Hækl i Old-Time Arcade spil

ved KathrynFebruar 22, 2013 · 3 kommentarer

i Hæklet Nyheder

Post image for Crochet in Old-Time Arcade Game

En af mine foretrukne magiske steder i byen San Francisco er Musee Mecanique, en arcade museum, der indeholder spil, der går tilbage mere end halvtreds år. Jeg havde ikke været der i temmelig lang tid, og blev overrasket, da jeg undrede omkring påny nylig at opdage, at et af de spil er fyldt med hæklet!

Musee Mecanique

DSC 5504 Crochet in Old Time Arcade Game

Det gammeldags arkade museum ligger i området touristy i Fishermans Wharf. Det er beskrevet som: “en af ​​verdens største privatejede samlinger af mekanisk drevne musikinstrumenter og antikke morskabsautomater.” Adgang er gratis. Jeg plejede at bo kun en kort gåtur fra her, så det var en fantastisk måde at komme ud af huset og tilbringe blot et par kvartaler for en masse underholdning.

The Vintage Hæklet fodboldkamp

DSC 5500 Crochet in Old Time Arcade Game

Da jeg var vandrer omkring Jeg fandt dette virkelig gamle fodboldspil og bemærkede straks, at personerne i den var klædt i hækling!

Den måde det virker er, at du holder en fjerdedel ind i maskinen og det tændes og springer ud en fodbold. Der er riller omkring hver af spillerne, så bolden altid vil falde hen imod fødderne af spillerne.

DSC 5499 Crochet in Old Time Arcade Game

Det er en to-spiller spil, og du får hver et håndtag til at flytte. Den ene håndtag sparker fødderne af alle de mennesker på dit hold (herunder goalie). De bevæger sig ikke på nogen anden måde, og at de ikke bevæger sig uafhængigt af hinanden.

DSC 5498 Crochet in Old Time Arcade Game

Du spiller indtil en af ​​jer sparker bolden ind i det andet mål én gang. Det er faktisk super hårdt på at gøre dette til at ske, og spillet kan vare meget lang tid!

Nogle Andre Awesome Gamle Arcade Spil

Her er nogle billeder af et par andre gamle arcade spil jeg spillede da jeg besøgte denne gang:

DSC 5505 Crochet in Old Time Arcade Game

DSC 5502 Crochet in Old Time Arcade Game

DSC 5496 Crochet in Old Time Arcade Game

DSC 5483 Crochet in Old Time Arcade Game

DSC 5478 Crochet in Old Time Arcade Game

Og hvorfor jeg virkelig gå her

DSC 5493 Crochet in Old Time Arcade Game

De fleste af de arcade spil på dette museum er virkelig gamle, men de har også en sektion for os 1980′s børn, der elskede Atari og begyndelsen af ​​Nintendo. Fun fact om mig: Jeg er sandsynligvis den bedste Ms. Pac-mand spiller du nogensinde vil mødes.

DSC 5492 Crochet in Old Time Arcade Game

Jeg konsekvent få den høje score på hver enkelt Ms. Pac-Man spil, at jeg spiller. (Caveat: der faktisk er to forskellige hastigheder af spillet, og jeg kan stort set altid få den høje score på den hurtige version, men er mindre konsekvent på den langsomme version.)

Jeg slå den høje score på denne særlige maskine denne gang på min første kvartal. (Eller faktisk halvtreds cents da det er hvad de opkræver disse dage).

Hvad og hvor er det ældste arkade spil, du nogensinde har set? Jeg har også været til to gamle pinball museer, i Las Vegas og i Alameda.

pinit fg en rect gray 28 Crochet in Old Time Arcade Game
Ligesom dette indlæg, bedes ramme aktien knap! Virkelig elsker, hvad jeg laver med hækling concupiscence? Overveje at gøre en donation eller bliver en blog sponsor.

Trackbacks

  1. [...] er et gratis vintage arcade museum her kaldet Musee Mecanique. Elskede dette tegn på en af ​​de [...]

  2. [...] Gnes’ vidunderlige verden: ”Jeg har lavet amigurumi også ! Ligesom: vrede fugle, strækning, sæk dreng, Pacman“. [...]

Forrige post:

Næste indlæg: