Hækl i Christina Perri Music Video

ved KathrynFebruar 5, 2013 · 1 kommentar

i Hæklet Art

Post image for Crochet in Cristina Perri Music Video

Denne weekend havde jeg denne dejlige magiske øjeblik, der tilfældigvis har Christina Perri sang tusind år spiller i baggrunden.

Det er en smuk sang, som jeg helt kunne få nedsænket i igen og igen. Her til morgen gik jeg til at gå finde den på YouTube og kom på tværs af ovenstående video-version af det, der blev filmet af Elliott Sælgere. Så snart jeg så videoen, Jeg huskede en anden Christina Perri video at jeg delte her en gang før, men havde glemt.

crochet doily 500x237 Crochet in Cristina Perri Music Video

For videoen nedenfor Christina Perri havde sat ud en opfordring til kunstnere, der ønskede at skabe et enkelt ord eller en sætning i kunsten. Nancys hækling var en af ​​de kunstnere,; hun fik ordene “til” og “op” og hun hæklede dem, så de nu kan ses i videoen.

pinit fg en rect gray 28 Crochet in Cristina Perri Music Video
Ligesom dette indlæg, bedes ramme aktien knap! Virkelig elsker, hvad jeg laver med hækling concupiscence? Overveje at gøre en donation eller bliver en blog sponsor.

Trackbacks

Forrige post:

Næste indlæg: