Donér Garn, Hjælp Hjemløse Kids og få dit navn i en Hæklet Bog!

ved KathrynJanuar 30, 2013 · 1 kommentar

i Hæklet Nyheder

Post image for Donate Yarn, Help Homeless Kids and Get Your Name Listed in a Crochet Book!

Hvad hvis jeg fortalte dig, at du kan donere et nøgle garn til en god sag at hjælpe hjemløse børn lære at hækle og til gengæld vil du få dit navn på tilkendegivelser af en hæklet-for-kreativitet print bog af en offentliggjort forfatter? Det er sandt!

Det starter med Mit projekt

Som du måske ved, at jeg i øjeblikket søger donationer til at finansiere mit næste projekt, Hook at helbrede. Dette vil være en bog af kreativitet øvelser for crocheters. Øvelserne vil hjælpe læserne lære at bruge hækling at pleje deres indre kunstner, tage tid for egenomsorg, forbedre deres relationer, give tilbage til deres samfund og mere. Ud over bogen (som vil være tilgængelig i både orint og digitale formater) Hook til Heal vil tilbyde online-klasser og e-mail support som komponenter af programmet.

Undervisning Hjemløse Kids til hækling

I andre (men snart vil du se, hvordan det er relateret) nyheder, Hæklet Kitten er også begyndt et spændende nyt projekt. Hun vil være frivilligt arbejde på en lokal hjemløse center undervisning hækling, især undervisning hæklet til børn. Da hun hørte om Hook at helbrede, hun var ophidset og sagde,: “Kreativiteten øvelser ville være perfekt til at dele med børnene–en god måde at fokusere deres energi på positive ting.”

Jeg er helt enig i, at hendes arbejde undervise børn at hækle ville være en fantastisk måde at hjælpe dem til at gøre noget positivt i en tid, hvor livet kan være hårdt for dem. Jeg kan se, hvordan hækling kan hjælpe disse børn:

  • Genvinde, opbygge og vedligeholde selvværd
  • Nyd en kreativ aktivitet, der er også overkommelig og tilgængelig
  • Oprette elementer til at give til deres familiemedlemmer i løbet af ferien, selvom deres familie kan ikke få penge
  • Find skønhed i enkle ting
  • Oplev en indre følelse af magt i det, kan føles som en tid med kaos og ustabilitet

Vender tilbage til Hook at helbrede

Så hvad gør disse to projekter har til fælles bortset fra det faktum, at både Hæklet Kitten, og jeg vil bruge hækling til at hjælpe folk med at forbedre deres indre og ydre verdener? Godt, de to af os har gået sammen, så du kan hjælpe os begge ud på en gang til støtte for disse to projekter.

Hæklet Kitten behov garn at kunne dele med børnene på de hjemløse husly, når hun underviser hendes klasser. Hun søger donationer af garn support og alle kan donere en nøgle.

Jeg hæve penge til selv at udgive Hook at helbrede ved hjælp af en Indiegogo fundraiser. Enhver, der donerer bare $1 får deres navn opført i tilkendegivelser af bogen. CrochetKitten og jeg har aftalt, at hun vil donere $1 i navnet på hver person, der sender en nøgle af kamgarn vægt til hende for hjemløse børn. Dette får dit navn i bogen.

Så for at opsummere, du sende et nøgle kamgarn vægt til hækling Kitten (nedenstående adresse). Hun vil bruge garnet til at undervise børn i en hjemløse husly, hvordan at hækle. Hun vil også donere $1 til min Indiegogo fundraiser, og som vil få dit navn i bogen, når det kommer ud.

Garn skal sendes til: Hæklet Kitten, PO Box 4832, Manassas, VA 20108. Medtag dit navn, som du gerne vil have det opført i min bog, og sørg for at lade hende vide, at Hook at helbrede sendt dig!

Selvfølgelig, du kan altid donere direkte til min fundraiser; frynsegoder omfatter forhånd eksemplarer af bogen, e-mail support sessioner og mere.

pinit fg en rect gray 28 Donate Yarn, Help Homeless Kids and Get Your Name Listed in a Crochet Book!
Ligesom dette indlæg, bedes ramme aktien knap! Virkelig elsker, hvad jeg laver med hækling concupiscence? Overveje at gøre en donation eller bliver en blog sponsor.

Trackbacks

  1. [...] til @ CrochetKitten for at samarbejde med mig at donere $1 i navnet på alle, der donerer garn til hendes projekt [...]

Forrige post:

Næste indlæg: