Giveaway! Bliv inspireret Hæklet Digital Magazine!

ved KathrynJanuar 31, 2013 · 14 kommentarer

i Hæklet Giveaways

Post image for Giveaway! Get Inspired Crochet Digital Magazine!

Inspireret Hækl er en digital online månedsmagasin for folk der elsker hækling. Jeg er spændt, fordi jeg blev interviewet til en kronik i februar 2013 nummer af dette blad. Og jeg er også ophidset, fordi Inspired Hæklet generøst har tilbudt nogle giveaway eksemplarer til et par af mine læsere!

The Magazine

FebCover700 400x550 Giveaway! Get Inspired Crochet Digital Magazine!

Inspireret Hæklet er et online magasin fyldt autotransportor hæklede mønstre. Den indeholder også interviews, tips, artikler og andre ressourcer for folk, der elsker hækling. Det sigter mod at være for og af crocheters, et samfund magasin om og for de mennesker, der elsker hækling. Du kan bestille enkelt spørgsmål eller abonnere på 3-måneders eller 6-måneders afdrag.

Min Interview

BlogArticleCover 400x550 Giveaway! Get Inspired Crochet Digital Magazine!

Jeg blev interviewet til udstedelse i februar, som bliver udgivet på fredag, 2/1/13. Jeg ønsker ikke at ødelægge varerne ved at fortælle dig, hvad jeg sagde, men jeg blev bedt om masser af ting om mit hækling arbejde, mine foretrukne sting, min blog og mere. Jeg er en af ​​flere hæklede bloggere, der blev interviewet til dette emne.

Indtast Giveaway

SubscribeIC 400x550 Giveaway! Get Inspired Crochet Digital Magazine!

Der vil være tre vindere af Inspireret hækling Digital Magazine giveaway. Det vigtigste Vinderen kommer til at få en tre-måneders abonnement på den digitale magasin. To andenpladser vil hver få en gratis kopi af Februrary problem, hvor mit interview er featured.

For at indtaste du behøver at gøre en af ​​følgende ting:

  • Fastgør en eller alle billederne i dette indlæg til Pinterest. Tag mig (på Pinterest her) og også efterlade en kommentar til dette indlæg at lade mig vide din Pinterest håndtag.
  • Del denne post på Facebook. Tag mig (på Facebook her) og også mærke Inspired hækling (på Facebook her) derefter efterlade en kommentar på dette indlæg at lade mig vide din Facebook-håndtag.
  • Del denne post på G . Tag mig (på G her) og også efterlade en kommentar til dette indlæg at lade mig vide din Facebook-håndtag.

Forslagene vil forblive åben indtil søndag, 2/3 ved middagstid PST. Vinderne vil blive tilfældigt udvalgt og offentliggjort på bloggen på mandag.

pinit fg en rect gray 28 Giveaway! Get Inspired Crochet Digital Magazine!
Ligesom dette indlæg, bedes ramme aktien knap! Virkelig elsker, hvad jeg laver med hækling concupiscence? Overveje at gøre en donation eller bliver en blog sponsor.
bearyann
bearyann

Jeg har lige oprettet denne giveaway på Pinterest som BearyAnn

rar6134
rar6134

tak for chancen for at vinde dette tidsskrift. Ive været hækle i lang tid, og jeg tror ikke, Ive set denne ene . Ive postet på facebook og tweeted. tak ruth ryan

CrochetWithCris
CrochetWithCris

Hmmm jeg pinned et af billederne (Jeg er Cris på Pinterest) og 1' du bruge Cris crochets :) Awesome giveaway (Jeg er en dårlig crocheter fordi jeg ikke havde set dette magasin før!)

Trackbacks

  1. [...] tid til at annoncere vinderne af giveaway for Inspired Hæklet Digital Magazine, der skete på bloggen sidste [...]

Forrige post:

Næste indlæg: