Stor annoncering: Min næste bog om hækling for at forbedre din livskvalitet!

ved KathrynJanuar 14, 2013 · 10 kommentarer

i Min hæklede bøger

Post image for Big Announcement: My Next Book on Crochet for Improving Your Quality of Life!

Har du lyst til at udforske din kreativitet, men også en frygt for at kalde dig selv en “kunstner”? Ønsker du at du var mere kreativt opfyldt, men undlader at tage tid til dig selv bare at lave? Er der følelsesmæssige problemer blokerer din kreative side? Hæklet kan hjælpe! Denne enkle og nemme at lære håndværk kan bruges i unikke måder at komme i kontakt med din indre kunstner, udforske og udrydde dine dybeste kreative frygt og genoprette balancen i dit personlige liv.

Overvej venligst hjælpe mig med mit netop lanceret crowdsourced finansiering kampagne til min næste bog-projekt, som omfatter multimedie komponenter som online-klasser og personlig e-mail coaching. Her er detaljerne … eller du kan tjekke det ud på Indiegogo.

Om projektet

I mit populære bog Hæklet reddede mit liv Jeg delte oplysninger om de mentale og fysiske sundhedsmæssige fordele af hækling. Nu vil jeg tage det til det næste niveau ved at hjælpe folk lære at bruge hækling til at helbrede, forbedre deres daglige kreativitet og forbedre deres samlede livskvalitet. Dette vil ske gennem en ny bog af kreativitet øvelser samt udvikling af online-klasser og kreativ e-mail support.

Flere detaljer

Krog til Heal med, har tre kerneprodukter alle kommer ud i 2013:

 • Kreativitet Øvelser Book. Min næste bog, udkommer 10/1/2013 er en bog af kreativitet øvelser for crocheters. Det vil vise, hvordan hækling kan anvendes til at opnå mindfulness, frigive kunstnerisk frygt, skubbe til det næste niveau af kreativitet, fejre livet og mere. Mange emner af kreativitet vil blive undersøgt i denne bog, der udfordrer dig til at finde nye måder at udforme dig til wellness.
 • 12 Uge Online Kreativitet Klasser. Begyndende i efteråret vil jeg også lancere online kreativitet klasser. Disse vil være ugentlige klasser med chat / video komponenter, der tilbyder detaljerede lektioner og vejledning udforske de centrale ideer, der præsenteres i Hook Heal bog.
 • One-on-one Email Support til Hæklet Kreativitet. Jeg kommer til at tage de erfaringer, jeg har lært om at bruge hækling at komme dybere ind i din kreative selv. Jeg vil være din personlige kreativ hækling bevæbnet med kroge til at hjælpe dig med at komme til næste trin i din personlige vækst.

Hook til Heal er et omfattende program for folk, der ønsker at bruge crafting at bedre deres liv. Men, hver af de tre dele vil være tilgængelige på deres egne, så du ikke behøver at forpligte sig til den samlede plan, hvis du ikke ønsker at.

En selvstændig offentliggjort projekt

Da jeg skrev min sidste bog, Hæklet reddede mit liv, Jeg besluttede, at det rigtige at gøre, var at selv-udgive, og jeg var så glad for, at jeg gjorde. Dette har tilladt mig at gøre bogen tilgængelig for flere mennesker i flere formater end kan have været tilgængelig med en traditionel udgiver. Jeg ønsker at fortsætte med selv-udgivelse, fordi jeg tror det hjælper mig give mest tilbage til min hækling / kreative samfund. Men, selv-udgivelse er dyrt og det er derfor jeg har brug for midler til at hjælpe med at få Hook at helbrede fra jorden.

Jeg ærligt brug for om $10000 til fuldt ud at gennemføre dette projekt, og jeg vil udforske flere kilder for, at finansieringen, men jeg beder om en beskeden $2000 fra denne kampagne for at få tingene i gang. Her er, hvad pengene skal bruges til:

 • Den tid, der kræves for at fuldføre for at færdiggøre både bogen og lektionsplaner for online klasser. Jeg har været selvstændig i ca 10 år, og at gøre dette projekt betyder droppe andre tidskrævende projekter, der betaler regningerne.
 • Photographer gebyrer. Dette vil være en foto-rig, kreativt inspirerende bog, og det kræver en professionel fotograf.
 • Publishing gebyrer. Self-publishing betyder at sætte nogle penge op foran for at få eksemplarer af bogen klar (plus pre-udgivelse editor gebyrer, etc.)
 • Web / tech gebyrer. Jeg er temmelig web savvy, men jeg kan ikke gøre det hele på min egen, så nogle af de tech / hjemmeside detaljer er overgivet til min fantastiske tech konsulent, der fortjener at blive betalt for hans arbejde!
 • Uddannelse til undervisning online klasser. Jeg enten nødt til at hyre en fotograf eller tage klasser, der vil hjælpe mig med at sørge for, at jeg kan levere den højeste kvalitet online klasser. Uanset, et gebyr er involveret.

Hvad du får

Jeg ville ikke bede folk om at støtte dette projekt, hvis jeg ikke kunne give dem noget til gengæld. De mennesker, der hjælpe med at finansiere denne kampagne vil være den første til at få de produkter, der produceres, herunder digitale og trykte eksemplarer af bogen, indskrivning i online klasser, personlig e-mail support og mere. Plus du kan få reklame for din egen ting gennem mit populære websted. Store donorer kan endda få en uge med en-til-en kreativitet lektioner med mig! Eller du kan være generøse og gave andre med dette program. Se donor frynsegoder til dette projekt for at få de specifikke detaljer.

Impact

Jeg har lært fra det svar jeg fik til hækling reddede mit liv, at folk er sultne efter at lære at bruge crafting at helbrede på måder, både små og store. De erfaringer, jeg har lært fra disse mennesker er så rørende, da de har delte historier med hvordan hækling har hjulpet dem igennem depression, sorg, kroniske smerter, alvorlig psykisk sygdom, aldersrelateret hukommelsestab og mere.

Den store ting om hækling er, at det er en overkommelig, bærbar, let håndværk at næsten alle kan lære. Støtter dette projekt betyder det, at du støtter:

 • En traditionel håndværk
 • Self-forbedring gennem hands-on aktiviteter
 • Kreativ vækst for folk i alle indkomstniveauer
 • En indie forfatter og kvindelige iværksætter (det er mig!)

One goal of Hook to Heal is that it will eventually have a non-profit component offering classes and support to people in need including foster youth teens and people in the mental health system. I hope to launch this aspect in early 2014.

Other Ways You Can Help

This campaign accepts donations as small as $1 and every little bit helps. If even that is too much right now, Jeg er helt forstå. Some people just can’t contribute cash, but that doesn’t mean they can’t help. Her er hvordan:

 • Spread the word about this campaign. Use Indiegogo’s share tools and it’s easy! Blog about it, share it on social media , spread through word of mouth
 • Ask someone you know to sponsor your contribution. You never know who may want to help you improve your creative life.
 • Besøg Hæklet reddede mit liv for at lære mere om de sundhedsmæssige fordele ved crafting.

Tak så meget for din slags støtte!

pinit fg en rect gray 28 Big Announcement: My Next Book on Crochet for Improving Your Quality of Life!
Ligesom dette indlæg, bedes ramme aktien knap! Virkelig elsker, hvad jeg laver med hækling concupiscence? Overveje at gøre en donation eller bliver en blog sponsor.
ericalaurend
ericalaurend

Jeg doneret $25. Jeg ville have doneret mere, men jeg trængte til penge i øjeblikket. Jeg er uber-begejstret for din nye bog til at komme ud!

Liza of Gabli
Liza of Gabli

Tak for min blog stopper! Jeg taler op en storm for mange af de mennesker, jeg arbejder med om din bog. Vi startede en lille hæklet gruppe på arbejde, og jeg kan ikke sige nok hvor vidunderligt det er at helbrede gennem deling, gennem åbne op og gør det gennem hækling!

Noel
Noel

Congrats! Delt på min FB side - fandt dig fra et link på Etsy til en blog, der interviewede dig ... Noels Vintage Books

Trackbacks

 1. [...] du så annonceringen i sidste uge om min næste bog, så du ved, at bogen er ikke bare en bog, men et omfattende projekt, der skal hjælpe andre [...]

 2. [...] Hvis du er en person, der har lidt penge til at dele lige nu og ønsker at støtte min indsats, du kan hjælpe ved at bidrage til finansieringen kampagne for Hook til Heal, kreativiteten udøver bog, der er, hvad jeg arbejder på næste som en udvækst af Hæklet reddede mit liv. Læs mere om det her. [...]

 3. [...] kursus, Jeg delte adskillige stillinger i tilknytning til dette på [...]

 4. [...] (Stor annoncering: Min næste bog om hækling for at forbedre din livskvalitet!) [...]

Forrige post:

Næste indlæg: