Min 2013 Hæklet concupiscence Forpligtelser

ved KathrynJanuar 1, 2013 · 9 kommentarer

i Hæklet concupiscence Info

Post image for My 2013 Crochet Concupiscence Commitments

Vil du gøre Nytårsforsætter? Jeg har bemærket en tendens i de seneste år blandt mennesker, der vælger ikke at gøre dette (eller for at gøre det, men kalder det noget andet), hvilket sandsynligvis skyldes det faktum, at der er sådan en negativ undertone ordet “opløsning” … det gør folk føler de at sætte sig op til at mislykkes på grund af de mange år, de har foretaget beslutninger i fortiden, som de ikke holde.

Personligt, selv, Jeg kan godt lide hele ideen om resolutioner. Jeg er altid gennemgå mine mål, se, om jeg er spor, sætter nye idealer for mig selv i både arbejde og privatliv. Nytår og min fødselsdag er to årlige tidspunkter, hvor jeg gør dette, selvom jeg gør det i mindre måder hele året. I alle tilfælde, om du ønsker at kalde dem resolutioner eller forpligtelser eller mål, Jeg har fået nogle 2013 planer for Hæklet begær og jeg ønskede at dele dem med dig i denne offentlige rum i dag.

2013 Hæklet concupiscence Commitment

Det er min hensigt at fortsætte med at bruge mine evner skriftligt og forskning for at sprede ordet om alle ting i relation til hækle for at ære håndværk, fejrer sine mangfoldige anvendelsesmuligheder og skabe tråde af tilslutning blandt dem, der praktiserer hæklet.

Mere specifikt

Jeg er især forpligtet til at give en stemme til underforsynede, underappreciated og mindre indkaldelsesvarsler områder af fartøjet, herunder:

  • De sundhedsmæssige fordele ved hækling, og hvordan hækling kan bruges til at forbedre det samlede sind-krop wellness
  • Arbejdet med hæklede kunstnere af enhver art, herunder fine kunst, mode og street art
  • Den unikke historie dette håndværk, herunder fokus på kunstnere og designere Gårsdagens

Jeg er også indstillet på at fortsætte med at bruge Hæklet concupiscence at støtte arbejdet i andre hæklede bloggere, hæklede designere og beslutningstagere i hækling som et middel til at styrke hæklet samfund. Hæklet begær er beregnet til at være både et knudepunkt for information om alle ting hækling og et sted, der hylder de mennesker, der er interesserede i, at oplysninger.

I det kommende år

Jeg vil være at dele mere i en kommende indlæg om, hvilke specifikke typer af serier, du kan forvente på denne blog i 2013. Jeg vil også være at dele nogle af mine egne personlige crafting mål. Men bare for i dag, Jeg ønskede at fokusere på, hvad denne blog handler om, og hvad mit engagement er til dig som den vidunderlige læsere af dette site.

Ønsker du at lave en offentlig forpligtelse til hvordan du vil bruge hæklet til gavn dig selv eller andre i det kommende år? Det kan være en effektiv måde at hjælpe dig med at genkende og værdsætte værdien af ​​dette håndværk. Du er velkommen til at gøre dette engagement her i kommentarfeltet.

pinit fg en rect gray 28 My 2013 Crochet Concupiscence Commitments
Ligesom dette indlæg, bedes ramme aktien knap! Virkelig elsker, hvad jeg laver med hækling concupiscence? Overveje at gøre en donation eller bliver en blog sponsor.
undergroundcrafter
undergroundcrafter like.author.displayName 1 Ligesom

Jeg føler det samme om beslutninger :). Bedste ønsker for en awesome 2013 for Hæklet concupiscence!

helenviolet
helenviolet

Jeg har sat mig nogle Hæklet sigter dette år - at lære kosteskaft blonder, tunesiske & filet hækling og gøre noget fra hver færdighed & gøre et element af beklædning (fremstilling af beklædning er min Nemisis - Jeg er skrald på at få den korrekte gauge!). Jeg ønsker også at rejse penge til velgørenhed med de ting, jeg gør. Hvis jeg ikke får det gjort i år, vil jeg bære det over til 2014 :)

Tak for Hæklet Concupscience!xxx

CrochetBlogger
CrochetBlogger moderator

@helenviolet Jeg kan prøve at lære tunesiske år, også. Jeg havde ikke tænkt på det specifikt, men det er noget, der gør virkelig smukke arbejde, og jeg ville til formål at lære det på et tidspunkt. det ville være et godt mål.

Er der en særlig velgørende organisation, du ønsker at rejse penge til?

Seneste blogindlæg: ny garn - Hæklet concupiscence

helenviolet
helenviolet like.author.displayName 1 Ligesom

@CrochetBlogger

Theres en vidunderlig velgørenhed i det område, hvor jeg bor, der leverer rådgivning og fremme mental sundhed bevidsthed, Jeg ville elske at hjælpe dem ud :)

marilyn watson
marilyn watson

Jeg forpligte sig til endnu et år med crocheting.It hjælper med at holde mit sind travlt og hjælper med depression og mit langsigtede sundhed problemer.Jeg skal også lære nogen at hækle, hvis de ønsker så at videregive min viden.

Trackbacks

  1. [...] denne uge delte jeg med dig min forpligtelse til at hækle blogging i 2013. Jeg delte også nogle af mine konkrete planer og mål for den blog i år. I dag tænkte jeg [...]

  2. [...] er dine listige planer / mål / håb / drømme for 2013?” Jeg diskuterede min hæklede mål og mine hæklet blogging mål her på Hæklet concupiscence. Nogle af de bedste svar andre gav [...]

Forrige post:

Næste indlæg: