Hvad synes du om søskende Over-The-Top Strik til mænd?

ved KathrynJanuar 24, 2013 · 6 kommentarer

i Hæklet Fashion

Post image for What Do You Think of SIBLING’s Over-The-Top Knitwear for Men?

Normalt jeg ikke skrive strik ting her på sitet, da det er en hæklet kun blog. Men, Jeg er bagud med at få stillinger op for ugen (på grund af en stressrelateret situationen her, der endte i en slem forkølelse og krævede mig til at tage tid ud). Så, Jeg troede, jeg ville gå videre og bruge i dag for at sende nogle billeder af over-the-top mænds strik, der Søskende skabt til London Fashion Week 2013. Så vil jeg give det til dig … Hvad synes du om denne ting?

Mænds Strik

mens knit clothing What Do You Think of SIBLINGs Over The Top Knitwear for Men?

mens knits What Do You Think of SIBLINGs Over The Top Knitwear for Men?

mens knitwear What Do You Think of SIBLINGs Over The Top Knitwear for Men?

mens shoulder snood What Do You Think of SIBLINGs Over The Top Knitwear for Men?

Søster Af Søskende

Mærket blev lanceret søster ved Søskende samt, som også havde nogle unikke designs:

sister sibling fashion What Do You Think of SIBLINGs Over The Top Knitwear for Men?

womens knitwear What Do You Think of SIBLINGs Over The Top Knitwear for Men?

Så, tanker?

 

Foto kreditter:

Mænds billeder: Fotografi af Christopher Dadey via Business Insider

Kvinders billeder via Amelia Magazine

 

pinit fg en rect gray 28 What Do You Think of SIBLINGs Over The Top Knitwear for Men?
Ligesom dette indlæg, bedes ramme aktien knap! Virkelig elsker, hvad jeg laver med hækling concupiscence? Overveje at gøre en donation eller bliver en blog sponsor.
carolrmckay
carolrmckay

Darlingx!

Nej Bedstemor, det er slet ikke pinligt!

lehman1971
lehman1971

Jeg ser nogle pæn mønster, men det ser ud til at blive overvundet af den enorme-ness af det hele. Men, opmærksomhed at få, hvis det er, hvad de går efter. Jeg ville aldrig formoder emner som der på en bane, men så er jeg en slags praktisk perfektionist. Til hver deres egen, Jeg gætter!!

icrochetinoh
icrochetinoh

Forskellige og super størrelse. Jeg kan godt lide det, men det er ikke meget realistisk synes ligesom det ville være meget tung. gøre dem en smule mindre og virkelig sælge dem!!!

dlyrs
dlyrs

Jeg er ked af, men dette er ikke god på alle. :)

Trackbacks

  1. [...] kvadrat synes at have falmet fra interesse for nu. Min favorit nyere hækling er de ting, søster af Søskende sat ud [...]

Forrige post:

Næste indlæg: