Få en $50 Blog Ad plus en digital Hæklet bog for Just $10!

ved KathrynFebruar 15, 2013 · 3 kommentarer

i Hæklet Giveaways

Post image for Get a $50 Blog Ad plus a Digital Crochet Book for Just $10!

Bare en påmindelse om den aftale, som jeg kører i denne uge, hvor du kan få gratis reklame på sidelinjen af ​​Hæklet concupiscence i bytte for et bidrag til min Hook til Heal hækling fundraiser projekt.

Hook at helbrede

Hook at helbrede is my next book project for crocheters who want to explore their own inner creativity, honor the artist within, heal from various troubles in life, improve their relationships and take their craft to the next level. Det vil også omfatte valgfri online-klasser og e-mail coaching.

Get a Digital Copy of the Book

A $10 donation to the fundraiser today means that you support the creation of this new book and also that you’ll get your own digital copy of the book when it’s ready this fall. You’ll also get your name in the acknowledgments of the book and in mentions on my websites.

$50 Blog Ad at No Extra Cost

And as if that’s not enough, that same $10 donation will get you a full month of advertising on Crochet Concupiscence with a 300×100 sidebar ad plus mentions on the blog throughout the month. You can even promote your crochet stuff with a giveaway post on this blog. This blog reaches more than 150,000 readers each month. And you can get their attention for your $10 donation!

More details here.

Contribute to the fundraiser here.

pinit fg en rect gray 28 Get a $50 Blog Ad plus a Digital Crochet Book for Just $10!
Ligesom dette indlæg, bedes ramme aktien knap! Virkelig elsker, hvad jeg laver med hækling concupiscence? Overveje at gøre en donation eller bliver en blog sponsor.

Trackbacks

  1. [...] we dig in, selv, just a reminder about the deal that I’m running this week where you can get free advertising on the sidebar of Crochet Concupiscence in exchange for a contribution to my Hook to Heal crochet [...]

  2. [...] Doner $10. You’ll get a digital copy of the book this fall. Plus if you want you can get a free 300×100 ad on Crochet Concupiscence to spread the word about your own sites/projects/work. [...]

  3. [...] we dig in, selv, just a reminder about the deal that I’m running this week where you can get free advertising on the sidebar of Crochet Concupiscence in exchange for a contribution to my Hook to Heal crochet [...]

Forrige post:

Næste indlæg: