Give nogen gave Hook til Heal dag

ved KathrynFebruar 8, 2013 · 0 kommentarer

i Min hæklede bøger

Post image for Give Someone the Gift of Hook to Heal Today

Kender du nogen, der er utrolig kreativitet, men en lille smule genert over at kreativitet? Nogen, der håndværk, men er bange for at kalde sig selv en kunstner? Kender du nogen, der gør for meget for andre og tager ikke tid nok til sig selv? Nogen der har nogle følelsesmæssige problemer blokerer hendes kreativitet og hvem du ville virkelig elske at se blomstre og blive en gladere, mere opfyldt udgave af sig selv? Du kan hjælpe hende i dag ved at give hende den gave af Hook at helbrede.

Hvad er Hook at helbrede?

Hook til Heal er et omfattende program for folk, der ønsker at bruge crafting at bedre deres liv, specielt gennem linsen af ​​hækling. Det er designet til at hjælpe folk på alle niveauer af hæklet udnytte håndværk at udforske og udrydde deres kreative blokke, pleje deres indre kunstner og praktisere egenomsorg og selvudvikling.

Krog til Heal med, har tre kerneprodukter alle dukker op i efteråret 2013:

  • Kreativitet Øvelser Book. Bogen, udkommer 10/1/2013 er en bog af kreativitet øvelser for crocheters. Det vil vise, hvordan hækling kan anvendes til at opnå mindfulness, frigive kunstnerisk frygt, skubbe til det næste niveau af kreativitet, fejre livet, forbedre relationer og mere. Mange emner af kreativitet vil blive undersøgt i denne bog til at udfordre hæklet elskere til at finde nye måder at udforme sig til wellness.
  • 12 Uge Online Kreativitet Klasser. Begyndende i efteråret forfatteren vil også lancere online kreativitet klasser. Disse vil være ugentlige klasser med chat / video komponenter, der tilbyder detaljerede lektioner og vejledning udforske de centrale ideer, der præsenteres i Hook Heal bog.
  • One-on-one Email Support til Hæklet Kreativitet. Forfatteren kommer til at tage de erfaringer, hun har lært om at bruge hækling at komme dybere ind i din kreative selv og anvende dem til at hjælpe enkeltpersoner one-on-one. Hun vil være din personlige kreative hæklet coach bevæbnet med kroge til at hjælpe dig med at komme til næste trin i din personlige vækst.

Hook at helbrede er i øjeblikket i fundraising stadie. Bogen og klasser wil være tilgængelig i efteråret, men finansieringen sker i denne måned for at gøre det hele kommer til live.

Hvordan du kan give den til nogen, der har brug for det

Den store ting om Indiegogo fundraiser er, at du kan bidrage til skabelsen af ​​dette produkt, mens også at få noget for dig selv – eller til en anden som du kender kunne virkelig bruge hjælp fra Hook at helbrede.

Der er mange forskellige frynsegoder forbundet med denne kampagne, og du kan tilmelde dig op for dem, eller du kan tilmelde dig i navnet på en ven. For eksempel, kan donere bare $1 og få dit navn på kvitteringerne af bogen. Eller du kan donere $25 og få en forhånd kopi af Hook at helbrede en måned før sin officielle fald udgivelse. For bare $5 mere, du kunne få dette forskud kopi plus en underskrevet kopi af min anden bog, Hæklet reddede mit liv, som handler om de sundhedsmæssige fordele ved crafting. Igen, du kan få det i dit navn eller få det til en ven i nød.

Hvis du ønsker at donere, og vælg et frynsegode for en ven, så skal du tjekke Indiegogo anvisninger for bidrage til en ven. Husk, at hjemmesiden for projektet (hvor du faktisk gøre det bidrag) er http://igg.me/p/312305/x/2107895.

 

pinit fg en rect gray 28 Give Someone the Gift of Hook to Heal Today
Ligesom dette indlæg, bedes ramme aktien knap! Virkelig elsker, hvad jeg laver med hækling concupiscence? Overveje at gøre en donation eller bliver en blog sponsor.

Forrige post:

Næste indlæg: