5 Måder at bruge en farve labelprinter at organisere din Hæklet Stash

ved KathrynFebruar 24, 2013 · 6 kommentarer

i Hæklet Nyheder

Post image for 5 Ways to Use a Color Label Printer to Organize Your Crochet Stash

Hvad betyder dit stash ligne? Som en Crafter, du ved præcis, hvad jeg mener med ordet stash. Det er lidt anderledes for hver af os, men uanset hvad der gør op stash jeg tror, ​​vi alle kæmper en lille smule med den bedste måde at organisere, at stash i vores rum. Jeg har mulighed for i dag at skrive et indlæg om fordelene ved en farve labelprinter i hjemmet, og jeg ønskede at bruge denne lejlighed til at dele nogle tips om brug af mærkning for at organisere dit stash.

Stash Problem #1: Garn, Garn, Overalt Der er Garn

DSC03812 500x375 5 Ways to Use a Color Label Printer to Organize Your Crochet Stash

Jeg kan ikke holde en masse rod omkring mit hus. Faktisk, en af ​​mine foretrukne ting at gøre er at gå igennem mit hjem og declutter det, fysisk rydde den gamle til at omfavne den nye på en måde, som jeg mener skaber nogle mentale rum for at så godt. Min én stor undtagelse til dette: garn. Jeg elsker garn. Jeg elsker at indsamle garn, bruge garn, visning garn. Jeg har mere garn i mit hjem, end jeg kunne bruge dette år, selvom jeg temmelig meget ikke købe noget garn i 2012 og har ikke købt nogen overhovedet i 2013. Så for mig, stash er garnet.

For det meste, Jeg vil gerne rent faktisk har min garn ud af, hvor jeg kan se det. Jeg har købt en masse vintage-y søger metalbeholdere, ligesom washbuckets og unikke skraldespande og metalbeholdere, og jeg har organiseret min garn stash i disse efter farve. De forskellige blues, lilla og grå er, hvad er i øjeblikket udstillet i disse metalbeholdere omkring mit hjem.

Sagen er, at for at have alt dette garn ud på skærmen ville være overvældende og også upraktisk. Så jeg har stadig en stor stash af garn, der skal lagres. Jeg har et garn skab til dette. Garnet går i poser og lukkede beholdere, arrangeret af farve. Og det er her en farve label printer ville arbejde virkelig godt for mig; Jeg kunne udskrive etiketter til forskellige typer af garn (vægt, fiber, etc.) og udskrive dem i garnets farve, der er i den pågældende pose eller kasse, smække etiketten på ydersiden af ​​containeren og være i stand til nemt at se, hvad taske jeg vil inde i mit garn skab til et givent projekt.

Stash Problem #2: Hvor til at sætte disse WIPS og ufoer.

crochet stuff 5 Ways to Use a Color Label Printer to Organize Your Crochet Stash

Nogle af jer måske allerede har en fantastisk sans for organisation, når det kommer til dit garn, men måske dit problem er, hvad de skal gøre med de WIPS. En masse af crocheters holde tonsvis og tonsvis af forskellige projekter i gang på én gang. Og jeg tror, ​​næsten alle af os har dem dem vi startede, helt sikkert ønsker at afslutte en dag, men bare ikke føler lige nu. Hvor skal de gå?

Hvis du er heldig nok til at have et håndværk værelse, så kan du sætte disse ufærdige stykker ind i en sektion af dit håndværk værelse. Hvis det ikke er, du måske nødt til at gemme dem i forskellige skuffer og skabe. Sætte dem i poser er rigtig smart, især hvis du er organiseret nok til at omfatte alle de følgende i disse poser:

 • Krogen du startede med
 • Hele sæt af garn, du har brug for det samlede projekt
 • Mønstret

Hvis du ikke bruger klare sække, så du måske ønsker at bruge en etiketteringsindretningen at sætte en note om WIP på ydersiden af ​​posen, så du nemt kan huske, hvad det er, når du leder efter det igen i fremtiden. Mærkning dine projekter i poser som denne kan også være virkelig nyttigt, hvis du tager flere WIPS med dig rejser og ønsker at pakke dem til nem hentning.

Stash Problem #3: Kroge og begreber

large set of crochet hooks 400x400 5 Ways to Use a Color Label Printer to Organize Your Crochet Stash

I januar spurgte jeg et par “hæklede dagens spørgsmål” relateret til kroge, herunder hvordan man organiserer dem, og hvor mange var for mange. Svarene er forskellig for alle. Hvis du er en af ​​de mennesker, der har hundredvis af hæklenåle så dette kan være en del af dit stash problem.

En masse mennesker kan lide at vise deres hæklenåle. Men, du måske nødt til at sætte nogle af dine hæklenåle væk i opbevaring. Finde ud af, om du ønsker at organisere dem efter mærke, ved sæt, af det materiale, de er fremstillet af eller efter størrelse og derefter adskille dem i forskellige beholdere. Mærk dem klart, så det er nemt for dig at få fat i den krog, du ønsker, næste gang du er ved at starte et projekt!

Brug for hjælp med hæklenål organisation? Kig på disse ti tips.

Stash Problem #4: Mønstre, Magasiner og bøger

crochet magazine 400x268 5 Ways to Use a Color Label Printer to Organize Your Crochet Stash

Dit garn er lagt væk i pænt mærkede og forseglede beholdere. Dine kroge er nemme at finde. Dine WIPS og ufoer er overskuelige. Men du har fået en bog problem. Dit hus er fyldt med hæklede bøger, hæklede magasiner og endda printes ud hæklede mønstre.

Her er nogle tips:

 • Overveje at gå digital. Du kan organisere hæklede mønstre på computeren og bruge værktøjer som Ravelry at gøre det nemt at finde de mønstre, som du ønsker, når du vil have dem!
 • Lav en hæklet mønster bindemiddel for dem løs udskrives mønstre. Hvis du har masser af dem, flere bindemidler, der er mærket på ydersiden for nem organisation kan være et godt valg.
 • Adskil hæklede bøger og magasiner i deres funktioner. Med andre ord, holde dine hæklede leksika og sy ordbøger sammen og dine hækling mønster bøger sammen. Vil du holde vintage magasiner, fordi du elsker dem, men ikke faktisk bruge de mønstre? De kan være i et særskilt rum fra de nyere hæklet magasin spørgsmål, som du har hund-eared at fuldføre mønstre fra.
 • Rotere, hvad der er i din fysiske rum. Du er sandsynligvis kun kommer til at arbejde på nogle få projekter på en gang så bare holde et par hæklet mønster bøger ud til at inspiration. Boks de andre op, mærke kassen og holde den væk. Hvert par måneder, rotere det ud og sætte det ny inspiration i dit rum!

Stash Problem #5: Flere ting end Space

crochet stash 5 Ways to Use a Color Label Printer to Organize Your Crochet Stash

Jeg tror, ​​at problemet for mange af os er ikke den specifikke type hæklede elementer og begreber og værktøjer, som vi indsamler, men det faktum, at vi har flere af disse ting, end vi egentlig har plads til dem. Jeg ved, det er helt sikkert tilfældet for mange af os i byerne snu piger her i San Francisco, hvor lagerplads er så utroligt begrænset. Jeg går ind for at strømline og decluttering så meget som muligt så efter at finde en god mærkningsordning, der giver dig mulighed for nemt at finde det, du leder efter. Craft projekter er en meget sjovere, hvis forberedelse og oprydning for dem er forenklet!

Hvad gør størstedelen af ​​forvaltningsmæssigt i dit garn stash? How can you make a small step to solve that issue today?

pinit fg en rect gray 28 5 Ways to Use a Color Label Printer to Organize Your Crochet Stash
Ligesom dette indlæg, bedes ramme aktien knap! Virkelig elsker, hvad jeg laver med hækling concupiscence? Overveje at gøre en donation eller bliver en blog sponsor.
lyndamotvos
lyndamotvos

Organization is an ongoing project-I live in the East Bay with husband in 542 sq ft and another 120 for a studio/workspace/tools and storage in the back. Creativity is the key. Using whatever containers come free, and they do regularly, I shift and change where the supplies live and how they are stowed as the projects finish and new ones begin, becoming WIPs in their own right. Jeg elsker den konstante ebbe og flod-Jeg voksede op i tidevandszonen og kan ikke frigive bevidstheden om månen cykler. Du har kastet os nogle nyttige ideer i denne artikel; tak.

CrochetBlogger
CrochetBlogger moderator

@lyndamotvos Jeg løbende opdatere min organisation for sikker, baseret på, hvilke materialer jeg har på det tidspunkt, og hvad mine kreative prioriteter. Det er helt sikkert en udfordring i de små rum i SF Bay Area, men jeg kan lide, at den begrænsede plads tvinger mig til at være praticular om, hvad jeg holder, og hvordan jeg bruger det. Elsk din "ebbe og flod" beskrivelse!

Seneste blogindlæg: 3 Flere stykker af Past Poetry

Trackbacks

 1. [...] 5 Måder at bruge en farve labelprinter at organisere din Hæklet Stash. [...]

 2. [...] organisation og hækling – savle [...]

 3. [...] gjorde en stilling som syv links fra syv dage, og omfattede mit indlæg om at organisere dit stash; på en anden dag, de også knyttet til mit indlæg om hækling kunstner Yokoo [...]

 4. [...] 7 Måder at organisere dine Garn Stash. Via @ lionbrandyarn. Nogle andre hæklet organisere ideer. [...]

Forrige post:

Næste indlæg: