Gul mærkat Legetøj: Fair Trade Hæklet

ved KathrynFebruar 7, 2013 · 1 kommentar

i hæklet verden

Post image for Yellow Label Toys: Fair Trade Crochet

Denne weekend fik jeg øje på hæklet i en legetøjsbutik, at jeg var i. Jeg kiggede det op for at finde ud af det er et fair trade-mærke, jeg ikke havde hørt om endnu. Jeg er altid super interesseret i alle fair trade hækling, så jeg var nødt til at lære mere!

The Store

paxton gate for kids Yellow Label Toys: Fair Trade Crochet

Butikken, at jeg var i var Paxton Gate: Kuriosa for Kids, som er på Valencia i Mission District i San Francisco. Den oprindelige Paxton Gate er denne underlige nysgerrighed butik fyldt med planter, udstopning dyr og andre oddness. Et par år siden de åbnede op børnene’ shop, som er fyldt med smart, ikke-tech, øko-venlige, økologiske kreative legetøj. Selvom det er beregnet til børn, Jeg finder det mindst lige så magiske som den voksne udgave af butikken og altid pop i, hvis jeg er i området.

Hæklet legetøj

Det var de hæklede legetøj, som jeg spottet i butikken:

fair trade crochet rattle 400x268 Yellow Label Toys: Fair Trade Crochet

fair trade crochet toy 400x268 Yellow Label Toys: Fair Trade Crochet

De er hæklede rangler. Yndig! Tjekke dem ud online jeg kan se, at paddehat rangler (nederste foto lige over denne tekst) er lavet af økologiske bambus garn. Ikke underligt, de var så bløde! Dette garn er et fælles træk ved mange af emnerne mærket sælger.

Label

yellow label fair trade crochet Yellow Label Toys: Fair Trade Crochet

Mærket, der gør dette kaldes Yellow Label. Mærket blev startet af en mor, der var inspireret af sin søn til at finde “et alternativ til masseproducerede, kommercielle legetøj og tøj”. Hun arbejder med håndværkere i forskellige lande, for det meste mødre også, at tilbyde dem fair trade løn for håndlavede ting, som forældre kan købe med god samvittighed.

Mærket mission, som beskrevet på side:

“På Yellow Label Kids, mener vi, at produkterne kan være lige så sjovt, stilfuld og funktionel, mens den stadig er etisk udformet og miljømæssigt ansvarlig. De håndværkere, der gør vores produkter betales rimelige levende løn i overensstemmelse med fair trade-standarderne.”

Jeg elsker Fair Trade Hæklet!

pinit fg en rect gray 28 Yellow Label Toys: Fair Trade Crochet
Ligesom dette indlæg, bedes ramme aktien knap! Virkelig elsker, hvad jeg laver med hækling concupiscence? Overveje at gøre en donation eller bliver en blog sponsor.

Trackbacks

  1. [...] Jeg har for nylig nævnt på min hæklede blog, som jeg havde gået til en legetøjsbutik her (hvor jeg plettet nogle fair trade hækling). [...]

Forrige post:

Næste indlæg: