Hvis Hook til Heal Gets flere midler vil jeg Give Away 5 Kopier af hækling reddede mit liv

ved KathrynFebruar 26, 2013 · 3 kommentarer

i Min hæklede bøger

Post image for If Hook to Heal Gets More Funding I’ll Give Away 5 Copies of Crochet Saved My Life

Jeg er så begejstret for at sige, at fundraiser har jeg gjort for at støtte min næste bog, Hook at helbrede, nået 100% finansiering af denne uge! Jeg er så rørt over den støtte, jeg har modtaget fra alle (uanset om du har været i stand til at råd til at donere eller ikke!) Der er stadig et par dage tilbage, når finansiering vil blive accepteret, og jeg kan bruge hver eneste lille smule, så jeg tænkte jeg ville lave en aftale med dig … hvis Hook til Heal lukker sin finansiering med $3000 Jeg vil gøre en stor giveaway på denne blog tilbyder fem gratis eksemplarer af min bog Hæklet reddede mit liv.

Om Hook Heal

Hook til Heal er mit næste bogprojekt og omfatter online klasser og e-mail coaching. Målet med dette projekt er at hjælpe crocheters lære at bruge deres håndværk til at forbedre deres livskvalitet, ære deres indre kunstner, forbedre deres relationer og generelt helbrede. Jeg arbejdede på et udkast til et af kapitlerne i morges, og jeg er så spændt med, hvordan det udvikler sig. Ligesom med hækling reddede mit liv, det kommer til at omfatte nogle personlige indsigt og historier omkring hækle for sundhed ud over de øvelser og praktiske tips det vil tilbyde.

Lær mere om Hook at helbrede fra den Indiegogo side her.

Om Hæklet reddede mit liv

For dem der ikke kender, Hæklet reddede mit liv var min 2012 bog om de mentale og fysiske sundhedsmæssige fordele af hækling. Det har fået fantastisk opbakning og positive kommentarer fra så mange mennesker og steder (herunder senest Lion Brand Yarn i et blogindlæg, de gjorde i går).

Lær mere om Hæklet reddede mit liv her.

Fundraiser

Som en selvstændig offentliggjort forfatter, jeg har brug for at have kontanter op foran for at være i stand til at udgive min næste bog, Hook at helbrede, der kommer ud dette efterår. Nogle af de ting jeg har brug for midler til bl.a. en fotograf, udskrivning gebyrer og en redaktør (én lille gripe folk havde om den første bog var, at det havde brug for en redaktør, og jeg må sige, at koster penge!) Så jeg har gjort en fundraiser til at forsøge at få de penge til at gøre bogen ske. Og alle, der bidrager få noget til gengæld.

Hvis du donerer bare $1 til den kampagne, du får en offentlig omtale på min blog takke dig for din støtte og vil også have dit navn indgår i acknolwedgments af trykt bog.

For bare $10 kan du ikke kun få en digital kopi af bogen, når den er klar, men også få en gratis lille sidebar annonce på Hæklet begær for en måned.

Og for $25 du får en større annonce for en måned plus et trykt eksemplar af bogen dette efterår.

Der er også andre muligheder for at donere, som du kan udforske på Indiegogo side.

Giveaway

Der er kun et par dage tilbage til at donere. Hvis finansieringen lukker ud med $3000 eller mere end jeg vil gøre en giveaway her på bloggen tilbyder underskrevne kopier af hækling reddede mit liv til fem heldige mennesker. Disse bøger vil komme med et par andre hæklet-relaterede overraskelser i pakken. Den giveaway vil være let at komme ind og vil være åbent internationalt.

Men er det ikke $3000 et stort mål? Ja, men jeg synes det er gør-stand. Jeg har modtaget nogle offline bidrag fra folk, som jeg stadig har brug for at tilføje til kampagnen. Jeg kender til mindst én donation, der er stadig kommer denne uge. Og hvis et par flere mennesker bidrager så jeg tror, ​​vi kan få der. Hvad tror du,?

pinit fg en rect gray 28 If Hook to Heal Gets More Funding Ill Give Away 5 Copies of Crochet Saved My Life
Ligesom dette indlæg, bedes ramme aktien knap! Virkelig elsker, hvad jeg laver med hækling concupiscence? Overveje at gøre en donation eller bliver en blog sponsor.
lyndamotvos
lyndamotvos

"Hook" er en stor bog, ja en redaktør ville hjælpe, og det er, hvad midlerne er for, og jeg formoder, at Hook vil være så godt. Held og lykke med dette og alle fremtidige bestræbelser.

Trackbacks

  1. [...] Jeg håber at gøre en giveaway på fem underskrevne kopier af hækling reddede mit liv. Hvis midler til min næste bog strækninger $3000 før finansieringen udløber (der er virkelig snart!) så vil jeg gøre giveaway. Læs mere. [...]

Forrige post:

Næste indlæg: