Hæklet og strikning Keep redde liv

ved KathrynFebruar 26, 2013 · 2 kommentarer

i Hæklet Sundhed

Post image for Crochet and Knitting Keep Saving Lives

Jeg var så ophidset, når jeg så, at Lion Brand Yarn havde skrevet et indlæg om min bog, Hæklet reddede mit liv. Mens jeg elskede, hvad de sagde om bogen, hvad der virkelig rørte mig, var, hvad folk sagde om deres egne hækling / strikning sundhed oplevelser i kommentarerne.

Hæklet helbreder

Jeg vil opfordre dig til læse kommentarerne dig selv, men her er en oversigt over de ting, som folk talte om helbredelse fra med hjælp af hækling og strikning:

 • Abort, dødfødsel og andre graviditet komplikationer
 • Sorg relateret til tabet af deres kære, herunder mødre og fiancees
 • Kræft diagnose og behandling
 • Addiction
 • PTSD og andre traume-relaterede tilstande
 • Depression
 • Angst og panikanfald
 • Kronisk sygdom og kroniske smerter, herunder fibromyalgi
 • Smerte og skade
 • Stress og stress-relaterede tilstande

Vores Hæklet Sundhed Stories Matter

Det var hørelse og dele historier som denne, der gjorde mig stolt af bogen i første omgang. Jeg er så glad for, at bogen fortsætter med at inspirere folk til at tale om dette emne. Jeg værdsætter disse udvekslinger på mine blogs og blogs af andre som Lion Brand. Vil du dele din historie? Deltag i Hæklet reddede mit liv Ravelry gruppe og forbinde med andre, der heles gennem yarncrafting.

pinit fg en rect gray 28 Crochet and Knitting Keep Saving Lives
Ligesom dette indlæg, bedes ramme aktien knap! Virkelig elsker, hvad jeg laver med hækling concupiscence? Overveje at gøre en donation eller bliver en blog sponsor.

Trackbacks

 1. [...] fantastiske støtte og positive kommentarer fra så mange mennesker og steder (herunder senest Lion Brand Yarn i et blogindlæg, de gjorde [...]

 2. [...] virkelig rørt mig, var, hvor mange mennesker forlod kommentarer til denne post at dele deres egne historier om, hvordan hækling og strikning havde været terapeutisk for [...]

Forrige post:

Næste indlæg: