Januar Hæklede dagens spørgsmål: Bedste svar Roundup

ved KathrynJanuar 31, 2013 · 4 kommentarer

i Hæklet Blog

Post image for January Crochet Questions of the Day: Best Answers Roundup

I år har jeg genoptaget den daglige hækling Dagens spørgsmål, som jeg sporadisk gjorde via sociale netværk sidste år. Jeg er mere organiseret om det i år, selv, så hver dag, du vil være i stand til at finde spørgsmålet (og besvare det, hvis du ønsker) via flere kanaler, herunder Facebook, G og Twitter. Den nemmeste måde at holde op med de daglige spørgsmål er nok at følge og kontrollere Hækl Dagens spørgsmål Board at jeg oprettet. Plus i slutningen af ​​hver måned jeg laver en Roundup af alle de spørgsmål, jeg stillede, og nogle af de bedste svar, jeg har modtaget! Her er januars roundup.

Hvad er dine 2013 Hæklet Goals?

Jeg spurgte, “Hvad er dine listige planer / mål / håb / drømme for 2013?” Jeg diskuterede min hæklede mål og min hækling blogging mål her på Hæklet concupiscence. Nogle af de bedste svar andre gav Were:

Rebecca Huben sagde: “Jeg ønskede at lære hæklet udelukkende til amigurumi / legetøj. Nu, hvor jeg har de grundlæggende masker ned jeg tror jeg vil prøve en beklædningsgenstand af en slags. Jeg har gjort 2 røghætter, og jeg har et tæppe i gang. Stadig ingen legetøj?! :)”

Pretty Little Hjemmelavede ting sagde: “Jeg planlægger at lære nogle af de nye masker jeg holder pinning på Pinterest”.

Se alle Pinterest svar på målene spørgsmål her. Se alle Facebook svarer her.

Hvad er dit foretrukne Hæklet Stitch?

puff stitch crochet January Crochet Questions of the Day: Best Answers Roundup

Jeg sagde: “Min favorit til at se på, er guldbarrer, bare fordi det er så anderledes, men det er ikke så sjovt at gøre med de fleste garntyper” og jeg tilføjede, at jeg også gerne HDC og post masker.

Min sagde: “Det er et svært spørgsmål at svare på. Jeg elsker dem alle, hver enkelt er stor i nogle nogle aspekter. Hvis jeg skulle vælge, Jeg tror, ​​jeg ville sige skallen sting. Det er min gå til, hurtig, let, ingen mislykkes måde at tilføje lidt flair for næsten alt.”

Threadcrafts havde nogle gode forslag: “Basketweave blandt de voluminøse dem og espalier, skaller og ventilatorer til de indviklede dem”.

Se alle Pinterest svar og Facebook svar.

Hvad kalder du dig selv?

Jeg har altid elske at stille dette spørgsmål! Jeg spurgte: “Kalder du dig selv en crocheter, en kunstner, en håndværker, en fiber kunstner, en Crafter, en maker, en skaberen, ejer en mindre virksomhed ... eller noget andet?” Adskillige mennesker sagde “luder” eller en variant deraf. Andre gode svar inkluderet:

Irene Lundgaard sagde: “Crocheter først og fremmest, altid Hæklet Faclitator og undertiden Master crocheter – og lille virksomhed ejer også.”

Kristine Fuld sagde Pinterest: “Min søn siger, at jeg en crocheter (udtales fonetisk).”

Danielle Branch sagde: “Jeg gør hæklede produkter til mine venner butik. Hun henviste til at gøre som kunstner! Jeg kan godt lide at!”

Og Betty Jean Philippi jokede: “Du ønsker ikke at høre, hvad jeg kalder mig selv, når jeg har sølede et mønster! @&$^% #!!!”

Der var masser flere svar på Facebook!

Hvad er din Hæklet Intention?

Jeg spurgte: “Hvad er en intention, du kan angive for dit hækling arbejde? Mine, som beskrevet i dagens indlæg på min personlige hæklet crafting mål for dette år er: “Hækl er en måde at helbrede mig selv og andre. Jeg vil altid komme til det med et kreativt og åbent sind og et ønske om at bruge det til at gøre godt i nogle små måde.”

Ikke alt for mange mennesker var modig nok til at besvare dette, men Catherine C Reed smart sagt: “Jeg drage fordel af fuldstændig frihed til at gøre skøre ting.”

Hvordan du gerne lære Hæklet?

how to crochet broomstick lace January Crochet Questions of the Day: Best Answers Roundup

Jeg spurgte: “Foretrækker du mønstre, der er skrevet, visuelt symbol diagrammer eller video instruktioner?”

Folk havde en masse at sige om denne ene, især på Facebook. Det blev afgjort blandet, men jeg var overrasket over at se, at en masse mennesker var ligesom mig og foretrækker skriftlige mønstre!

Shannon Lewis sagde: “Skrevet, men thats sandsynligvis forårsage det er det, jeg har lært om og har brugt mere end noget andet. Videoer hjælp til vanskelige ting.”

Og Diane Sherman sagde: “Jeg tror symboler er kattens pyjamas! Men jeg vil pukle igennem skrevet, hvis jeg er nødt til at. Jeg tror, ​​jeg begyndte at hækle før der var symboler (er det muligt,lol!) og jeg kæmpede for at forstå skriftlig. Så da jeg opdagede symboler, efter et mønster blev en brise.”

@ BarbieCat1 på Twitter sagde: “Jeg bruger ofte både, en til at forstærke den anden. Nogle instruktioner er klarere… undertiden et diagram vil være bedre.”

Og Underground Crafter gjorde en stor punkt: “Det afhænger af, hvor jeg hækle. Jeg kan godt lide symbol diagrammer en masse, men finder dem sværere at følge, når pendling. Så for en metro-projekt, skriftlig mønstre er måde bedre! I don’t really like video patternsI’m way too impatient. I will watch a video to learn a technique but can’t sit through an hour to make something.

What Era of Crochet Interests You Most

crochet pants and vest January Crochet Questions of the Day: Best Answers Roundup

I mentioned that I really like 1970s crochet art, which I’ve grown interested in more and more as I’ve researched the era.

Be Ganacias sagde: “Alle … I love the older things but there are new innovations that just amaze me.

Stephanie Jennings sagde: “I LOVE the crochet from the 70s and 80s. I was born in early 80s and started crocheting in 88. Although I may be young for that generation it is still something that I look at as a life long favorite.

Andet Facebook svarer her.

What Do You Think About Granny Squares?

granny square January Crochet Questions of the Day: Best Answers Roundup

Danielle Branch siger: “Jeg skære mine hæklede tænder på bedstemor firkanter; Jeg har gjort nok for at gøre det til månen og tilbage igen! Jeg har for nylig opdaget, at mit problem med bedstemor firkanter er faktisk de forskellige farvekombinationer. En bedstemor firkant med to eller tre forskellige farver på det mest er ok!”

See more of the best answers to this question in the post I did on 20 Ting du kan gøre med en Granny Square. Or see all Facebook svarer her.

Who in your life do you most enjoy crocheting items for?

I loved that there were a lot of people that answered “mig” because so many crocheters don’t take enough time to crochet just for themselves! @gingerbreadbun on Twitter said: “I see so many things for me I couldn’t possibly not crochet for me!”

Many people were inspired by kids in their lives. Lots of people specifically said they like crocheting best for the folks they know will appreciate it including other crafters.

Julie A. Rogers sagde: “I just love to crochet and knit and if I find someone who wants the item, that is who I enjoy doing it for.

On G+ Sabrina Benton sagde: “Anyone who appreciates what they are given, Jeg tror ikke, jeg har en favorit muse på dette tidspunkt. It is all about who I am in the mood to make something for that day.

On Twitter @Soxymamma said: “My BFF! Everything I make looks FAB on her! Is it because I know her so well?”

Other Facebook answers.

How Has Crochet Helped Your Health?

Naturligvis, this is a topic I never tire of talking about, considering I wrote a book about it! But I don’t just want to spout my opinions, I want to hear from others and I was excited to see this topic take off!

Nogle af mine favorit Facebook svar var:

Lori Wade Miller said that crochet helps stop her from evening snacking. I’m so glad someone mentioned this. I talk a little about diet as it relates to crochet in Crochet Saved My Life but it’s not a topic widely covered and I love hearing more about it. It is beneficial because it keeps both hands and mind busy. This also makes it useful for stopping addictive behaviors. Sheriva Scott mentioned that it helps her stay away from cigarettes, which she quit three years ago.

Jan Carruthers shared the important point that: “It keeps my fingers supple as I have arthritis.

Some of my favorite answers from other social media:

What is your opinion of brand designers who incorporate crochet into their runway work?

miss sicily crochet bag January Crochet Questions of the Day: Best Answers Roundup

There were some super smart answers to this important topic.

Belle Monde Handmade sagde: “I’m all for itit elevates the craft!”

Michelle Goulder made an important point: “It’s fab. As long as they’re paying decent rates and not using cheap overseas labour to produce it.

Og Kelly Holaday Brackett sagde: “I love the fact that crochet, unlike knitting, is ALWAYS done by hand! Whenever I see a crochet itemon the rack”–whether it be in a small boutique shop or in a big-box store, I wonder who stitched it, what her life is like, does she have a family, what part of the world does she live in? Even ifcheap overseas labouris used, that laborer is working to better herself and her family in an honorable way!” I responded to that one: “There are a lot of good companies that pay fair trade wages to crocheters in other countries, allowing them to support their families in good working conditions while practicing a craft / dygtighed. Og ja, there is no machine that does crochet so you know that it’s handcrafted!”

Other Facebook answers here.

What is the best way to organize your crochet hooks? How do you sort and store them?

spiral crochet hook organizer January Crochet Questions of the Day: Best Answers Roundup

I had already gotten some terrific ideas about this from asking it last year but wanted to hear some others.

Several people said vases including @cmouse01 on Twitter who said: “I keep a traveling padded case for a full set of hooks in my bag, but the extras are in a vase.

And @MrsJCraftypants said: “mine simply live in a little clay pent pot that I made with my daughter a long time ago and that is despite having made myself a very nice little booklet holder thingy specially for them.

On Pinterest Barbara Beck sagde: “The ones that don’t stay in their roll up travel case are placed in a pretty tooth brush holder I found at Ross.

If you could take a hæklet tilbagetog in any city of the world, where would you choose?

crochet hotel January Crochet Questions of the Day: Best Answers Roundup

There were so many great answers! I loved the variety: Big Sur CA, Aspen, Santorini, Normandy, Florida beaches, Østrig, any countryside

Irene Lundgaard sagde: “I take a crochet retreat every week in the metropolis of Tinahely, Co Wicklow, Ireland.

Nigel John sagde: “Peru, Italien, Spanien, Argentina, Nepal!! But my 1st stop next week is NYC.

On Twitter @susanbsnippy said: “how about north Ireland to learn some Irish lace making?”

And @crochetdynamite said: “London. Great museums for inspiration. Gloomy weather so I want to curl up and work. Pubs at night!”

There is a lot of math in crochet. How do you feel about that?

crochet hexaflexagon January Crochet Questions of the Day: Best Answers Roundup

Definitely a mixed bag here, ranging from Michelle Jones Payne siger: “NOT one bit happy about that!!!!” til Kristine Mullen siger: “I love math, so designing my own patterns feeds 2 addictions.

@craftfingers said: “I feel creative b/c it combines math/structure with beautiful crafting to make something fantastic. Two worlds meet!”

And @Nynaeve2k said that it all comes naturally since she’s an accountant!

More Facebook answers.

Have you ever resented something you were crocheting? Hvorfor? What did you do about it?

Marie (@ UCrafter) said on Twitter: “Ja! When I have a project due for someone else and/or on deadline & Jeg opdager noget sjovt Jeg vil gerne starte med det samme!”

@ CraftyChica på Twitter sagde: “Når jeg ved, det kommer ud vakkelvorn og jeg holde alligevel…det hele fungerer i sidste ende, højre?”

DixieCrane havde en gripe, jeg kan forstå: “Ja…mere end én gang jeg har prøvet at hækle et par sokker & de ikke slå ud af præcis samme størrelse. Det virkelig bugs mig!”

More Facebook answers.

Hvilken type hæklenåle er din favorit? Aluminium? Stål? Håndlavede? Bestemt mærke?

wp5e0904ab 500x367 January Crochet Questions of the Day: Best Answers Roundup

@ CrochetKitten gjorde mig grine lidt med hendes svar på Twitter: “Jeg kan lide træ hæklenåle. Desværre, så gør marsvin.”

@ SoxyMamma på Twitter svarede: “Elsker smukke udskåret træ og lys i hånden bambus, men jeg er en Boye pige. Jeg ved, hvornår og hvor jeg droppe aluminium kroge.”

@ Crackerbelle2 sagde: “Jeg elsker Susan Bates, fordi de er lidt pegede på enden.”

Hvad er de positive og negative ting, som du siger til dig selv som du hækle?

Be Ganacias sagde med et smil: “Nej .. Jeg kan ikke lide at” og “Ok … Det er bedre”.

Lorie Hartman svarede humoristisk: “1 dc,2 dc,3 dc… vente det er ikke rigtigt. -1 dc, – 2 dc, -3 dc ..”

Men Angela Glidewell virkelig gjort mit smil mest ved at sige: “Jeg bruger en masse tid til at bede. Jeg kan lide at lytte til musik. Jeg forsøger at undgå negative tanker.” Vi ved alle, at jeg tror på magt bevidst hækling!

More Facebook answers.

Hvilken fase af hæklet proces kan du nyde den mest – planlægningen af ​​projektet, arbejder på det eller fuldføre det?

Jeg vidste alle ville have forskellige meninger om denne ene! @ Stitchstory lide planlægning, @ Elevenhandmade lide at starte, Tråd Crafts sympatier “den midterste del” og Danielle Branch kan lide at udfylde.

@ CrochetKitten sagde på Twitter: “Fuldfører det, hvis det viser sig, den måde, jeg kan lide. Hvis det ikke er, så planlægger det.”

@ Twistnknot sagde: “Jeg nyder planlægningen og arbejder etaper. I love coming up with different designs and testing them with creation.

More Facebook answers.

Hvad er det #1 måde, som Hæklet Gør du føler dig kreativ?

On Twitter @BrookeRocker answered: “The multiple color combos and changing of a stitch or hook size. Plenty of ways to be creative w/it!!”

Sharon Knight sagde: “I have a hard time sticking to a pattern, most of the time I go off on my own way, going with my imagination. So far I’ve been pretty successful. My projects may not look like the patterns but they are my own creations. The only problem with that is I can’t always remember how I did something.

Og Jacqui Cahn sagde: “I dream of texture and colour”. Smukke!

More answers on Facebook.

What are your favorite hæklede bøger?

On Twitter @GingerbreadBun said: “Jeg elsker The Happy Hooker January Crochet Questions of the Day: Best Answers Roundup. It was my first crochet book and I still go back to it.And Crafting Fingers shared: “I love Jan Eaton’s Compendium of Crochet Techniques January Crochet Questions of the Day: Best Answers Roundup“.

On Pinterest Melanie Daviesmum Dianne answered: “Favourite book has to be the Encyclopedia of 300 Hæklet Mønstre, Sømme, og Design January Crochet Questions of the Day: Best Answers Roundup by Doris M Smith. It’s invaluable because it shows the USA crochet stitches (I’m in the UK).”

Kristine Mullen mentioned two Leisure Arts books I wasn’t familiar with: 99 Crochet Post Stitches  January Crochet Questions of the Day: Best Answers Roundup og 108 Crochet Cluster Stitches, som begge er af Darla Sims.

Og Ona Hawk nævnes to, som du allerede kender, jeg elsker: Kreativ hækling og Design Hæklet, både fra 1970'erne.

Flere svar på Facebook.

Hvilken tv-show eller film har du set, der har hæklet i det?

granny square couch 400x304 January Crochet Questions of the Day: Best Answers Roundup

@ Vickyfully sagt: “Amy Farrah Fowler bedstemor afghan på hendes sofa i “Big Bang Theory”.

Nysgerrige hvad andre shows har hæklet? Tjek den forrygende svar her.

Hvilken type materiale kan du lide at hækle med andet end garn?

Jeg elsker at lære om alternativt materiale hækling. Svar inkluderet, snor, tråd, sejlgarn, ledning, papir, Plarn og reb.

Jeg elskede at høre fra Irene Lundgaard på denne ene. Hun sagde: “Godt, Jeg har kun lige indlæst billeder af min hækling med Manila Twine og Candlewick bomuld. Harsh, sjove og skulpturelle materialer. Elskede det!”

Stéphane Aurore Koné påpegede, at det er sjovt at arbejde med alternative materialer, men nogle gange er det svært at finde ud af hvilken krog til at bruge! Meget sandt? Har du set de enorme kroge, Ivano Vitali uses to crochet newspaper?

More Facebook answers.

Hvad har du gjort (hvis noget) at være miljøvenlig i dit hækling arbejde?

I loved these svar! Using recycled T-shirt yarn, thrift store yarn and plastic bag yarn (Plarn) were top answers.

Stacy Theoharis O'Rear has used locally farm-raised fiber.

Erin Busby siger, “I generally choose natural fibers and dyes over synthetics.

Og Sue Hilsdon reminds us that frogging projects and re-using the yarn is a way to be eco-friendly as well.

Et mønster, du arbejder gennem ikke arbejder ud. Hvad gør du?

Vicky Greenwood siger: “chuck it into the Bag of Abandoned Projects that haunts me…” to which Lorie Hartman replied, “oh yes, the bag of Abandoned Projects…”

Carrie Olin-Dyke siger: “I usually undo and try a different yarn. Min sporvidde er altid slukket!” Adskillige andre mennesker nævnt også løsne det og arbejde det på forskellige kreative måder. Sue Hilsdon sagde: ”ignorere mønster, bruge mine øjne, og arbejde det en nemmere måde!”

Marinke Slump siger: “Gøre det math og ordne det, og hvis det ikke virker rippe den ud, surmule og glemme min smerte ved at køre til LYS” icon smile January Crochet Questions of the Day: Best Answers Roundup

Rhiannon Rodrigues griner: “Har en raserianfald og derefter spise cookies.”

Debbie Shoutz Daugherty sagde en variation af, hvad mange mennesker sagde: “Sæt den ned for en stund og komme tilbage til det senere.” Det er sandsynligvis den smarte måde at gøre det!

Jeg elskede virkelig fællesskabet ånd Dana Bincer’s svar, der sagde på G : “Se om en ven kan finde ud af det…hvis ikke…frog projektet og gøre noget andet!”

Og endelig er jeg virkelig glad for, at Elleve håndlavede crochets påpegede: “Jeg vil bede designeren om hjælp – they are very helpful folks. I’m actually surprised no one yet has had this answer. That is the advantage of buying patterns from indie designersyou get pattern help!”

More on Facebook.

Hvad er dine tanker om mennesker, der hækle ting til deres kæledyr?

Interessante svar på denne ene!

Charlotte Clark sagde, ”Så længe de ikke putter deres kæledyr i fjollede kostumer. Denne tid af året, de har brug for noget at holde dem varme (især de små dyr.)” Og Debbie Shoutz Daugherty aftales med dette, siger ”Jeg hæklede en trøje til vores chi og det hjælper til at holde ham varm, så det tjener et nyttigt formål!”

Folk generelt syntes mere interesseret i at gøre ting for hunde end katte. Men, Carolin Brief påpegede: “Afhænger…Jeg ville ikke klæde mine katte op i noget. Men jeg tror Hæklet kat legetøj selv er stor. Jeg har engang lavet en falsk mus fyldt med katteurt, en lille klokke, og bomuld…kattene elskede det.”

Erin Busby sagde, “Ærligt, Jeg har den samme tanke om det, som jeg gør om garn-bombning: slags fantastisk, but not close enough in the awesome/cost ratio for me to do it, myself.

Marinke Slump sagde, “Hvorfor ikke, højre? Although I would never crochet a stuffed toy or anything for pets; just the though of them getting ripped to shreds and little bits of yarn makes me shiver!”

On Twitter @twistnknot made a point I agree with: “I think it is great if your pet likes what you make. Some people take it overboard and you can tell the pet isn’t happy.

More on Facebook.

Hvor mange hæklenåle ejer du? Hvor mange er for mange?

Lots of people had funny things to say about that. Ligesom Anne-Marie Rutella who asked, “Does this include the ones I lost down the couch?” Jeg hører, at!

Karren Sis Morton sagde: ”Probably 50. I pick them up at yard sales,,,but I give them away when I teach someone to crochet. I use Laurel Hill wooden hooks for myself,,,I have the whole set and keep them in my hook case at all times … meget “protectiveof my favorite hooks!!”

I admit my favorite answer was because it was a personal answer for me. Pamela Marshall Ganné sagde: “Directly because of you I know own 2 tiny silver metal ones, 2 medium plastic one, og 3 medium bamboo ones and I don’t know how to crochet!!!”

Find more answers on Facebook.

It’s tough coming up with new crochet questions every day. Got any you’d like me to ask? Del dem i kommentarerne nedenfor!

pinit fg en rect gray 28 January Crochet Questions of the Day: Best Answers Roundup
Ligesom dette indlæg, bedes ramme aktien knap! Virkelig elsker, hvad jeg laver med hækling concupiscence? Overveje at gøre en donation eller bliver en blog sponsor.
undergroundcrafter
undergroundcrafter like.author.displayName 1 Ligesom

Sjov! Thanks for sharing this round up and the links back to the questions.

icrochetinoh
icrochetinoh like.author.displayName 1 Ligesom

Love this post and to see so many diverse answers for each questions. Der er så mange aspekter og synspunkter med hæklet det er rart at se det.

Trackbacks

  1. [...] jeg i dag offentliggjort de bedste svar andre mennesker gav til mine januar Hæklet dagens spørgsmål. Jeg troede, du måske ønsker at komme til at vide lidt mere om mig ved at lære mine svar til [...]

Forrige post:

Næste indlæg: