Gør Forudsætninger Når du læser en hæklet mønster

ved KathrynJanuar 18, 2013 · 10 kommentarer

i Min hækling arbejde

Post image for Making Assumptions When Reading a Crochet Pattern

I sidste uge delte jeg med dig en gratis hæklet hat mønster fra en læser af denne blog. Jeg ikke havde arbejdet mønstret, endnu, når jeg sendt det (som jeg bemærkede i denne post for fuld offentliggørelse) men jeg har arbejdet det nu. Hvad jeg indså da jeg arbejdede det er, at som en erfaren crocheter du laver en masse antagelser, når du læser en hæklet mønster, antagelser, som du måske ikke kender til at gøre, når du er lige begyndt med hæklet. Jeg tænkte i dag vil jeg dele med dig de antagelser, jeg gjorde, da jeg arbejdede som mønster, at give dig en bedre indsigt i, hvordan man læser en hæklet mønster og også mere information, hvis du ønsker at arbejde på den hat selv.

Så, nedenfor er den oprindelige mønster, Pamela sendt os for en 18-måneders-åriges hæklet hat og derefter i blå, kan du se mine noter om de antagelser, jeg gjorde, når du arbejder dette mønster.

Materialer:

Medium #4 hvid garn eller hvilken som helst farve du foretrækker
H Hook

Jeg lavede min første udgave af hatten ved hjælp Paton Silk Bamboo Garn, som faktisk er en vægt #3 garn (selv om jeg ikke rigtig huske, at indtil jeg har tjekket det senere). Hatten kom ud lidt for drapey. Jeg antog, at det var på grund af garnet jeg valgte, ikke et problem med det mønster. Jeg derefter foretaget den antagelse, at mediet #4 garn i dette tilfælde henviser til akryl eller evt uld garn, som er stivere og gardiner mindre end silke bambus.

crochet hats Making Assumptions When Reading a Crochet Pattern

Gratis Hæklet Hat Mønster, for 18-måneder gamle

Start med en magisk cirkel, så du kan trække stram efter Row to. Kæde 4 slutter med kædem.

Row 1: gøre 12 halvst i anden kæden fra krog. (12)

Ved at læse de første to linjer gjorde jeg den antagelse, at pointen er at skabe et udgangspunkt cirkel, der begynder med 12 hdc. Jeg kan ikke lide den magiske cirkel teknik (selv om jeg forstår, hvorfor en masse mennesker gør). Jeg valgte at gå med en lidt anderledes start metode. Jeg lænket tre, gjorde en slip søm ind i den første søm, og derefter foretaget 12 hdc masker ind i cirklen, at dette skaber.

Jeg lavede en yderligere antagelse her og i alle efterfølgende runder, der rækken altid ender med en slip søm ind i begyndelsen sting for at lukke cirklen.

Row 2: 2 halvst i hver af 12 hdc du har lavet i rækken 1 (24)

I begyndelsen af ​​denne runde, og alle efterfølgende runder gjorde jeg den antagelse, at hver kæde begynder med en drejning kæde (en traditionel drejning kæde til en hdc søm er to kæder – så her jeg gjorde kæde to og derefter begyndte mine HDC sting). Jeg antog endvidere, at denne drejning kæde regnes som det første sting. Så i dette tilfælde gjorde jeg en kæde to, 23 additional hdc and then slip stitched to the starting chain to close the circle.

Row 3: 1 hdc in each (24)

Row 4: 2 hdc in each (48)

Row 5: 1 hdc in each (48)

Row 6: 2 hdc in each (96)

Row 7: 1 dc in each hdc (96 dc)

Row 8: 1 sc in each dc (96 sc)

Row 9: 1 sc in each sc

Row 10: dc 2tog every 10 sting (87)

Here I made the assumption that this means to do one dc in each of the first nine sc in the previous row, then to dc2together, then to do another dc in each of the next 9, etc.. My count came out to 89 instead of 87. Judging on the fact that the circle looked right, I assumed that either my count was wrong, her count was wrong or it didn’t matter much. You’ll notice at the end of this pattern that the designer had actually added the note of being off a count of one in this row and the next doesn’t matter; that’s why you should always read a pattern through to the end! Mine was off count of two but it was fine.

Row 11: repeat row 10 (79)

Bemærk: my count was off two here as well; Jeg fik 81 sting.

Rows 13, 14, 15 dc in every stitch

Row 17: sc in fp

For this row and the following row I made the assumption that although the designer writesfp”, she means FLO. There aren’t any post stitches to crochet around so I’m making the assumption that she means to crochet in the front loop only (and then back loop only on the next row). I should note that this instruction could also mean to do a FPSC (front post single crochet) in each stitch around.

Row 18: sc in bp

Row 19: sl st all the way around, slutte, weave in ends.

Pamela’s Note: don’t worry if rows 10 og 11 are off by 1, it won’t hurt the hat.

Som jeg nævnte før min oprindelige hat var afgjort for stor til en baby, men jeg tilskrevet det til drapiness af garnet jeg valgte. På min anden chance med forskellig, hatten virkede mere som det skal være. Jeg har ikke en baby i mit liv til at teste det på, men det syntes stadig en lille smule større end den burde være. Jeg ved af erfaring, selv, at jeg har en tendens til at hækle virkelig løs, så det meste af den tid, jeg tilpasse størrelsen af ​​et mønster nedad fra, hvad der er foreslået. I dette tilfælde ville jeg normalt vælge at bruge en F eller G krog i stedet, for eksempel. Jeg har ikke gøre det, fordi jeg regnede med en større hat, som jeg måske endda være i stand til at bære mig ville være et bedre valg for mig personligt. Ikke desto mindre, Jeg faktisk snakke med Pamela, der skrev mønstret, and she checked and said that it actually was an F hook that was supposed to used.

Learning Lessons

There are a lot of crochet patterns out there from different designers who are at different levels of experience. Some are professionally written and tech edited by other professionals and super detailed so that every single possible reader question is anticipated. Most are not. I hope that this post has taught you more about how to use your own crochet experience to infer some of the underlying assumptions that many patterns are based on.

And another lesson I hope you’ll take away from my experience is thisIf a pattern isn’t working quite right, first try a few things. I dette tilfælde, I thought that maybe the large size was my yarn choice or the way that I crochet. Hvis det ikke er helt fungerer lige efter to eller tre forsøg, kontakte designeren eller bede om hjælp på et forum på et sted som Ravelry for at finde ud af, om det er faktisk et problem med mønster.

Gratis Hæklet Hat Mønster

Forhåbentlig med den ekstra detaljer i denne anden post vil du nu vide alt, du behøver at vide for at fuldføre gratis hæklet hat mønster for en ung todller, der deles her. Jeg ville elske at se din, hvis du gør det!

pinit fg en rect gray 28 Making Assumptions When Reading a Crochet Pattern
Ligesom dette indlæg, bedes ramme aktien knap! Virkelig elsker, hvad jeg laver med hækling concupiscence? Overveje at gøre en donation eller bliver en blog sponsor.

Forrige post:

Næste indlæg: