Hæklet sjal som Kap … Og et spørgsmål til dig

ved KathrynFebruar 8, 2013 · 8 kommentarer

i 365 Måder at Wear Hæklet

Post image for Crochet Shawl as Cape … And A Question for You

En af de ting, jeg virkelig ønsker at gøre mere af på denne blog er at dele tips og ideer til, hvordan man bære hæklet stilfuld, moderne, kreative måder. Min hensigt for de sidste par uger har været at finde forskellige måder at bære en hæklet sjal, som jeg har og fremvise disse måder på bloggen. Selvom jeg er kommet op med nogle søde muligheder, Jeg har ikke helt været sikker på, hvad jeg ønskede at medtage. Så i dag jeg har fået en stil forslag til dig, og derefter et spørgsmål om hvordan man kommer videre.

Hæklet sjal som Kap

crochet shawl style 400x682 Crochet Shawl as Cape ... And A Question for You

Posten Jeg arbejder til stil er denne årgang hæklet sjal. Jeg fandt det i en genbrugsforretning stund tilbage, og du har faktisk set det én gang før, da jeg havde det som en kjole. Sagen er, at det er lidt akavet. Det er stort, den er tung, det er lavet af et garn ikke-så-kvalitet. Det har fået en smuk mønster som jeg elsker, men det har at blive båret omhyggeligt for at se til højre.

crochet shawl cape 400x487 Crochet Shawl as Cape ... And A Question for You

Hvad jeg gjorde med det i disse skud er, hvad jeg hemmeligt tænker på som min Little Red Riding Hood se. Jeg har taget sjalet og vendte det til en kappe. Jeg gjorde det ved at vikle den rundt om min hals cape stil, derefter tilføje et rødt stof tørklæde rundt om halsen for at binde det i, og holde det på plads som en kappe. (Jeg vævede tørklædet gennem hullerne i mønsteret og bandt den i en bue rundt om min hals).

crochet shawl  400x791 Crochet Shawl as Cape ... And A Question for You

Som du kan se, Jeg wore kappe med en feminin blonde top, et par stramme jeans og min favorit røde støvler. Cremen af ​​sjalet og top match hinanden temmelig nøje. Den røde af støvlerne binde i med den røde af stoffet slips (samt røde min liptstick). Og skinniness af jeans hjælper tage noget af vægten af ​​det udseende, som kunne være et problem med denne store tykke frynsede sjal.

crocheted shawl 400x508 Crochet Shawl as Cape ... And A Question for You

Hvad tror du,?

Hvad Hæklet Styles Vil du gerne se?

Hvis du ikke har bemærket, Jeg har fået lidt af en quirky sans for stil. Jeg har ikke noget problem at sammensætte en række forskellige outfits og selvfølgelig, som jeg gå videre med disse stil stillinger, jeg vil altid være at dele mine egne unikke ideer til hvordan man kan bære hækling.

Sagt, Jeg ville virkelig elske at vide, hvilke typer af stilarter, du gerne vil se. Bohemian? Professionel? Edgy? Comfy? Sexy? Hvordan har du højst sandsynligt kommer til at bære hæklet i dit liv, at det ville gavne dig at se flere muligheder for?

Og jeg ville elske at vide, hvad stil problemer, du gerne vil hjælpe med at løse. Har du problemer med at finde ud af hvad de skal bære med virkelig farverige hæklet? Har du går i stå regne ud, hvordan at accessorize hæklede beklædningsgenstande eller hvordan man bruger hæklede tilbehør med andet tøj? Fortæl mig, hvad du ønsker at se mere af, så jeg bedre kan forme disse stil indlæg ind i noget, der vil hjælpe dig!

pinit fg en rect gray 28 Crochet Shawl as Cape ... And A Question for You
Ligesom dette indlæg, bedes ramme aktien knap! Virkelig elsker, hvad jeg laver med hækling concupiscence? Overveje at gøre en donation eller bliver en blog sponsor.
JudyPalmertreeKjorvestad
JudyPalmertreeKjorvestad

Jeg elsker din stil! Jeg er lidt mere konservativ selv. Jeg tror din sjal ville se godt ud som en nederdel over leggings med dine blå og hvide cowboystøvler. Hold på at give os, hvad du har ... Jeg for én, elsker det!

trilby33523
trilby33523

Sjov er navnet på spillet for mig i år, sooooo, frisindede, Bohemian, og hippie udseende er, hvad jeg gerne vil se mere af. Dette bør være doable, højre? Jeg ser frem til at se flere af dine ideer.

CrochetWithCris
CrochetWithCris

For mig, Jeg normalt bære hækling professionelt som tilbehør. Jeg har været strikke flere sjaler snarere end hækling, simpelthen fordi dens mindre pladskrævende - Jeg ville være på udkig efter andre tilbehør elementer og idéer.

undergroundcrafter
undergroundcrafter

Det er en sjov combo. Jeg, også, elsker mønsteret i sjalet (nu cape). Jeg har ikke nogen forslag - Jeg tager uanset stil tidskoder du holder af at tilbyde ;).

icrochetinoh
icrochetinoh

Jeg elsker boheme stil. BTW, den annonce, du har i toppen af ​​dette for Who? Jeg kommer til at se den med min datter næste weekend, YAY!!

Forrige post:

Næste indlæg: