Sådan får du en Advance kopi af min kommende bog

ved KathrynJanuar 22, 2013 · 4 kommentarer

i Min hæklede bøger

Post image for How to Get an Advance Copy of My Upcoming Book

Hørte du – min næste bog til hæklede elskere vil være på vej ud i Fall 2013! Du kan få din kopi lige nu ved at donere $25 til min fundraising kampagne, og du får den trykte udgave af bogen en hel måned, før den er tilgængelig for andre.

Om bogen

I mit populære bog Hæklet reddede mit liv Jeg delte oplysninger om de mentale og fysiske sundhedsmæssige fordele af hækling. Nu vil jeg tage det til det næste niveau ved at hjælpe folk lære at bruge hækling til at helbrede, forbedre deres daglige kreativitet og forbedre deres samlede livskvalitet. Dette vil ske gennem en ny bog af kreativitet øvelser samt udvikling af online-klasser og kreativ e-mail support.

Denne næste bog, udkommer 10/1/2013 er en bog af kreativitet øvelser for crocheters. Det vil vise, hvordan hækling kan anvendes til at opnå mindfulness, frigive kunstnerisk frygt, skubbe til det næste niveau af kreativitet, fejre livet og mere. Mange emner af kreativitet vil blive undersøgt i denne bog, der udfordrer dig til at finde nye måder at udforme dig til wellness.

Sådan får du din Advance Copy

Gå til Indiegogo fundraising kampagne side. Hit “bidrager nu”. Vælg den frynsegode, der er til rådighed for $25 tilbyder et forskud kopi af min nye kreativitet bog, Hook at helbrede.

Eller, for bare $5 mere kan du ikke kun få et forskud kopi af Hook at helbrede dette efterår, men du kan også få en underskrevet kopi af Hæklet reddede mit liv lige nu. Vælg $30 donation frynsegode at få begge bøger.

Det er så let!

pinit fg en rect gray 28 How to Get an Advance Copy of My Upcoming Book
Ligesom dette indlæg, bedes ramme aktien knap! Virkelig elsker, hvad jeg laver med hækling concupiscence? Overveje at gøre en donation eller bliver en blog sponsor.
icrochetinoh
icrochetinoh

Pinned det under bøger og Google + det, plus jeg doneret på Indiegogo, Held og lykke!

Trackbacks

  1. [...] brug for reklame på min hjemmeside? Nogle af de andre frynsegoder, som du kan få, er et forskud kopi af den trykte udgave af bogen for $25 og en måned personlig kreativitet hæklet coaching for $100. Tjek det [...]

Forrige post:

Næste indlæg: