Nye Lav pris for Hæklet reddede mit liv på Kindle

ved KathrynJanuar 21, 2013 · 2 kommentarer

i Min hæklede bøger

Post image for New Low Price for Crochet Saved My Life on Kindle

Som mange af jer ved, jeg gjorde en Kindle forfremmelse nylig tilbyde Hæklet reddede mit liv gratis. Det var gratis i fire dage, og jeg var rørt, æret og bedøvet, at der var mere end 4400 downloads af bogen i denne tid. Jeg føler mig som om at én af disse mennesker blev rørt over historierne deles med mig for den bog, som jeg var, da jeg hørte dem, så det var helt det værd at gøre bogen overkommelige på denne måde.

Nye Lav Pris

Hele denne oplevelse udløste en beslutning for mig. Jeg har besluttet, at jeg kommer til at ændre prisen på Kindle version af Hæklet reddede mit liv. Jeg tabe det fra den oprindelige pris på $9.99 til en ny lav pris på kun $2.99. Kindle version er nu $2.99 på Amazon.

Hvorfor jeg gør det

Som en selvstændig offentliggjort forfatter, vil jeg være forhånd at sige, at jeg ikke gøre en formue lige nu i mit liv. Som sådan, Jeg kan ikke donere til en flok årsager eller give monetarily at hjælpe folk ud. Men jeg indså, at hvad jeg kan gøre, er at give op en lille smule på en måde, der giver, hvad jeg behøver at tilbyde, som er min skrift, til et bredere publikum af mennesker, der kan have gavn af det i små måde. Det er derfor, jeg har besluttet at droppe prisen på Kindle version af bogen. Det er min lille del for at hjælpe give noget tilbage til samfundet af mennesker, der tager en interesse i bogen, men ikke er i stand til at give den trykte version eller den oprindelige Kindle pris.

Sådan kan du hjælpe

Det bedste, du kan gøre, er at sprede ordet. Lad folk vide at tjekke bogen på sin nye lave pris.

Hvis du er en person, der har lidt penge til at dele lige nu og ønsker at støtte min indsats, du kan hjælpe ved at bidrage til finansieringen kampagne for Hook til Heal, kreativiteten udøver bog, der er, hvad jeg arbejder på næste som en udvækst af Hæklet reddede mit liv. Læs mere om det her.

Jeg håber du nyder den nye prisændring!

 

pinit fg en rect gray 28 New Low Price for Crochet Saved My Life on Kindle
Ligesom dette indlæg, bedes ramme aktien knap! Virkelig elsker, hvad jeg laver med hækling concupiscence? Overveje at gøre en donation eller bliver en blog sponsor.
Ella
Det

Jeg klikkede på linket og bogen viser sig som $6.26 for Kindle-version. Måske ikke at være amerikansk eller i USA er årsag for mig, men jeg ville have dig til at vide.

Det

Forrige post:

Næste indlæg: