Få 50% Off Hæklet reddede mit liv lige nu!

ved KathrynJanuar 1, 2013 · 0 kommentarer

i Min hæklede bøger

Post image for Get 50% Off of Crochet Saved My Life Right Now!

GODT NYTÅR!

Jeg ønskede at sparke ting ud til højre i år med et stort salg på min bog, Hæklet reddede mit liv. Jeg tilbyder den stejleste rabat, jeg nogensinde har tilbudt på bogen – en fuld 50% off af titlen, når du køber det i denne uge.

Om Hæklet reddede mit liv

Hvis du endnu ikke er fortrolig med min bog, det handler om de sundhedsmæssige fordele ved hækling, herunder fordelene ved crafting at helbrede fra psykiske problemer og til at håndtere symptomerne på en række fysiske sundhedsproblemer.

Hæklet reddede mit liv omfatter min egen historie om at hækle at helbrede gennem depression. Det omfatter også historierne om to andre dusin fantastiske kvinder der er udformet til at helbrede.

Denne bog har fået forrygende presse og anmeldelser der også kan fortælle dig en lille smule mere om, hvorfor mennesker nyder denne bog.

Hjælp med at sprede ordet

Jeg håber, at denne store rabat vil stimulere salget og få ordet om bogen vigør igen i 2013. Hvis du støtter bogen, behage hjælp mig ud ved at sprede ordet om dette salg gennem dine blogs, sociale netværk og andre ord i munden! Hver lille smule hjælper og er så værdsat af denne indie forfatter!!

Sådan får du Discount

For at få din 50% rabat kode, besøg de vigtigste salg side. Tilføj bogen(s) du ønsker at din indkøbskurv. Før tjekker, indtaste rabatkoden A2MH8FQU i "anvende discount"-boksen.

Dette salg starter med det samme og løber gennem midnat PST på søndag, 1/6/13.

pinit fg en rect gray 28 Get 50% Off of Crochet Saved My Life Right Now!
Ligesom dette indlæg, bedes ramme aktien knap! Virkelig elsker, hvad jeg laver med hækling concupiscence? Overveje at gøre en donation eller bliver en blog sponsor.

Forrige post:

Næste indlæg: