Breaking Down et Hæklet reddede mit liv Message

ved KathrynFebruar 20, 2013 · 2 kommentarer

i Min hæklede bøger

Post image for Breaking Down a Crochet Saved My Life Message

I recently received a Facebook message from a woman who had found my book, Hæklet reddede mit liv, and found herself touched by it. Jeg, in turn, was touched by her comment. She asked to remain anonymous but has allowed me to share what she said. Jeg deler dette at give en fornemmelse af, hvorfor bogen, hvorfor hækling, hvorfor vores snu samfund er alle vigtige ting i mit eget liv.

Thanks for the Crochet Book

The first part of the comment was just a lovely thanks for writing the book and offering it on Kindle . The commenter said:

I wanted to leave a message to say THANK YOU for such a wonderful book. I’m only about 1/3 of the way through it so far and already have ‘highlightedso much of it on my Kindle. By the time I’m finished it’ll just be one great big highlight.

Selvfølgelig, I get a little ego boost out of this. As a self-published author it really helps to keep going through the writing process when you get that positive feedback. But more than that this also gives me the information that people are indeed finding the Kindle version read-able. This was my first attempt at publishing a title on Kindle. Med min næste bog I want to do an interactive ebook and I’ll have more to learn to do that but this really encourages me!

Crocheting Through Depression

The commenter then continued with a little bit of her story.

I wish so much that I had learned how to crochet years ago. I could have really done with it through the darkest days of my depression; instead I filled those days with harming myself, playing game after game of solitaire and watching kidsprogrammes on TV as that was all my addled brain could cope with.

There’s so much in your book that I can relate topassages and phrases that make me sayOh that’s me too!” Finding your book was like someone opening the curtains for me and letting in the sunshine.

This is the part that really touches me. It wasn’t easy to share my story of depression. What pushed me forward to be honest with it was that I believe in the importance of our own personal truth. I believe that what I went through is something other people have gone through and that sometimes it helps when someone else voices that for us. If I can share my own truth in a way that allows another person to feel less alone then I’ve done my job as a writer.

Den linje, som jeg kan relatere til så meget i denne læserens kommentar er: “Jeg ønsker så meget, at jeg havde lært at hækle år siden.” Har nogen af ​​jer nogensinde føle denne måde? Da jeg fandt hæklet det var det rigtige, vigtigste tidspunkt for mig, men åh hvor ville jeg ønske jeg kunne være gået tilbage til min deprimeret teenage selv og give hende den magiske hemmelighed af en hæklenål og en kugle af garn!

Hækle Gennem PMDD

En af de ting, der er så vanskelig om sundhed og mental sundhed er, at det altid er under forandring. Vi beskæftiger os med én ting og derefter en anden afgrøder op. Men de mestringsstrategier, vi har lært, herunder hvordan at hækle for sundheden, er færdigheder, som vi kan holde kommer tilbage til. Og i efterbehandling op hendes kommentar, denne læser deler hendes historie om at:

“Depression er noget, der er temmelig meget under kontrol med mig fra dag til dag, men jeg nu lider med PMDD (der er som PMS med store støvler på). Jeg synes, at jeg har nu dage, hvor det er ligesom at være tilbage til udgangspunktet. Jeg er heldig, at jeg kender jeg vil føle bedre snart – det altid passerer – men i midten af ​​det, det er så hårdt, og jeg synes, at mit hækling arbejde virkelig hjælper.”

Punkt ét: PMDD er en tilstand, der påvirker en række kvinder. Hvis du har problemer omkring din menstruationscyklus, herunder svære følelser, der undertiden efterligner symptomer på depression, det er værd at forsøge at finde en løsning.

Punkt to: Jeg er helt forstå disse dage for at være tilbage ved udgangspunktet. Min depression er også under kontrol, men det betyder ikke, at hver dag er Peachy og nogle dage er virkelig, virkelig hårdt.

Punkt tre: Hæklet kan hjælpe!

Ikke alle vil sige noget pænt

Jeg har for nylig modtaget nogle negative 2 STAR og 3 stjernede anmeldelser på Amazon om hækling reddede mit liv. Jeg må indrømme, at det er lidt smertefuldt at høre ting som at min personlige historie af depression er “kedelig”, at bogen var “ærlige, men ikke godt skrevet” og at bogen var unfinishable. Jeg prøver at tage disse ting med et gran salt, vel vidende, at denne bog kommer til at finde de læsere, at det er rigtigt for, og da jeg var rigtigt, at min stemme i at sætte det derude er virkelig ikke noget andet, jeg kan gøre. Still, det virkelig, virkelig hjælper buffer brodden af ​​kommentarer som dem, når jeg modtager så mange positive, heartfelt comments like the one I’ve detailed for you in this post.

Did you know that Crochet Saved My Life is only $2.99 på Kindle?

pinit fg en rect gray 28 Breaking Down a Crochet Saved My Life Message
Ligesom dette indlæg, bedes ramme aktien knap! Virkelig elsker, hvad jeg laver med hækling concupiscence? Overveje at gøre en donation eller bliver en blog sponsor.
BelleMondeHandmade
BelleMondeHandmade

Yeah it stings when someone doesn't appreciate your efforts, but then again, there's 6-7 billion people on the planet, and you can't please everyone. I also paint/draw, and not many people are 'into' my style, but that's ok. It never stops me from creating. I create to create, and if it happens to please someone, then that's great. Hvis det ikke er, there may be another artist down the road more to that person's liking and that's ok too.

Forrige post:

Næste indlæg: