Gehaakte Lichaamsdelen slaat aan

door Kathryn op Januari 25, 2011 · 5 reacties

in Haak Nieuws

il 570xN.197889251 300x224 Crocheted Body Parts Catching On

One of the things that I’ve seen a lot lately in crochet news is mention of the crocheted body parts that are made by Sarah Louise Burns. (I first found out about them last week via Neatorama). Burns is actually a New York City actress who does crochet work in her spare time. What she crochets is various organs and sometimes other body parts.

As you can see from the picture of the crocheted heart above, she puts a lot of effort into making her crocheted body parts look anatomically correct. In addition to the heart, items that are currently in her Etsy include crocheted lungs (regular as well as smoker’s lungs), a crocheted urinary tract system, a crochet brain, a liver, a pancreas, a thyroid and an eye.

I’m not sure quite what you would do with these items. Ze wilde zetten het hart in een kussen, dus er is een aantal potentiële er. Of anders kun je ze gewoon op het display. Ze zijn ongewoon weinig items die ze verkopen voor een eerlijke prijs. En de haak werk ziet er goed gedaan.

Heb je ooit zoiets eerder gezien?

pinit fg en rect gray 28 Crocheted Body Parts Catching On
Zoals dit bericht, Neem druk op de knop aandeel! Hou echt van wat ik doe met Haak Concupiscence? Overwegen om een schenking of meer een blog sponsor.

Trackbacks

  1. [...] door haken een hart en vervolgens op requet gemaakt longen, een brein, lever en. Ik leerde over haar eerste via Neatorama maar echt revisited haar werk bij het onderzoek naar de gehaakte organen doen van vorig jaar voor de post die ik deed [...]

  2. [...] wat mij opviel in deze tijd vorig jaar was dat een heleboel mensen maakten anatomisch correcte gehaakte lichaamsdelen zoals hart en longen. Ik revisited dit onderwerp later in 2011 toen ik de verjaardag post voor mijn [...]

Vorige post:

Volgende post: