Interview med Innovative Hæklet Designer Strawberry Couture

ved KathrynJanuar 17, 2013 · 5 kommentarer

i hæklede interviews

Post image for Interview with Innovative Crochet Designer Strawberry Couture

Jeg har nævnt StrawberryCouture s Etsy butik i fortiden. I dag interviewe vi designeren bag innovative stilarter.

Innovative Hæklet Hatte

crochet hat 500x500 Interview with Innovative Crochet Designer Strawberry Couture

Lenore af StrawberryCouture designs forskellige tilbehør, men er bedst kendt for sine innovative hæklede hatte. Det er ingen overraskelse, at hun var en del af min Roundup af den 100 Mest unikke Hæklet Hatte. En af mine yndlings hatte af hendes er den sparkly hæklet cloche hat set over. Hun forklarede mig i hendes interview, at hendes mål er at være usædvanligt, ikke at skabe “dime et dusin” mønstre, men for virkelig at producere noget originalt og bemærkede, at hvad de fleste inspirerer hendes hat making er matematiske mønstre med snoede og usædvanlige former.

Etsy Hæklet Interview

crochet turban hat 2 400x400 Interview with Innovative Crochet Designer Strawberry Couture

Jeg spurgte Lenore først om, hvordan hun har lært at hækle. Hun sagde:

“Min afdøde bedstemor, Louise Couture lærte mig at hækle, da jeg var barn. Hun var en pensioneret lærer, der hæklede nonstop. Vi udformet sammen: hun hæklede afghanere. Jeg låsen hooked tæpper.”

Ja, du læste rigtigt; hendes bedstemor efternavn var virkelig couture. Faktisk, navnet på hendes butik kommer dels fra ære sin bedstemor. Resten af ​​butikken navnet kommer også fra Lenore navn; hendes pigenavn var Berry og så hun fik tilnavnet Strawberry af børn i skolen. Der har du det: Strawberry Couture.

Næste Jeg spurgte Lenore om, hvordan hun kom til at begynde at gøre matematisk-inspirerede hæklet snarere end almindelig gammel hækling. Hun delte:

“Idéer kommer til mig mellem søvn og vågen. Jeg eksperimenterer hele tiden med nye ting. For mig, for lineær er for kedeligt. Jeg kan lide at gøre tingene usædvanlig, hvilket betyder, at mine ting ikke er en skilling et dusin. Bedstemor lærte mig at hækle i den runde, når de foretager hatte. Hun ville altid hæklede beret hatte. Jeg startede med at lave hatte og tørklæder – hatte bliver cirklen og tørklæder er de lange rektangler. Jeg mestrer formerne. Jeg begyndte at se, at disse kun lud flad. Jeg ønskede at tage det op et hak. Jeg ønskede at skabe en tredimensionel form, der er wearable uden at se overdreven.

Jeg hele tiden søge på internettet på udkig efter forskellige teknikker til at hækle. Hyperbolske hækling er en tredimensional form, hvor ikke alle af den rører overfladen. Med andre ord, Det er en ikke-flad overflade scrunchy skulptur. Jeg blev snart inspireret af Cat Bordhi strikning af Mobius strimmel. Jeg lærte at strikke den. Fordi strikning tager længere tid end hækling, Jeg lærte at hækle Mobius strimmel. Det er en ensidig overflade med et ulige antal drejninger.”
Og her er resten af ​​interviewet:

Q: Er der en særlig grund til at du har valgt at fokusere på hæklede hatte snarere end andre genstande? (Jeg ved, du gør nogle andre tilbehør men hatte synes at være den vigtigste ting, højre?)

“Da jeg startede min Etsy butik, Jeg ønskede at gøre noget, der tager en kort tid til at gøre. Jeg havde min mannequin hoved og derefter eksperimenteret med hatte. Jeg hækle tørklæder, ponchoer, Shrugs, arm varmere, etc., men hatte har været det primære fokus. Det er en af ​​de mest bemærkelsesværdige tilbehør, der rammer ansigtet godt.”

Q: Jeg elsker dine Avissælgeren hatte! Har noget specielt inspirere dem?

crochet newsboy hat 400x400 Interview with Innovative Crochet Designer Strawberry Couture

“Mine Avissælgeren hatte er en af ​​de ordinære kreationer jeg har på lager. Jeg bruger Fibonacci nummerering teknik, når jeg hæklet cirkler. Jeg sørger for cirklen foranstaltninger 13 inches tværs før jeg falde. Toppen af ​​randen foranstaltninger 8 inches tværs. Jeg kan lide at bruge disse måling numre, da det skaber en tiltalende effekt. Det minder mig om Selena hat. Jeg er meget glad for jeg er i stand til at skabe randen uden brug af hardware til at gøre randen stå op. Avisdrengen hat har en stil alle sine egne.”

Q: Hvad har du fundet at være de fordele og ulemper ved at sælge dine varer via Etsy?

“Den største ting om at sælge Etsy er, at det er den ledende håndlavet sælgende mødested omkring. Det er en høj trafik sælgende platform. Det har tilladt mig at sælge nationalt og internationalt. Jeg har en større chance for at sælge til et større publikum, end jeg ville på min egen platform. Jeg bor i Corpus Christi ,TX. Fordi det er et varmere klima, mine hatte vil ikke sælge her.

Det eneste, jeg ønsker Etsy lov er at have kunder køber uden at have en Etsy profil. Nogle mennesker er ny Etsy og de har brug for al den hjælp, de kan få, så i det mindste lade dem købe uden en profil.

Tip til andre sælger på Etsy: “Invester i en stor kamera såsom FUJIFILM eller en høj opløsning kamera, der vil tage fantastiske nærbilleder. Store billeder er lig store resultater.”

Q: Har du tendens til at sælge mere færdige produkter eller hæklede mønstre?

beanie hat crochet pattern 400x400 Interview with Innovative Crochet Designer Strawberry Couture

“Jeg har for nylig begyndt Skrivning og salg mønstre af mine hatte. De sælger. Sidst selv, Jeg har solgt mere færdige produkter end hækling mønstre. Måske i løbet af sommeren, mønstrene kan sælge mere. Senest i løbet af den travle juletid, Jeg har ikke haft tid til at skrive mønstre.”

Q: Hvis der var én ting, du kunne sørge for alle vidste om hækling, hvad ville det være?

“Du kan oprette noget, du ønsker hurtigt og effektivt. Selvom jeg ved, hvordan man strikker, Jeg ender altid gå tilbage til hækling. Jeg ofte gerne gøre hæklet version af strik poster. Alt hækle er trækker løkker gennem løkker. Tænk på det sådan.”

Q: Hvad kan vi se fra dig næste?

“Jeg vil gerne fusionere overflade topologi i hækling: knude strukturer, mere snoede figurer, og andre figurer jeg kan bruge i mit arbejde. Det er glæden ved at tænke uden for boksen!”

pinit fg en rect gray 28 Interview with Innovative Crochet Designer Strawberry Couture
Ligesom dette indlæg, bedes ramme aktien knap! Virkelig elsker, hvad jeg laver med hækling concupiscence? Overveje at gøre en donation eller bliver en blog sponsor.
MississippiHukr
MississippiHukr like.author.displayName 1 Ligesom

Strawberry Couture hatte er ekstraordinære! Jeg er også en elsker af Fibonacci og indarbejde det i mit arbejde via striber. Men tror du ikke finde det så tilfredsstillende at være i stand til at tage denne færdighed med krog eller strikkepind og gøre en levende at gøre noget, du elsker og grundigt nyde?

undergroundcrafter
undergroundcrafter like.author.displayName 1 Ligesom

Disse er store hatte! Tak for at indføre mig til Strawberry Couture!

Trackbacks

  1. [...] med Innovative Hæklet Hat Designer Strawberry [...]

Forrige post:

Næste indlæg: