Interview med en crocheter: Mumbles Mummy

ved KathrynJanuar 29, 2013 · 2 kommentarer

i hæklede interviews

Post image for Interview with a Crocheter: Mumbles Mummy

Beth af Mumbles Mummy har hækle i omkring tre år. Hun elsker tanken om at pakke dem, hun elsker op i noget varmt. Hun gør nu også brugerdefinerede elementer på anmodning. I dag deler hun sine erfaringer med os i et interview om sit arbejde og crafting livet.

Q: Jeg gætter vi skal starte med denne grundlæggende, højre? Fortæl os lidt om dig selv.

Mumbles Mummy: Jeg er en 30 årige wahm to. Jeg elsker det faktum, at jeg er en “luder”. Det er absolut en isbryder, når møde nye mennesker! Jeg endelig bruge min kreativitet til at gøre mig glad og giver mig mulighed for at tilbringe tid med mine børn. Jeg vil aldrig vende tilbage til et 9 til 5 job at vide, at dette andet liv er muligt.

Q: Jeg ved, du har været hækle i omkring tre år. Hvordan har du lært at hækle? Hvad inspirerede dig til at starte?

Mumbles Mummy: Ja, Jeg lærte at hækle den 15 januar, 2010. Det var den dag, min datter skyldtes at blive født; (hun ankom sent!) Den første ting jeg lavede var en bedstemor firkantet tæppe til hendes tremmeseng. Jeg bogstaveligt talt tog en krog og noget garn og forsøgte at kopiere figurer af masker på en bedstemor tæppe jeg ejede på det tidspunkt.

granny square blanket1 400x533 Interview with a Crocheter: Mumbles Mummy

Min mor forsøgte flere gange før for at vise mig, men jeg kunne bare ikke gøre det. Jeg hæklet meget anderledes for den måde, hun gør. Amusingly, Jeg kunne ikke finde tutorials, indtil jeg havde lært mig forskellige masker fra en bog, jeg købte i en genbrugsbutik. Bobwilson123 er EPIC for dem, der ønsker at lære. Hendes tutorials er klar og let at følge.

I første omgang, Jeg ville bare gøre noget for min datter. Dette er min første barn, Jeg var begejstret, kede af at vente, ivrig efter at møde hende, og bestemt til at være en af ​​disse vidunderlige mødre, der gør ting for deres børn og kogte alt fra bunden. I had made a knitted blanket for her early in the pregnancy but found it slow, frustrating and very, very dull. I just wanted to have something that would distract me from how long my daughter was making me wait for a cuddle. LOL.

As time passed, I made a few items for my daughter, including a fab dress that I designed myself, but just here and there, not an obsession. It was only during the later pregnancy with my son that things really took off for Mumbles Mummy.

Q: Where did the name Mumbles Mummy come from?

Mumbles Mummy: På 20 week scan of my daughter, she was huddled up and apparently dancing. She loved music, and my bump wouldswayto music within earshot. This tiny little white and black blob on the screen looked to me like the baby penguin off Happy Feet. “OMG It’s Mumble!” I exclaimed. The name stuck.

crochet hats1 400x250 Interview with a Crocheter: Mumbles Mummy

Q: You seem to crochet a lot of hats and a lot ofcharacterpieces. Would you say those are among your favourite things to make?

crochet characters 400x225 Interview with a Crocheter: Mumbles Mummy

Ja. I’ve made a few items of clothing and a few toys, and I’ve enjoyed making them but don’tneedto make them. I don’t dream up new ideas and it feels a little forced but making hats really does bring me great joy, comes easily to me, and even the most frustrating has been worth it to see the customer’s reaction at the end.

Q: I know that you also make jeweleryis that crocheted as well?

Mumbles Mummy: My jewellery is not crocheted. It is made from chains, jump rings and other things, created using silver or brass plates and beads of all types.

jewelry from mumbles mummy 400x400 Interview with a Crocheter: Mumbles Mummy

Q: Do you prefer making your own items and then selling them or getting a custom request to make a specific item?

Mumbles Mummy: I love custom requests! I love being challenged! And I love to make an item with a specific person in mind. I want people to LOVE what I make. Not just to buy it becauses it’s there. There are times when an idea is screaming to come out of my head, and won’t shut up until I’ve made it, but then I can go back to making requests. I enjoy both equally, I think that they both contribute to any success I enjoy, but I tend to havemoodswhere I need to work on something from my head rather than a request, and most of the time I’m grateful for orders not just financially, but for the fact that I feel it keeps my brain active and gives me a sense of achievement when it is completed.

crochet hat1 400x576 Interview with a Crocheter: Mumbles Mummy

This photo comes from Mumble Mummy’s terrific Facebook album titlen “Glade kunder”

Q: How can people purchase work from you?

Mumbles Mummy: If someone wants to purchase work from me, they just need to drop me an email with their requirements to mumblesmummy@gmail.com In a couple of months, I’ll be re-opening my Etsy shop to sell any items thatjust fall out of my head”.

Q: What would you like to do with crochet that you haven’t done yet?

Mumbles Mummy: Oooooooooh! Difficult question. I have a lot of secret missions coming up over the next two or three years. I have a folder a foot thick of ideas I want to make, things I want to try. I guess I just want to keep evolving. Jeg tror ikke, jeg nogensinde vil være så berømt som andre designere eller endda crocheters, men det ville være rart at holde skiftende, udvikle, udforske ideer.

Q: Jeg har bemærket på din Tumblr at du for nylig delte et mønster round-up fra Moogly, en hæklet blog jeg elsker. Hvilke andre hæklet blogs følger du?

Jeg har tendens til at hænge ud på Facebook mere end på blogs. Jeg kan så meget nemt miste overblikket over tid med blogs at læse og genlæse vidunderlige historier anekdoter, mønstre og opskrifter. Jeg gætter at kigge på min Facebook og Pinterest ville give dig et fingerpeg om, hvordan eklektisk min smag er. Jeg er ikke personligt en stor blogger, selvom jeg håber, at dette år for at få en lidt bedre.

crochet hook 400x455 Interview with a Crocheter: Mumbles Mummy

Q: Jeg elsker den krog, der er præsenteret i en af ​​dine seneste Facebook-billeder (vist ovenfor). Hvor fik du den?!

Mumbles Mummy: Jeg vidste, at jeg ville have et sæt af træ hæklenåle. People started to ask me if I could make them hat and as soon as I did I started putting a little money aside from each hat I made to save up for the hooks I wanted. I hoped that the money I made would total up to enoughI’m still surprised at what I’ve achieved. I found these gorgeous tools quite by accident online.

crochet hooks 400x266 Interview with a Crocheter: Mumbles Mummy

I have several handmade hooks now. The one you mentioned was made in New York by a lovely guy named Robert. I’ve not ordered any in a while but I’m gettingthe itch” … I’m sure that I need anotherseveralit’s not like 200+ kroge (aluminium, stål, ivory, træ, bambus, clay acrylic etc) is nearly enough, højre?! icon smile Interview with a Crocheter: Mumbles Mummy

Q: Hvad tror du, er de største fordele ved hækling?

Mumbles Mummy: For mig, it’s saved my sanity, if not my life. I’m not the person I was before having children and crochet has helped me to find some middle ground. My children are much better off because I crochet. They are my world, and the moon and stars alsobut there is a small part of me that is still ME. The Me I was BEFORE having children. Not just Mumbles Mummy. I craft in many different ways, but crochet is the thing I itch for and the thing which keeps me in contact as an adult with the adult world.

Through crocheting, I’ve not only spoken to customers and fans from all around the globe, but I’ve made contact and formed friendships with a number of talented artists from around the world too. We’ve become like a huge multinational family and are vehemently protective of one another. Hvor mærkeligt for folk, der aldrig har mødt personligt, men det fungerer. Jeg værdsætter hver og en af ​​dem. Jeg vil altid være taknemmelig for meget kæreste af alle disse venner, en bestemt drage af en dame, hvis no-nonsense holdning holder mine fødder solidt plantet på jorden, og hvis brutale, undertiden sårede ærlighed er altid vigtigt for mig. Hvis jeg var crap, Jeg ville vide, fordi hun ville have nogen problemer overhovedet i at fortælle mig. Jeg tror, ​​jeg er den eneste, der vover at returnere den brutalitet, ærlighed. Jeg tror, ​​disse former for venskaber er uvurderlige, og jeg er bare så taknemmelig for at have fundet disse vidunderlige venner.

Derudover, har problemer med mine led, hækling hjælper med at holde mine fingre bevæger sig: Hvis jeg ikke hækle for et par dage, BOY det gør mine hænder ondt!

Har du et spørgsmål til Mumbles Mummy? Leave it in the comments below!

 

pinit fg en rect gray 28 Interview with a Crocheter: Mumbles Mummy
Ligesom dette indlæg, bedes ramme aktien knap! Virkelig elsker, hvad jeg laver med hækling concupiscence? Overveje at gøre en donation eller bliver en blog sponsor.
Lynda M O
Lynda M O

Two hundred hooks is so not excessive; I love the ones in the picture, but my carpal tunnel is making crochet impossible right now and it's very hard to stop...

Kathy
Kathy

Way to go Mumbles, my favourite custom hat maker :)

Forrige post:

Næste indlæg: