Velkommen til min hækling-Overdækket Hjem (Photo Tour)

ved KathrynDecember 14, 2012 · 2 kommentarer

i Min hækling arbejde

Post image for Welcome to My Crochet-Covered Home (Photo Tour)

Du har set stumper og stykker af mit hjem i fotos over de seneste næsten-to år, men jeg har aldrig lagt disse billeder alle sammen på ét sted. Jeg har gjort nogle omarrangere nylig så jeg tænkte nu var et godt tidspunkt at gå gennem mit hjem, trin for trin, at tage billeder af alle de hæklet, der er i her. Velkommen til en tur i min hækling-dækket hjem!

Layout af min lejlighed

apartment hallway Welcome to My Crochet Covered Home (Photo Tour)

Når du går i hoveddøren, du står over for en lang gang, der ender i mit soveværelse. På højre side af denne gangen er to badeværelser (det første har bruser og håndvask, den anden har toilet). Til højre er stuen og derefter køkkenet. Det er mit hjem. Det er lille, men værelserne er rummelige nok, især med deres høje lofter, og det er helt nok for mig.

Hækl på gangen

apartment hallway left side Welcome to My Crochet Covered Home (Photo Tour)

Her er hæklet, at du kan se lige nu i gangen fra når du først indtaste. På venstre side er der først nogle hæklet kunst og derefter yderligere ned (forbi varmelegemet) nogle af mine hæklede tørklæder.

crochet art1 Welcome to My Crochet Covered Home (Photo Tour)

Ser man nærmere, du kan se nogle af kunsten på væggen (som du tidligere har set ved min stue pejs). Jeg har også kunstnerisk hang kosteskaft blonde tørklæde jeg lavet ved hjælp af en Sharon Silverman mønster. Fun fact: Jeg er en Vædder. At vægtæppe blev givet til mig af min 3. klasse lærer og malet mine yndlingsfarver af min mor, da jeg var omkring ti.

crochet scarves Welcome to My Crochet Covered Home (Photo Tour)

Og du kan se tørklæder, blandet med nogle ikke-hæklet tilbehør, hængende på væggen. Den “H” du ser, er i slutningen af ​​en Vægoverføringsbillede der siger Laugh.

more crochet scarves Welcome to My Crochet Covered Home (Photo Tour)

På højre side er flere hæklede tørklæder. Fun Fact: Man kan se bunden af ​​et vævet taske hængende på toppen af ​​billedet ovenfor; min far fik det for mig fra en af ​​hans Amish venner.

Hækl i badeværelser

crochet headband on bathroom door Welcome to My Crochet Covered Home (Photo Tour)

Der er ikke meget hæklet i badeværelserne lige nu. Den første Badeværelset har nogle hæklede pandebånd hængende rundt, men det er om det. Til sidst jeg agter at hænge nogle store hæklede doilies i det andet badeværelse, som er malet en skræmmende nuance af rød, der virkelig kunne stå skal blødgøres med stor hæklet!

Hækl i soveværelset

Jeg har haft en masse hæklet i mit soveværelse i fortiden. Du har set det på billeder som disse:

crochet pouf Welcome to My Crochet Covered Home (Photo Tour)

jewelry crochet Welcome to My Crochet Covered Home (Photo Tour)

crochet wall art Welcome to My Crochet Covered Home (Photo Tour)

Men, Jeg har for nylig ændret dette rum. Der er stadig en lille smule hækling her og der, men nu er det mere i de små detaljer:

crochet in bedroom Welcome to My Crochet Covered Home (Photo Tour)

crochet necklace Welcome to My Crochet Covered Home (Photo Tour)

crochet purse Welcome to My Crochet Covered Home (Photo Tour)

Og selvfølgelig kan du finde en masse hæklet i mit skab og i mine skuffer:

crochet dress tops Welcome to My Crochet Covered Home (Photo Tour)

crochet in drawer Welcome to My Crochet Covered Home (Photo Tour)

Hækl i køkkenet

crochet kitchen Welcome to My Crochet Covered Home (Photo Tour)

Hæklet gør sin vej ind i de små detaljer i mit køkken indretning samt.

crochet dishcloth 400x717 Welcome to My Crochet Covered Home (Photo Tour)

crochet dish soap 400x268 Welcome to My Crochet Covered Home (Photo Tour)

Den matchende grydelap og sæbe flaske kjole blev foretaget af min mor.

crochet kitchen Welcome to My Crochet Covered Home (Photo Tour)

Hækl i Living Room

crochet living room Welcome to My Crochet Covered Home (Photo Tour)

Min stue er fyldt med hæklet. Den måde, jeg lå ud er i konstant forandring, og det faktisk bare ændret igen, da jeg flyttede tingene rundt for at gøre plads til julepynt, men nogle af de forholdsvis konstante højdepunkter:

lovers knot crochet Welcome to My Crochet Covered Home (Photo Tour)

Lovers Knot Visning på Mantle

back of crochet pillow Welcome to My Crochet Covered Home (Photo Tour)

Hæklet Puder

crochet square blanket Welcome to My Crochet Covered Home (Photo Tour)

Masser af Tæpper Overalt

hyperbolic crochet art Welcome to My Crochet Covered Home (Photo Tour)

Hæklet Art

Jeg håber du har nydt dette billede rundtur i hæklet i mit hjem!

pinit fg en rect gray 28 Welcome to My Crochet Covered Home (Photo Tour)
Ligesom dette indlæg, bedes ramme aktien knap! Virkelig elsker, hvad jeg laver med hækling concupiscence? Overveje at gøre en donation eller bliver en blog sponsor.
carolmckayau
carolmckayau like.author.displayName 1 Ligesom

Mit knæ / omgangstider tæpper er at komme ud af hånden, jeg fortæller ya!

Trackbacks

Forrige post:

Næste indlæg: