2013 Hæklet Nyheder, Information og Blog Series

ved KathrynJanuar 2, 2013 · 6 kommentarer

i Hæklet concupiscence Info

Post image for 2013 Crochet News, Information and Blog Series

I går jeg delte med dig mit engagement i hækling blogging i 2013. Jeg delte hvad jeg ønsker denne blog at være alt om – nemlig at jeg vil fortsætte med at bruge mine evner skriftligt og forskning for at støtte og styrke hækling samfund samtidig give oplysninger om alle aspekter af hækling og specifikt de områder, der er underrapporteret i andre fora.

Hæklet begær i 2013

I dag er jeg ønskede at give dig mere af en idé om, hvad du kan forvente fra den kommende 2013 indlæg på Hæklet concupiscence. På mange måder, du kan forvente en masse af, hvad du allerede har været vidne til fra mig, men jeg har fået et par nye serie at annoncere for dette år så holde på din (krog) hatte!

Fortsat ugentlig serie

Du måske eller måske ikke har indset det, men der er visse typer af stillinger, som jeg altid forsøger at gøre på visse dage i hver uge, så du som læsere kan regne med dem. Flere af disse serier vil fortsætte i 2013 præcis som de har været i fortiden. Du kan forvente:

  • Hæklet kunstner Profiler. Hver mandag Jeg forsøger at dele arbejdet i en hæklet kunstnere. 2013′s mandage bliver ikke anderledes!
  • Designer Hæklet Project. Jeg arbejder stadig på at dele hækling arbejde i retning af 50 top modedesignere. Når denne serie kommer til en ende vil jeg fortsætte med at bruge torsdage på denne blog for at dele hækling mode nyheder samt mine egen stil Indlæg viser, hvordan at bære og style dit eget hæklede klæder. Dette vil være den nye inkarnation af sidste års serie kaldet 365 Måder at Wear Hæklet.
  • Hæklet Link Kærlighed! Hver lørdag Jeg deler en Roundup af alle mine favorit artikler og konti, som andre hæklet bloggere deles i hele ugen. Det er en service, jeg forsøger at give til dette samfund, og er noget, mange læsere elsker. Disse stillinger vil faktisk være fortsat i 2013.

Ugentlig serie med små ændringer

Et par af mine faste ugentlige indlæg kommer til at være lidt forandring i 2013. Her er hvad du kan forvente:

  • Dette år, Sidste år, Året før. Igennem 2012 Jeg gjorde mit “for et år siden” serie indlæg om søndagen. I disse stillinger, jeg revideret alt, hvad jeg havde delt på bloggen i samme uge i 2011 og forudsat opdateringer, hvor jeg kunne. Det ville være urimeligt at tro jeg ville kunne fortsætte dette på samme måde som den blog bevæger sig ind i et nyt år. Men, Jeg ønsker at holde ånden i disse stillinger. Jeg vil gøre det om søndagen med en ny serie, hvor jeg deler et par højdepunkter i ugen fra 2011 og 2012 plus et par af de vigtigste ting i hækling nyheder for den samme uge i 2013. Jeg er begejstret over denne nye forandring og håber du kan lide disse stillinger som de udvikler.
  • Hæklet History Series. I 2012 Jeg gjorde en række indlæg om 1970s hæklede designere. Jeg vil stadig følge op på at skrive mere af dem, som tiden går, men det vil ikke nødvendigvis være en ugentlig serie. I sin plads på onsdage du”ll finde en ny serie relateret til hækling historie. Flere detaljer at komme på det om lidt!!
  • Hæklet Roundups. Jeg vil fortsætte med at dele almindelige indlæg oprunding populære hæklede mønstre, inspiration til din egen hækling, den bedste hæklet i visse nicher, etc.. Selvfølgelig vil jeg fortsætte denne!

Hæklet for Sundhed og Wellness

Jeg tror virkelig stærkt om de sundhedsmæssige fordele af hækling, ikke kun for dem, der er syge, men også for folk, der bare ønsker at forbedre deres samlede sind-krop wellness. Jeg har altid skrevet indlæg om dette emne, men jeg vil gøre nogle mere fokuseret skriftligt at give dig mere information om hækling for velvære. Du kan forvente ugentlige indlæg om dette emne i 2013. PLUS jeg snart kommer til at bekendtgøre mit næste store projekt, og det er på dette område samt. Der vil være ugentlige fredagsbar stillinger i tilknytning til dette projekt, også.

Bemærk: Hvis dette emne interesserer dig så kan du også ønsker at deltage i Hæklet reddede mit liv Ravelry Group.

Og meget mere

Og selvfølgelig vil jeg fortsætte med at yde andre former for hækling nyheder og information, herunder den seneste i bøger, mennesker, der hækle, velgørenhed hækling, hækling verden, etc.. Ud over de stillinger, som du finder om disse ting på min blog, du kan holde op på, hvad jeg nyder i hækling ved at følge mig på Facebook, Pinterest, Twitter, Sulia eller G .

Er der noget du vil især gerne se mere af på Hæklet begær i 2013? Del dine meninger i kommentarerne!

pinit fg en rect gray 28 2013 Crochet News, Information and Blog Series
Ligesom dette indlæg, bedes ramme aktien knap! Virkelig elsker, hvad jeg laver med hækling concupiscence? Overveje at gøre en donation eller bliver en blog sponsor.

Trackbacks

  1. [...] nævnte i går, at der for 2013 Jeg laver en ny serie relateret til hækling History. Det hedder 50 År [...]

  2. [...] nævnte i sidste uge i mit indlæg om 2013 serie planlagt til Hæklet concupiscence at mine søndag indlæg ændrer en lille smule. Lad mig fortælle dig en [...]

Forrige post:

Næste indlæg: