Hook at helbrede: Et eksempel på en hækling-Based Kreativitet Motion

ved KathrynJanuar 25, 2013 · 4 kommentarer

i Hæklet Sundhed

Post image for Hook to Heal: An Example of a Crochet-Based Creativity Exercise

Som mange af jer ved,, Jeg har lanceret en fundraising kampagne for at rejse penge til at lancere Hook at helbrede – mit næste projekt, som har til formål at hjælpe crocheters udforske deres kreative sider gennem en række øvelser. Men hvad er en hæklet-for-kreativitet øvelse? Alycia of The Curious Pug har tilladt mig at gæst post i denne uge for at vise et eksempel på nogle af de øvelser, der vil være i bogen.

Uddrag Om hækling-for-Kreativitet Motion

I denne kreativitet øvelse vil du tage linier fra en række forskellige hæklede mønstre og sætte dem sammen til en tilfældigt mønster. Mønsteret vil faktisk ikke give mening eller lave en funktionel objekt. Så hvad er pointen?
Nogle af de kreative fordele, du kan få ud af denne hæklet motion er:
• Udforske hvad det er som at hækle noget, som du ser som tilsyneladende meningsløst; dette kan hjælpe dig med at finde ud af, hvad hæklet betyder for dig, og kan lære dig en masse om din egen kunstneriske proces.
• Facing dine frustrationer i hækling; de områder, der ikke fungerer ud, kan frustrere dig, og hvordan du forholder dig til at frustration kan lære dig en masse om dig selv!
• Udvid din problemløsning teknikker; vil du ikke være i stand til bare at gøre, hvad mønsteret siger at gøre, så du bliver nødt til at få kreative!
• Generering af ny nysgerrighed for din hækling, mens du arbejder; vil du være nysgerrig efter, hvad der vil ske som produktet udvikler. Dette hjælper også tilskynde mindfulness hækling som du vil blive nedsænket i de strækninger i det arbejde,.
Opbevar disse mål i tankerne, som du arbejder dig gennem øvelsen. Ved slutningen af ​​øvelsen vil du finde nogle tips og tanker til at hjælpe dig med at arbejde gennem de kreative spørgsmål, der opstår.

Den fulde udøvelse

Du kan finde den fulde udøvelse, herunder formål, de skridt at tage og “stof til eftertanke” til at hjælpe dig med at behandle erfaringerne i mit gæst post på Curious Mops.

Hjælp støtte dette projekt

Du behøver ikke at donere penge til min fundraiser til at støtte denne hæklet-for-kreativitet projekt. Jo mere synlige projektet er, jo mere sandsynligt er det, at kampagnen vil lykkes. Alt hvad du behøver at gøre for at hjælpe er at sprede ordet, dele links til fundraiser side eller endda vælge “embed” indstillinger fra fundraiser side og føje den til din egen blog. Tak for alle og enhver ounce af støtte i mine bestræbelser på at hjælpe andre mennesker adgang til deres indre kunstner ved hjælp hækling.

pinit fg en rect gray 28 Hook to Heal: An Example of a Crochet Based Creativity Exercise
Ligesom dette indlæg, bedes ramme aktien knap! Virkelig elsker, hvad jeg laver med hækling concupiscence? Overveje at gøre en donation eller bliver en blog sponsor.
Lynda M O
Lynda M O

Delt på FB. Vil deltage så godt.

Trackbacks

  1. [...] Øvelser Book. Bogen, udkommer 10/1/2013 er en bog ofcreativity øvelser for crocheters. Det vil vise, hvordan hækling kan anvendes til at opnå mindfulness, frigive kunstnerisk frygt, skubbe til [...]

  2. [...] Øvelser Book. Bogen, udkommer 10/1/2013 er en bog af kreativitet øvelser for crocheters. Det vil vise, hvordan hækling kan anvendes til at opnå mindfulness, frigive kunstnerisk frygt, skubbe til [...]

  3. [...] Øvelser Book. Bogen, udkommer 10/1/2013 er en bog af kreativitet øvelser for crocheters. Det vil vise, hvordan hækling kan anvendes til at opnå mindfulness, frigive kunstnerisk frygt, skubbe til [...]

Forrige post:

Næste indlæg: