Hæklet for Teen Boys i Substance Abuse Recovery

ved KathrynJanuar 28, 2013 · 2 kommentarer

i Hæklet Sundhed

Post image for Crochet for Teen Boys in Substance Abuse Recovery

En af de ting, som jeg skrev om i min bog Hæklet reddede mit liv var, hvordan hækling er et håndværk, der ofte bruges i stofmisbrug centre. JD over på Craft Gossip nylig nævnt hendes oplevelse af at se dette på første hånd.

Teen Boys Hæklet i Recovery

JD delte i hendes indlæg:

“I min egen erfaring med at arbejde med teenagere i stofmisbrug opsving, Jeg lærte mange af dem til at hækle. Alle af dem (mest drenge) lærte hurtigt og blev næsten øjeblikkeligt dulmer i en situation, der tidligere var kaotisk. Hvis dette simple håndværk har så meget indflydelse, vi virkelig nødt til at sprede ordet.”

Fordele ved Hæklet for stofmisbrug

JD nævner det vigtige punkt, at hækling er en umiddelbart beroligende aktivitet, gør det store for nogen går gennem stofmisbrug behandling. Det er en kaotisk situation i en anspændt tid for alle patienter, og det er uhyre nyttigt at finde måder at berolige ned for at arbejde sig igennem de problemer under tilbagetrækning og selv-forbedring og genopretning.

Nogle af de andre fordele ved hækling i et stofmisbrug opsving indstilling omfatter:

  • Tilbyder en positiv dygtighed til at hjælpe med at håndtere hverdagens stressfaktorer.
  • Øger selvværd ved at gøre noget.
  • Tilbyder en distraktion til at holde sindet fokuseret på noget andet end trangen til det vanedannende stof.
  • Underviser dygtighed visualisere og gennemføre et projekt, giver mulighed for at lære at visualisere en bedre fremtid.
  • Skaber en følelse af fællesskab i gruppen til at deltagerne hjælper hinanden med håndværk. Læs mere om dette ved at læse hækling som terapi vs. hæklet i terapi.

Hook at helbrede

Grunden til, at JD blev inspireret til at nævne dette emne på hendes blog var faktisk fordi hun venligt deling med andre oplysninger om mit nye projekt, Hook at helbrede. Hun siger, at hun er personligt støtter projektet og delte nogle virkelig super venlige ord, jeg ønskede at dele med jer her i dag:

“Jeg tror Kathryn har rørt på selve essensen af ​​alt, hvad der er bedst i hækling. Det er kreativ. Det er beroligende. Det er centreret. Det er meditativ. Det er en fredelig, kunstnerisk indsats, der gavner både crocheter og modtageren af ​​værker af vores hænder.”

Takket JD, ikke kun for de venlige ord, men for hvad du tilbyder crocheters og hvad du gav i at arbejde med drenge i at stofmisbrug program!

pinit fg en rect gray 28 Crochet for Teen Boys in Substance Abuse Recovery
Ligesom dette indlæg, bedes ramme aktien knap! Virkelig elsker, hvad jeg laver med hækling concupiscence? Overveje at gøre en donation eller bliver en blog sponsor.

Trackbacks

  1. [...] 501(c)3 non opsøgende profit program dedikeret til undervisning strikning til at overvinde følgerne af stofmisbrug eller andre selvdestruktive adfærd.” Denne gruppe gør både strikning og hækling, crafting [...]

  2. […] skrevet flere gange om hvordan hækling er ikke en kønsspecifik håndværk og drenge hækling, også, så jeg elskede at se @ mamas2hands artikel om drenge […]

Forrige post:

Næste indlæg: