Interview med Kathryn: I februar Hæklet Spørgsmål

ved KathrynFebruar 28, 2013 · 1 kommentar

i Min hækling arbejde

Post image for Interview with Kathryn: The February Crochet Questions

Igennem hele måneden spurgte jeg en række forskellige typer af hækling-relaterede spørgsmål på forskellige sites, herunder Facebook, G og Twitter. Jeg rundet op alle de bedste svar i et indlæg på denne blog tidligere i dag, men hvad jeg ikke har delt, er mine egne svar på disse samme spørgsmål. Få mig bedre at kende ved at lære, hvad mine svar er til # crochetquestionoftheday perioden februar.

Der er mange forskellige stilarter af hækling kunst fra mixed-media abstrakt kunst til wearable mode kunst. Hvad kan du lide i hæklet kunst?

JangHeung Art Park 400x300 Interview with Kathryn: The February Crochet Questions

Dette er en hård én for mig at besvare, fordi hæklet kunst er nok min favorit aspekt af hækling og jeg elsker så mange forskellige dele af det. Nogle af mine foretrukne typer af hækling kunst omfatter:

Hvis du skulle til at hækle en vare til velgørenhed i dag, hvad ville du gøre, og hvad årsagen vil det være for?

Jeg plejede at gøre en masse arbejde med plejebørn og sidst jeg har tænkt over det faktum, at jeg ønsker at få re-involveret i, at der i en eller anden måde. En af de ting, jeg tænker på at gøre er at finde en måde at tilbyde hæklet healing for at fremme børn som en velgørende del af min Krog til Heal projekt. Jeg er ikke sikker på, hvad jeg ville gøre; det er noget, jeg ville have til at tænke mere over.

Muligheder, der allerede eksisterer for at hækle for børn i familiepleje omfatte Giv en Hoot (hæklede ugler til plejebørn), A Little Bit of Comfort og Red Tørklæde Project.

Hvordan har du det med at væve i enderne?

granny square blanket weave ends 400x595 Interview with Kathryn: The February Crochet Questions

Jeg hader det. Det er grunden til at jeg ikke gør en masse motiv-baserede projekter eller projekter med en masse garn farveændringer.

Jeg tror, ​​at der er noget virkelig gavnligt at lære at arbejde gennem denne. Jeg har set nogle virkelig store holdninger om, hvordan dette er blot en del af processen. Hvad kan jeg sige, som en person på vej til at hækle oplysning Jeg er selv en Work In Progress.

Hvad synes du om med hensyn til stil, når det kommer til at hækle? Bohemian? Moderne? Feminin? Hvilke ord ville du bruge?

sister by sibling crochet fashion 400x571 Interview with Kathryn: The February Crochet Questions

Jeg er altid på udkig på hæklet på startbanen og designer hækling så jeg faktisk rigtig tænke på hvordan hækling kan bæres i høj stil. Når jeg tænker hæklet, Jeg tror, “entydigt chik”. Inden for denne, selvfølgelig, Der kan være masser af andre stil vilkår, der gælder.

Navngiv din top tre foretrukne hæklede blogs!

crochet link love 400x267 Interview with Kathryn: The February Crochet Questions

Kan ikke gøre det! Jeg læste for mange af dem. Det er hele grunden til, at hver lørdag her på bloggen jeg udgiver Hæklet Link Kærlighed dele alle mine yndlings hækling-relaterede links fra mange blogs rundt omkring på nettet. Så jeg har tænkt mig at springe dette umulige spørgsmål!

Hvad tror du vil gøre dig flere penge - at sælge dine færdige hæklede poster eller sælge din oprindelige mønster(s)?

(Dette spørgsmål blev faktisk stillet i et indlæg over på CraftGossip.com.)

Jeg troede faktisk på et tidspunkt om at gøre begge disse ting. I sidste ende indså jeg, at hvad jeg har at tilbyde, er min skrivning og som i sidste ende, hvad der vil ikke kun gøre mig penge, men også gøre mig glad, fokuserer på skriftligt arbejde, jeg kan gøre i hækling, herunder skrivning af denne blog, the writing of crochet magazine articles and the writing of my books.

Sagt, I know from discussions with a whole lot of different crochet designers that the best way to make money is to diversify your income stream and sell both crochet patterns and finished crochet items, balancing out your time as needed to make both as profitable as possible.

Hvilke mixed media eller håndværk poster (såsom knapper, bånd, etc.) gå godt med din hæklet?

DSC 3073 400x268 Interview with Kathryn: The February Crochet Questions

Right now I’m really interested in combining crochet with collage, so I’m figuring out how to put 3d crochet onto canvas and compliment that with papir, fotografering, magazine cut-outs, stof, etc.. to create mixed media art.

As far as adding other craft items to my wearable crochet, I keep it simple since I don’t really like sewing but I’d love to explore more creative use of cool buttons.

Afslut sætningen … Jeg elsker hækling, fordi …

I love crochet because in so many ways it saves my life.

Har du nogensinde hæklet en dukke eller udstoppede dyr? Dele historien om det her!

CIMG0003 400x531 Interview with Kathryn: The February Crochet Questions

Jeg hæklede et sæt af ninjaer. It was the only custom request that I’ve ever been hired to do. The lesson I learned was that I don’t want to crochet items for sale, particularly custom items. The other lesson I learned is that even thought the actual crocheting of the amigurumi parts was a lot easier than I expected to be I didn’t enjoy the process of making the dolls because I don’t like stuffing, joining and weaving in ends (see above!) :)

Hvad var den sidste ting, som du har købt relateret til hækling? (Hvilket garn, hvad mønster, hvilke kroge, etc.?

Det er et godt spørgsmål. I have actually been really good about not adding anything to my stash lately so I haven’t purchased much. I’m lucky enough to receive a lot of different items, selv, sometimes because people want me to review them, sometimes because people are just generous and recently as part of a sponsored post program.

Nogle af de seje elementer jeg har lige nu, at jeg vil fortælle dig om i kommende indlæg omfatte:

Hvor køber du dit garn? Hvad tror du, de fordele og ulemper er at købe lokalt / indie garn?

Jeg køber mit garn fra en række forskellige kilder, men jeg tror, ​​at der er en masse Gode ​​grunde til at købe lokale garn.

Hvad er den mindste enhed, du nogensinde har hæklet?

Da jeg var hækle ninjaer ovennævnte jeg indså, at en af ​​armene ikke virkede ret. Jeg tog, hvad jeg havde, og omdannede den til en lillebitte kurv. Jeg ønsker jeg havde taget et billede af det, men desværre, at man er tabt for tid.

Hvad er den største post, du nogensinde har hæklet?

crochet blanket Interview with Kathryn: The February Crochet Questions

Hæklede tæpper er de største poster jeg har lavet til dato. Et af mine mål er at gøre en storstilet hæklet væg kunst installation, der dækker en hel væg i mit soveværelse, men det er et projekt, der i øjeblikket drømt om i stedet arbejdet på.

Bruger du søm markører? Hvilken slags bruger du? For hvilke projekter / formål?

photo 2 500x375 Interview with Kathryn: The February Crochet Questions

Jeg bruger ikke søm markører. Jeg normalt ikke arbejde i den runde, som er den eneste gang, jeg kan se, virkelig ønsker at bruge dem. Når jeg gør hækles i den runde, det er som regel et lille projekt, som jeg gør i bare et møde, og jeg er typisk behagelig at tælle mine masker, som jeg går, så jeg ikke behøver søm markører. Jeg vil fuldt ud indrømme, dog, at jeg har tilmeldt i det forkerte sted, når du laver fm rundt på mere end én lejlighed, så jeg synes det er smart at bruge søm markører, selvom jeg ikke praktiserer, hvad jeg prædiker.

Hvad hæklet projekt har du gennemført, at du er mest stolt af?

crochet dress1 400x300 Interview with Kathryn: The February Crochet Questions

En af de første hæklede kjoler Jeg nogensinde har gjort uden at bruge en hæklet mønster var en temmelig stolt projekt for mig.

Hvad hæklet bog har du fundet den mest udfordrende på en positiv måde?

Med hensyn til teknik der er nogle store avancerede hæklede bøger, som jeg har fundet udfordrende og som hjalp mig med at vokse en lille smule som en Crafter. Dora Steins ører Brugerdefineret hæklede Trøjer og Kristin Omdahl s Problemfri hækling Interview with Kathryn: The February Crochet Questions er de to, der umiddelbart kommer til at tænke.

En af mine favorit-projekter, som jeg udfordret mig selv med at inkluderet ved hjælp af en hæklet bogen var at tilbringe en hel måned arbejder gennem de hæklede mønstre i Sharon Silvermans Hæklet Tørklæder bog og holde en dagbog, mens du gør det.

Du hækle noget for andre, og de reagerer ikke den måde, du ville have dem til. Hvordan føler du dig? Hvad gør du? Hvordan påvirker det fremtidige crafting?

Jeg stillede dette spørgsmål, fordi det er noget, jeg har tænkt mig at dække i mere dybde i et af kapitlerne i min kommende bog, Hook at helbrede, der vil være ude efteråret. Det er noget jeg tænker stadig, så jeg har tænkt mig at holde ud på at svare fuldt ud på dette tidspunkt, men jeg vil vende tilbage til bloggen og dele mere, da jeg danner mere komplette tanker om det!

Del links til dine egne hæklet-relaterede sociale medier sites.

Hvis du ruller ned til bunden af ​​min blog og se på det højre hjørne kan du se alle mine sociale medier ikoner, og du kan finde mig og følge mig rundt omkring på nettet! Du kan også tilmelde dig mit gratis månedlige hæklet nyhedsbrev.
pinit fg en rect gray 28 Interview with Kathryn: The February Crochet Questions
Ligesom dette indlæg, bedes ramme aktien knap! Virkelig elsker, hvad jeg laver med hækling concupiscence? Overveje at gøre en donation eller bliver en blog sponsor.
WEARESIBLING
WEARESIBLING

@ CrochetBlogger @ KristinOmdahl hæklet nederdel og frakke til # AW13 # LFW :-)

Forrige post:

Næste indlæg: