New Limited Edition Armbånd fra Same Sky (Fair Trade Hæklet)

ved KathrynJanuar 25, 2013 · 1 kommentar

i hæklet verden

Post image for New Limited Edition Bracelet from Same Sky (Fair Trade Crochet)

Samme Sky er en af ​​de fair trade hæklet organisationer, jeg har skrevet om i fortiden, som arbejder med håndværkere i andre lande for at skabe originale hæklede smykker sælges til højere-end priserne i de udviklede nationer, tilbyder en bæredygtig levevis gennem crafting.

Nye Hæklet Armbånd Set fra Same Sky

crochet bracelet fair trade New Limited Edition Bracelet from Same Sky (Fair Trade Crochet)

De har netop udgivet en ny limited edition one-size-fits-all hæklet armbånd sæt kaldet ”Hæmatit” Ooh La La, Velstand Set. Sættet indeholder tre unikke hækleteknik: 3-Bead Spiral, Polka Dot, Tilfældig Spun. Jeg elsker at se disse forskellige hæklede smykker teknikker, der anvendes i en luksus-stil element, der ser så anderledes fra, hvad folk normalt tænker på som hækling.

Fra deres hjemmeside:

same sky fair trade crochet jewelry New Limited Edition Bracelet from Same Sky (Fair Trade Crochet)

Mere om samme himmel

detail of crocheted fair trade bracelet New Limited Edition Bracelet from Same Sky (Fair Trade Crochet)

Samme Sky blev grundlagt i 2008. Det specifikt arbejder for at hjælpe HIV kvinder og kvinder med AIDS, der var overlevende fra folkedrab. Disse kvinder blev udsat for aids som en direkte virkning af de seksuelle overgreb, de oplevede i løbet af folkedrab. I løbet af denne tid, de også mistet deres ægtemænd og andre mandlige slægtninge, forlader dem vender fattigdom, når folkemordet var over. Samme Sky sigter mod at vende denne situation, give kvinderne tilbage deres værdighed og deres selvværd gennem hækling-baserede iværksætteri.

pinit fg en rect gray 28 New Limited Edition Bracelet from Same Sky (Fair Trade Crochet)
Ligesom dette indlæg, bedes ramme aktien knap! Virkelig elsker, hvad jeg laver med hækling concupiscence? Overveje at gøre en donation eller bliver en blog sponsor.

Trackbacks

  1. [...] kender jeg lige har nævnt Same Sky den anden dag, men jeg nødt til at dele om dem en gang mere allerede fordi jeg elsker deres nye [...]

Forrige post:

Næste indlæg: