Hæklet Sms'e Mitts (Anmeldelse, Interview, Blog Tour og Giveaway!)

ved KathrynFebruar 11, 2013 · 6 kommentarer

i hæklede interviews

Post image for Crochet Texting Mitts (Review, Interview, Blog Tour and Giveaway!)

Hæklet designer Andee Graves har en ny Leisure Arts mønster hæfte ud kaldet Sms'e Mitts. Det er fyldt otte forskellige mønstre for fingerløse handsker, som du kan bruge til at holde stilfuld, varm og stadig i stand til at bruge alle de sms'er enheder, der kræver dine fingre til at være fri. I dag vil jeg fortælle dig lidt mere om bogen, lad Andee fortælle dig om i hendes egne ord gennem et interview jeg gjorde med hende, og så kan du indtaste nedenfor for at vinde din egen kopi som en del af bloggen tour for denne nye publikation.

Om Sms'e Mitts

Chunky Vs Mitt LA 400x600 Crochet Texting Mitts (Review, Interview, Blog Tour and Giveaway!)

Sms'e luffer, også kendt som fingerløse handsker eller fingerløse luffer, er nemme at hækle og tilbyder mulighed for at tilføje både funktion og stil til din garderobe. Andee Graves har designet otte forskellige versioner, alle lavet med super fin vægt garn, og de har været samlet i sin første komplette hæklet mønster bog. Bogen, udgivet af Leisure Arts, tilbyder mønstre for begyndere såvel som mellemliggende færdigheder crocheters.

5 things I liked about this book when checking it out:

  1. Der er patterns for crochet fingerless gloves of various lengths, which I like because I don’t always want long gloves but sometimes I do!
  2. There is the opportunity to practice several different stitch techniques such as foundation single crochet, post stitches, working in only one loop, cluster stitches and crossed stitches.
  3. There are patterns for both single color and multi-color fingerless mitts. I appreciate this because I don’t like changing colors so I usually work single color patterns myself but I love looking at the colorwork other people do in their crochet.
  4. Every pattern is for fingerless gloves. This is obvious from my description of the book but I am saying it because I always like pattern books that show different variations of the same product because it shows just how many different things you can do in crochet just by making small changes.
  5. On a practical note, the different sizes of gloves in each pattern are printed in different colors so it is really easy to follow the pattern to make the size of texting mitts that you want. The layout in general is easy to read and follow. I should add for some of you other there that there that prefer visual instructions that there aren’t symbol charts in this book. (It doesn’t bother me since I don’t really use them anyway but just wanted you to know!) Men, you can find online tutorials as a bonus to this book, which will help if you’re a more visual pattern-follower.

Texting Mitts is available as an ebook and also as a print book. (Faktisk, you can win a printed copy from me todaydetails below!)

Interview with the Crochet Designer

Diamond Back Mitt LA 400x600 Crochet Texting Mitts (Review, Interview, Blog Tour and Giveaway!)

Q: Du say in a post on your site:

My first ever published design was a pair of fingerless mitts for Red Heart Yarn in October of 2009. So it is fitting that my first ever booklet would be fingerless mitts as well.

Do you feel like you’ve come full circle in your crochet design because of this?

Andee Graves: It is sort of a full circle feeling. It is rather fun to have both firsts be in the same design category.

Q: What is it that you like about designing and crocheting fingerless mitts?

Andee Graves: Min foretrukne ting om hækle fingerløse luffer eller regelmæssige vanter er, at de er sådan en hurtig projekt. At øjeblikkelig tilfredsstillelse aspekt er meget rart.

Fra et design synspunkt, de er et stort projekt at eksperimentere med at forme i stingmønstre og arbejde i den runde.

Cabled Columns Mitt LA 400x600 Crochet Texting Mitts (Review, Interview, Blog Tour and Giveaway!)

Q: Jeg kan helt forstå den øjeblikkelig tilfredsstillelse fornøjelsen af ​​et projekt som fingerløse luffer. Jeg elsker projekter, som jeg kan sidde ned og gøre i én lang mødet, mens du ser en film eller endda siddende på en café. Hvad er nogle af de mest almindelige problemer, som en nybegynder kan løbe ind i, når du begynder at hækle fingerløse luffer for første gang?

Andee Graves: For luffer, ligesom i mit hæfte, der er arbejdet i den runde det kan være svært for begyndere at finde det første sting i en runde for at slutte sig til at. Jeg generelt undervise begyndere at bruge et søm markør i deres første søm for at gøre det let at få øje på.

Q: Det er absolut smarte. Jeg er en erfaren crocheter og hver gang i et stykke tid jeg vil stadig fange mig selv at deltage i runde galt i et projekt.

Alle de hæklede mønstre i denne nye bog, bortset fra én, er arbejdet manchet-up. For dem der ikke kender, kan du forklare lidt om manchetten op vs. manchet ned design valg, når det kommer til dit fingerløse luffer?

Andee Graves: Cuff up henviser til arbejdet mitt starter med et fundament i bunden manchet kant og fortsætter til den øverste del af håndfladen. Cuff refererer ned normalt at arbejde mitt i 2 dele med et fundament placeret på den krølle på håndleddet. Der er også fingrene ned – which starts with a foundation at the top of the palm and works down to the bottom cuff edge.

Xst Mitt LA 400x600 Crochet Texting Mitts (Review, Interview, Blog Tour and Giveaway!)

Q: The patterns in this book were all designed with super fine weight yarn. What are the pros and cons to using a lightweight yarn for fingerless mitts?

Andee Graves: The biggest pro to working with super fine weight yarn is the fabric created isn’t super bulky. Working with lightweight yarn also allows for more detailed shaping and stitch pattern options. Of course that leads to the one con, which is that it takes a lot more stitches to create the finished mitt.

Q: You mention that there are physical health benefits to wearing fingerless mitts; can you explain what those are?

Andee Graves: The best prevention for any injuries from activities is to keep the muscles warm. Det er derfor, du ser atleter af alle typer klædt i warm-up gear og udspænding under konkurrencer. Fingerløse luffer mulighed for dine hænder til at have normal greb funktion, mens musklerne i hånd og håndled holde varmen.

Der er også fordel at have blid kompression omkring håndleddet for at understøtte bevægelsen af ​​sener, der opererer fingrene.

Q: Takket Andee! Det gør en masse forstand og giver os en praktisk grund til at nyde at gøre mønsteret i bogen (selv om det naturligvis den søde stil af dem, og sjov af at hækle dem er nok undskyldning for de fleste af os!)

Lær mere om Andee her.

Hæklet Mønster Giveaway! (Sådan Enter)

Seashell Mitt LA 400x266 Crochet Texting Mitts (Review, Interview, Blog Tour and Giveaway!)

Leisure Arts generøst tilbudt en giveaway kopi af denne nye bog, som du kan indtaste for at vinde nu!

For at indtaste du behøver at gøre en af ​​følgende ting:

  • Fastgør en eller alle billederne i dette indlæg til Pinterest. Tag mig (på Pinterest her) og også efterlade en kommentar til dette indlæg at lade mig vide din Pinterest håndtag. Bonus poster: Jeg vil give dig en ekstra indgang for hvert billede på dette indlæg, at du pin så pin dem alle for at få max poster!
  • Del denne post på Facebook. Tag mig (på Facebook her) og Andee (på Facebook) derefter efterlade en kommentar på dette indlæg at lade mig vide din Facebook-håndtag.
  • Del denne post på Twitter. Tag @crochetblogger and @mamas2hands. Efterlad en kommentar til dette indlæg fortæller mig din Twitter-håndtag.

This giveaway is open to people with a U.S. adresse (sorry, shipping costs are getting so high these days!) Forslagene vil blive accepteret til torsdag, 14 februar ved midnat PST. Vinderen, udvalgt tilfældigt, vil blive annonceret på bloggen denne weekend.

Crochet Book Blog Tour

Texting Mitts is on its blog tour right now. This post that you’re reading is the second stop on the tour.

The other stops on the tour are:

You can follow all of the stops here on Andee’s blog.

All photos courtesy of Leisure Arts Publishing

pinit fg en rect gray 28 Crochet Texting Mitts (Review, Interview, Blog Tour and Giveaway!)
Ligesom dette indlæg, bedes ramme aktien knap! Virkelig elsker, hvad jeg laver med hækling concupiscence? Overveje at gøre en donation eller bliver en blog sponsor.
n0rthernlitegurl
n0rthernlitegurl

1. I Pinned a total of 6 billeder fra denne post på Pinterest , tagged @Crochet Concupiscence in each comment, and my handle is n0rthernlitegrl

2. Jeg delte dette indlæg på FB, dog, FB would not allow me to tag you or Andee. Handle is n0rthernlitegurl

3. I tweeted the post and tagged @crochetblogger and @mamas2hands; my twitter handle is @n0rthernlitegurl

Do I get bonus points for not reading the rules correctly and thinking I had to do all 3 to enter? :-)

sarah earle
sarah earle

pinned absolutely love these designs x

FaithRasmussen
FaithRasmussen like.author.displayName 1 Ligesom

Not sure how to enter this giveaway. but here my FB page: faith.rasmussen.5@facebook.com Love the gloves.

Forrige post:

Næste indlæg: