  1. [...] dat ik hoorde over gehaakte pop top accessoires het was omdat ik net had ontdekt het werk van Escama Studio, een fair trade gehaakte organisatie gevestigd in San Francisco, dat werkt met ambachtslieden in Brazilië. Sinds [...]

  2. [...] het verleden heb ik geschreven over Escama Studio, een in San Francisco gevestigde organisatie die werkt met ambachtslieden in Brazilië die haak gebruiken om upcycle [...]

Vorige post:

Volgende post: