7 Folk du bør vide i hækling (Sponsor Kærlighed)

ved KathrynFebruar 22, 2013 · 4 kommentarer

i Hæklet Blog Sponsorer

Post image for 7 People You Should Know in Crochet (Sponsor Love)

Har du bemærket, at der nu er en “sponsor” knappen øverst på Hæklet concupiscence blog? If you look in the sidebar of the blog at this moment you will seven different people who are currently sponsoring the blog. Let me tell you more about themand then read on to find out how you can get a discount if you want to be a Crochet Concupiscence blog sponsor.

7 Awesome Crochet Blog Sponsors

The seven people who are currently sponsors of the Crochet Concupiscence blog are:

1. En kreativ Being

a creative being 300x150 7 People You Should Know in Crochet (Sponsor Love)

Marinke Slump, also known as Wink, runs the beautiful A Creative Being blog, which includes free patterns, peeks into her life and lots of crochet. Wink does tons of beautiful crochet work but is especially known right now for her crochet mandalas and command of colorwork in crochet. Hun siger: “I hope to inspire people to be creative on a daily basis, and to spread that happiness!”

2. Hæklet Glad

crochet happy1 7 People You Should Know in Crochet (Sponsor Love)

This website, run by Tracy, aggregates crochet information in one place and includes patterns, crochet hook reviews, blog and site recommendations, informational crochet articles, and various online tools like a stripe generator. You’ll also find articles and links to all types of crochet resources including yarn stuff, designer and artisan info and the other online crochet communities. Crochet Happy was one of the first sites to do this, started before sites like Ravelry and before blogs were common so it was a forerunner and aggregating crochet information into one go-to place and continues to serve as a place with a wealth of information.

3. Jocelyn Sass

jocelyn designs etsy shop 300x180 7 People You Should Know in Crochet (Sponsor Love)

Jocelyn is a crochet designer whose adorable crochet patterns can be found in her shops Cute Crochet, Too Cute Crochet and the new Jocelyn Designs. Hun siger: “I am so fortunate to have been designing in crochet and other needlework forms for over 23 år! I have over 400 crochet and needlework designs published in books and magazines and in addition to designing for publications and I am now happily self publishing crochet patterns for sale”. Jocelyn Designs is the newest of her Etsy shops and is where you can find pattererns for stylish accessories and designs for women.

4. Dragonfly Dutchess

DragonflyDutchess 238x300 7 People You Should Know in Crochet (Sponsor Love)

Ønsker du at se arbejdet i en crocheter der virkelig elsker at dele hendes hæklede kreationer med verden? Se ikke videre end The Dragonfly Dutchess! She makes a variety of different crochet items. She says that her mission isto bring my crochet ‘artto the masses for enjoyment and to share the art of crochet with others that want to learn how!” Elsker det!

5. Mamachee Hæklet Mønstre

crochetconcupiscenceadd300x100 7 People You Should Know in Crochet (Sponsor Love)

Tara af Mamachee er en Alaska-baserede hækling designer, der har kunnet tilbyde sine smukke mønstre til verden siden 2008. Her newest crochet pattern for sale is a gorgeous strik-look hækling kutte der kan være dimensioneret overalt fra barn til voksen. If you want to cut your teeth on one of her great free crochet patterns then look no further than her newest korssting hæklet hat mønster.

Bemærk: Crochet Concupiscence is going to be doing a giveaway of some Mamachee Patterns soon. Stay tuned!

6. Garn Circle Mentoring Program

yarn circle 298x300 7 People You Should Know in Crochet (Sponsor Love)

This is a crochet business mentoring program so if you’re interested in selling your crochet work and skills then you might be interested in this. From the site: “be ready for the wealth of business-building information you’ll receive in the form of exclusive videos, interviews, live mentoring calls and bi-weekly newsletters.

7. Anastacia Knits

anastacia1 7 People You Should Know in Crochet (Sponsor Love)

Anastacia Zittel er en hæklet blogger, en strik og hækling lærer certificeret af Craft Garn Rådet og en uafhængig mønster designer. Som en designer Anastacia arbejder for at rejse penge til Alzheimers forskning. Hun donerer til Alzheimers Foundation of America og har en af-donation mønster, Ruths Armbånd, der er dedikeret til hendes mormor Ruth, der døde af denne sygdom.

Tjek den Crafty Book Challenge at Anastacia er vært i år for folk, der nyder at læse hæklet fiktion og non-fiktion. Join hendes Ravelry gruppe for CALs and other hook goodness. Se alle hendes designs på Ravelry. Jeg personligt kærlig hendes nyeste gratis hæklet mønster: Den trekanter Sjal.

Want to Sponsor this Crochet Blog?

You can be a Crochet Concupiscence blog sponsor. You can purchase an ad spot directly right here. But if you want to get that ad spot at a discount, you can do so this week only just by donating as little as $10 to my Hook to Heal fundraising campaign, which ends in one week. Detaljer her.

Sponsors get:

  • Sidebar ad (three sizes to choose from); this is seen by 165,000 besøgende om måneden
  • Indledende indlæg i løbet af måneden at lade folk vide om dig og linker til din hjemmeside / shop
  • Mulighed for at gøre en gratis giveaway på bloggen i løbet af måneden
  • Mention in the Crochet Concupiscence monthly newsletter
  • Aktier i dit link på sociale medier i hele måneden
  • Den viden, at i at få din egen annonce derud er du også støtte en indie forfatter!

Thanks again to this month’s crochet blog sponsors!

pinit fg en rect gray 28 7 People You Should Know in Crochet (Sponsor Love)
Ligesom dette indlæg, bedes ramme aktien knap! Virkelig elsker, hvad jeg laver med hækling concupiscence? Overveje at gøre en donation eller bliver en blog sponsor.

Trackbacks

  1. [...] also to the sponsors who helped support this blog in February, particularly Anastacia Knits who was my newsletter [...]

  2. [...] am newly accepting sponsors for Crochet Concupiscence. This kicked off in February [...]

  3. [...] am newly accepting sponsors for Crochet Concupiscence. This kicked off in February [...]

Forrige post:

Næste indlæg: