50 Års Hæklet Historie: 1930

ved KathrynJanuar 9, 2013 · 7 kommentarer

i Vintage Hæklet

Post image for 50 Years of Crochet History: 1930

I denne uge starter min nye serie: 50 Års Hæklet Historie. I dag ser vi på hæklet i år 1930.

1930 Hæklet Style

cotton and crochet 400x533 50 Years of Crochet History: 1930

bomuld og hækling udsmykning, om 1930, via Etsy s EnglishVintage

Hækl 1930 was mostly done in white cotton thread, although of course there are some variations. Lacy items, items done in filet crochet and crochet for the home were all popular at this time.

1930 Hæklet Nyheder

The first thing I’ll do in my research is scope out any news that was published (via Google archives) in the year 1930. The first thing that I see is an article in The Milkwaukee Sentinel about tariffs, which discusses how a Senate tariff rate has been approved to charge one half cent on every 100 yards of crochet, knitting and embroidery thread.

Another news article in 1930 discusses the best way to finish a white sateen knee-length underskirt. A few options are discussed but the conclusion is that the best option is to attach a knee-length facing using single crochet stitch with mercerized cotton. Med andre ord, hækling er meget praktisk for hjemmegående på dette tidspunkt i hæklet historie!

En New York Times artikel diskuteres måder at hjælpe de trængende og nævner nogle værelser, der er til rådighed, der er blevet pænt indrettede med “værfter og værfter af hækling”, viser, hvordan håndværk kan give en hjemlig touch til en anden indstilling, noget, som vi alle genkender i dag så godt!

1930 Hæklet Books

De hæklede-relaterede bøger, som blev udgivet i 1930 medtaget:

the crochet woman book 50 Years of Crochet History: 1930

Den Hæklet Woman: A Novel 50 Years of Crochet History: 1930. Dette er en 300-siders roman af britisk digter / forfatter Ruth Manning-Sanders. Så vidt jeg kan fortælle dette produktiv forfatter skrev sin første bog i 1919, var mest produktiv som en illustreret børns forfatter i 1960'erne og 1970'erne og fortsatte udgive bøger i hendes 90'erne. Sanders tidligste bøger var for det meste poesi og The Hæklet Kvinden var en af ​​hendes første fuld længde romaner. Smukke hækling forklarer, at hækling Kvinden er en ond dronning, som bruger sin hækling arbejde til trylleformularer!!

1930 vintage crochet pattern book 50 Years of Crochet History: 1930

Hvilke børn bære i strikning og hækling af Ella Allan. Dette er en hæklet og strikkeopskrift bog af børn’ wearables. Du kan få vist hele ting online.

vintage filet crochet book 50 Years of Crochet History: 1930

Det vintage filet hækling bog med 19 mønstre i det menes at være ca 1930.

1930 Hæklet Mønstre

Nogle af de typer af mønstre, som jeg ofte oplevede refereres til i min forskning i hæklet i 1930 blev dækket kjole bøjler, børns wearables og kanter for hånd-strikke poster.

vintage crochet girls jumper 50 Years of Crochet History: 1930

Dette er Piger’ Hæklet Jumper (for aldre 2-3), som er en af ​​de vintage hæklede mønstre i ovennævnte 1930 bog kaldet Hvilke børn bære i strikning og hækling.

vintage crochet doll 50 Years of Crochet History: 1930

Den vintage mønster for dette hækling klædt dukke kom ud i 1930.

1930 crochet hat 400x353 50 Years of Crochet History: 1930

Det 1930 hæklet hat mønster er tilgængelige online gratis; link via Ravelry.

Bemærk: Der er en masse gode vintage hæklede mønstre, herunder smukke kjoler, der kom fra engang i årtiet af 1930'erne, men ikke har en præcis dato. Når jeg har gjort historiebøgerne stillinger til årti jeg vil gøre en særskilt Roundup indlæg for dem!

1930 Hæklet Designere

tatting and crochet book vintage 50 Years of Crochet History: 1930

Nogle af de populære hæklet designere af dette tidspunkt omfattede Mary Card og Anna Valerie. Hverken synes at have hæklede bøger, der specifikt kom ud i år 1930 men de var indsende designs omkring dette tidspunkt til forskellige steder såsom Ladies Home Journal magasin.

1930 Hook Patenter

crochet bear patent 400x439 50 Years of Crochet History: 1930

Endelig, Jeg gjorde en online-søgning efter hækling-relaterede patenter. Dette er interessant, fordi der er ikke sådan noget som en hækling maskine selv i dag, men folk har ofte set på måder at gøre en hæklet maskine, plus der er andre hæklede værktøjer, der er patenteret. Der er flere 1930 maskine patenter at henvisningen maskiner, der gør strikning og hækling masker selvom efter alt at dømme disse er virkelig strikkemaskiner.

Andet patenter krog indgivet i 1930 omfattede en for en hæklet rack eller ramme. Jeg forstår ikke helt, hvad det er, præcis, men her er hvad patentet siger:

crochet patent 50 Years of Crochet History: 1930

Derudover, der var et patent indgivet af en Albert E. Woolnough (stort navn!) til hæklet legetøj; den fyldte Bjørn tegning vist ovenfor.

crochet hook patent 400x309 50 Years of Crochet History: 1930

Og endelig, der var en hæklet patent i 1928 der blev udstedt i 1930 for en ny type hæklenål. Det var en almindelig krog i den ene ende, men i stedet for at have en stump anden ende, side var en skarp nålespids designet “at tillade enheden til at udføre arbejde, som ikke er muligt med en standard hæklet nål”. I midten af ​​denne krog design var “zig zag” at undgå enhver udskridning, mens du arbejder. Interessant!

Endelig, Vintage Hæklet DIY-projekt

Jeg tror, ​​at min favorit fund kan være fra april 1930 nummer af Popular Science, som lærer, hvordan du bruger hæklede doilies at dekorere gummimåtter til hjemmet.crochet vintage diy 50 Years of Crochet History: 1930

Jeg vil være tilbage næste uge med hæklet historie fra 1931!

pinit fg en rect gray 28 50 Years of Crochet History: 1930
Ligesom dette indlæg, bedes ramme aktien knap! Virkelig elsker, hvad jeg laver med hækling concupiscence? Overveje at gøre en donation eller bliver en blog sponsor.
Jodiebodie
Jodiebodie

Jeg morede at 1930 hat mønster kom fra en australsk avis The Brisbane Courier (stadig på tryk, men nu kendt som "Courier-Mail").

En vigtig kilde til mønstre og rådgivning til husstande i Australien for meget af det 20. århundrede er "De australske Kvinder Weekly" som først blev offentliggjort i 1933. (Jeg indser du ikke er op til 1933 endnu, men troede, du kan finde det nyttigt information). Du bør være i stand til at opdage, at arkiveret i National Library of Australia også. Altid værd at se, fordi de andre artikler i bladet giver en kulturel / social / historisk kontekst for de mønstre.

Forrige post:

Næste indlæg: