Hæklet kunstner Joana Vasconcelos i Jerusalem

ved KathrynFebruar 18, 2013 · 0 kommentarer

i Hæklet Art

Post image for Crochet Artist Joana Vasconcelos in Jerusalem

Joana Vasconcelos er en af ​​mine yndlings hæklet kunstnere. Dette skyldes hovedsageligt, selvfølgelig, fordi jeg finder hendes arbejde slående. Men det har også at gøre med kvaliteten af ​​hendes karriere; Joana arbejde ses internationalt i fantastiske udstillinger og det er godt for hele hæklet samfund til at have vores håndværk set på sådan en stor skala. Hun er en del af en stor multi-kunstner udstiller i Jerusalem, som jeg ønsker jeg kunne se i person!

Udstillingen

Udstillingen, som kaldes kød og blod, lyder som et intenst kraftfulde multimedia udstilling. Fra pressemeddelelsen:

“Udstillingen kød og blod forsøg på at kontrollere den nuværende barske forhold mellem mennesket og andre dyr, og udfordre os at vise følsomhed og til at imødegå den virkelighed, som de fleste blandt os er ikke tilstrækkeligt opmærksomme på. Udstillingen opfordrer os til at se på kød og blod som et stof, der forbinder familien af ​​dyr, som vi er en del af, og til at behandle det med respekt og medfølelse.”

Her er den flyer til udstilling:

flesh and blood exhibit 400x565 Crochet Artist Joana Vasconcelos in Jerusalem

Museum på sømmen

Udstillingen finder sted på Museum på sømmen i Jerusalem. Fra hjemmesiden:

“Museum på sømmen er et unikt museum i Israel, vise samtidskunst, der beskæftiger sig med forskellige aspekter af den socio-politiske virkelighed. Gennem værker af kunstnere fra Israel og i udlandet, der reagerer på stress og spændinger mellem og inden for grupper, Museet indbyder de besøgende til at undersøge graden af ​​indflydelse på det sociale miljø på den enkelte og omvendt. Mellem det lokale og det universelle, mellem pluralisme og ekstreme ideologier, budskab Museet opfordrer til lytning og diskussion, for at acceptere det andet, og de forskellige fra os og respekt for vores medmennesker og sin frihed.”

The Artists

Jeg vil helt sikkert at skabe sig tid til at udforske arbejdet i de andre kunstnere, der er præsenteret i denne udstilling. Der er 26 kunstnere fra mange forskellige lande: Puerto Rico, Israel, Danmark, Østrig, Holland, Tyskland, Argentina, Norge, Kina, USA plus Portugal, som er det land, der Joana Vasconcelos repræsenterer.

Joana arbejdsprogram

Nogle af kunstnerne har mere end ét værk i denne udstilling. Jeg er ikke sikker på om Joana rolle i udstillingen. Jeg véd, at hendes nyhedsbrev indeholdt et billede af den røde hæklet-dækkede tyr, som du ser i toppen af ​​dette indlæg. Dette var en 2009 brik hun kaldte Tenorio, der omfattede både undertråd blonder og hæklede bomuld tyren. Ligesom dette stykke? Det minder mig om så mange andre udstoppede dyr-inspirerede hæklet kunst stykke, men er unik for sin egen stil!

pinit fg en rect gray 28 Crochet Artist Joana Vasconcelos in Jerusalem
Ligesom dette indlæg, bedes ramme aktien knap! Virkelig elsker, hvad jeg laver med hækling concupiscence? Overveje at gøre en donation eller bliver en blog sponsor.

Forrige post:

Næste indlæg: