Gehaakte lichaamsdelen vangen op

il 570xN.197889251 300x224 Crocheted Body Parts Catching On

Een van de dingen dat ik veel de laatste tijd in haak nieuws gezien heb is melding gemaakt van de gehaakte lichaamsdelen die zijn gemaakt door Sarah Louise Burns. (Ik heb eerst ontdekt over hen vorige week via Neatorama). Burns is eigenlijk een New York City actrice die werk in haar vrije tijd haak. Wat ze haakpennen is verschillende organen en soms andere lichaamsdelen.

Zoals u van de foto van de gehaakte hart hierboven zien kunt, ze zet veel inspanning in het maken van haar gehaakte lichaamsdelen anatomisch correct kijkt. Naast het hart, items die momenteel in haar zijn Etsy winkel Gehaakte longen omvatten (regelmatige evenals smoker's longen), een gehaakte urinewegen systeem, een haak hersenen, een lever, een alvleesklier, een schildklier en gaten.

Ik ben niet zeker dat heel wat u zou doen met deze items. Ze het hart veranderen in een kussen, dus er aantal mogelijkheden er is. Of anders je gewoon zou kunnen stellen hen op display. Ze zijn ongewone kleine items die ze voor een eerlijke prijs verkoopt. En de haak werk ziet er goed gedaan.

Je heb ooit iets als dit voor?

pinit fg en rect gray 28 Crocheted Body Parts Catching On

Abonneer je op alle berichten door dagelijks een e-mail of via een feedreader.

Abonneer je op mijn nieuwsbrief waar ik haak nieuws en updates delen elke 1-2 maanden.

Kathryn

San Francisco gebaseerd en haak-geobsedeerde schrijver, dromer en creatieve geest!
  • Image of Cover for Crochet Saved My Life

    Haak mijn leven gered vertelt mijn verhaal van hoe crafting me van chronische depressie genezen. Hij deelt ook de verhalen van 24 andere geweldige vrouwen die verslaafd te genezen. Lees het boek vandaag!