Hæklet-Based Kreativitet Coaching via e-mail

ved KathrynJanuar 19, 2013 · 0 kommentarer

i Min hækling arbejde

Post image for Crochet-Based Creativity Coaching through Email

Hvis du så annonceringen i sidste uge om min næste bog så ved du, at bogen er ikke bare en bog, men et omfattende projekt, der skal hjælpe andre frigøre deres kreative selv ved hjælp af blot krog og garn. En af de ting, som denne omfatter, er, at senere i år vil jeg begynde at tilbyde online kreativitet coaching via e-mail. Lær mere om hvordan du tilmelder dig for den støtte nu; tjenester begynder i efteråret.

Om projektet

I mit populære bog Hæklet reddede mit liv Jeg delte oplysninger om de mentale og fysiske sundhedsmæssige fordele af hækling. Nu vil jeg tage det til det næste niveau ved at hjælpe folk lære at bruge hækling til at helbrede, forbedre deres daglige kreativitet og forbedre deres samlede livskvalitet. Dette vil ske gennem en ny bog af kreativitet øvelser samt udvikling af online-klasser og kreativ e-mail support. Det nye projekt hedder Hook at helbrede.

Hvem det er for

Hvis følgende afsnit genlyd med dig på alle, derefter dette er for dig:

Har du lyst til at udforske din kreativitet, men også en frygt for at kalde dig selv en "kunstner"? Ønsker du at du var mere kreativt opfyldt, men undlader at tage tid til dig selv bare at lave? Er der følelsesmæssige problemer blokerer din kreative side? Hæklet kan hjælpe! Denne enkle og nemme at lære håndværk kan bruges i unikke måder at komme i kontakt med din indre kunstner, udforske og udrydde dine dybeste kreative frygt og genoprette balancen i dit personlige liv.

Ethvert niveau af crocheter er velkommen. Bemærk at dette ikke er en online-klasse for, hvordan at hækle, selv om jeg er glad for at hjælpe dig med de grundlæggende og nogle spørgsmål, som du kan løbe ind i.

Du skal have adgang til e-mail, selvfølgelig, da støtten vil blive tilbudt via dette format.

Email Support

Jeg kommer til at tage de erfaringer, jeg har lært om at bruge hækling at komme dybere ind i din kreative selv. Jeg vil være din personlige kreative coach bevæbnet med kroge til at hjælpe dig med at komme til næste trin i din personlige vækst. De støtte sessioner kan omfatte:

  • Jeg vil give dig værktøjer og forslag til at udforske din kreativitet gennem hækling. Nogle vil være generelt, men de fleste vil blive taget hensyn til din egen situation.
  • Jeg vil stille spørgsmål og være en e-mail-baserede sparringspartner, som vil hjælpe dig med at regne ud, hvad nogle af de udfordringer er, at blok kreativitet.
  • Jeg vil tilbyde social støtte. Bemærk, at jeg ikke er en certificeret rådgiver. Jeg har nogle baggrund i psykologi, men det er begrænset, og jeg er ikke en terapeut. Hvad jeg vil tilbyde er gensidig støtte.
  • Jeg vil tilbyde uendelige tilskynde til og begejstring for det arbejde, du producerer, men endnu vigtigere for den rejse, du er på, som du bruger hæklet til at heale dig selv.

Og mere … Jeg ser frem til at opbygge et personligt forhold til mine nye kunder, og hver oplevelse vil blive skræddersyet til at være unikke for dette forhold.

Tilmeld dig nu til at kickstarte Mit projekt

Den online support vil være tilgængelig begynder denne alle 2013, faldt sammen med udgivelsen af ​​min næste bog. Men, kan du tilmelde dig nu og få en måned e-mail support på en stor rabat. Donorer, der tilbyder et bidrag på $100 til min fundraising kampagne vil få en måned kreativitet støtte dette efterår. These donors also get their choice of the digital or print copy of my new creativity exercises crochet book at that same time. Check it out and get your spot now. Note that you can also use your donation to gift someone else in your life with this email support program.

pinit fg en rect gray 28 Crochet Based Creativity Coaching through Email
Ligesom dette indlæg, bedes ramme aktien knap! Virkelig elsker, hvad jeg laver med hækling concupiscence? Overveje at gøre en donation eller bliver en blog sponsor.

Forrige post:

Næste indlæg: