Vis mig Valentins kærlighed

ved KathrynFebruar 14, 2013 · 5 kommentarer

i Hæklet Blog

Post image for Show Me Some Valentine’s Love

Kan du lide, hvad jeg gør her på Hæklet concupiscence? Du kan få alt dette blog indhold gratis, men da det er Valentinsdag, og du måske føler den kærlighed, jeg troede, jeg ville spørge, om du vil hjælpe mig ud.

5 Ways You Can Show Me Some Valentine’s Love Right Now

  1. Contribute a small donation to my Hook to Heal fundraiser. I’ve only got two weeks left and if I fail to meet my funding goal of $2000 then I have to pay 5% extra in fees to Indiegogo. Help me avoid this cost with a small donation. Even $1 helps and it will get you an acknowledgment in the book!
  2. Buy someone a copy of Hæklet reddede mit liv. Or get yourself the Kindle copy for bare $2.99.
  3. Tilmeld dig free monthly crochet newsletter that I put out.
  4. Spread the word about enjoying this blog through your social media. Mention me on Facebook or Twitter, pin some of the images from this blog on Pinterestlet others know why they should check out this blog.
  5. Take the time to visit some of the archived posts on this site and leave comments!

Your support in keeping this blog active is always so appreciated. You are much loved this Valentine’s Day!!

pinit fg en rect gray 28 Show Me Some Valentines Love
Ligesom dette indlæg, bedes ramme aktien knap! Virkelig elsker, hvad jeg laver med hækling concupiscence? Overveje at gøre en donation eller bliver en blog sponsor.
Sorter: Nyeste | Ældste
icrochetinoh
icrochetinoh

I've done most of the above, I really hope you can get the funding for your publishing. I'm looking forward to it. Love your blog. Missed this yesterday as the husband and I have been purging our house of 20 years of things. We are going to have the biggest garage sale this spring, Puha. We're not done yet ( working on it more today and tomorrow)enten, but getting there.

CrochetBlogger
CrochetBlogger moderator like.author.displayName 1 Ligesom

@icrochetinoh Wow! That sounds like a big project but I bet it will feel so good to get it done. I personally love to declutter and clear out the old to make room for the new.

Som altid, I so appreciate your support. I've seen how much you've shared the info about the things I'm working on around the web and it really helps a lot!

icrochetinoh
icrochetinoh

@CrochetBlogger Huge project and this weekend I'm taking my daughter see the WHO! On top of all that work. We're even doing more tomorrow. Not quite done yet but very close then this spring to tackle it all and have a huge garage sale.

Kate Lantry
Kate Lantry like.author.displayName 1 Ligesom

I just found your blog through the guest post you did for Made in K Town. I also just spent the last 2 hours looking at things you have on here and barely scratched the surface! Wow! Thank you so much for inspiring me. Jeg har hentet din bog til min Kindle og ser frem til at læse den; hækling er absolut en stor helbredende faktor i mit liv. Jeg har også abonnerer på nyhedsbrevet, og jeg er begejstret for at. Tak igen! Blessings :-)

CrochetBlogger
CrochetBlogger moderator

Tak så meget for dine venlige ord Kate! En af de ting, der gør mig rigtig glad for at høre, er, at når folk deiscover denne blog, de oplever, at de kan få tabt her i timevis. Jeg tror, ​​det er en magisk ting, og jeg er så glad for, at det er noget, jeg er i stand til at tilbyde vores hækling samfund!

Forrige post:

Næste indlæg: