The Case for Etablering af en strikning og hækling Museum

ved KathrynDecember 19, 2012 · 1 kommentar

i Hæklet Nyheder

Post image for The Case for Establishing a Knitting and Crochet Museum

En gruppe kaldet Center for Strik og hækling har arbejdet i år at forsøge at etablere et museum designet specielt til ære håndværk i strikning og hækling. Har vi brug for et museum som denne? Jeg tror det! Og de gør nogle store punkter på deres hjemmeside om, hvorfor de tror så godt.

Vent, Er der ikke en Hæklet Museum?

Du har måske hørt om World Famous Hæklet Museum før (herunder på denne blog). Det er en cool rum, hvor en californisk kurator viser off de hæklede værker af mange forskellige designere og Crafters. Det bør absolut fejres. Men det er ikke et museum i formel forstand af ordet, hvor det bevarer historien om håndværk og uddanner theviewing offentligheden om det. Vi har ikke en af ​​disse museer afsat specifikt til hækling og strikning.

Der er absolut museer, der omfatter disse værker i både permanente og termporary udstillinger. Der er flere tekstil museer, der fejrer de fiber kunst. Der er håndværk museer der ofte omfatter hækling og strik værker. Der er kunst museer denne funktion udstiller af kunstnere, der arbejder i dette medie. Og der er museer og kulturelle museer denne andel hæklet i visse historiske sammenhænge. Men der er ingen enkelt plads, der anvendes specifikt til strikning og hækling og omfatter kunsten, håndværk og historie af disse aktiviteter. En strikke og hækle museum kunne gøre det.

Mål af Center for Strik og hækling

I “om” afsnit af deres hjemmeside for Center for Strik og hækling gør en “tilfældet for oprettelse af en strikning og hækling museum” og i denne de forklarer, hvad nogle af målene for dette rum ville være. De omfatter:

  • At styrke synligheden af ​​disse håndværk, gøre dem mere interessante og relevante for Crafters fremtidige generationers
  • Bevarelse af strik / hæklede værker fra fortiden, fejrer de af nuværende og fremme håndværk for fremtiden
  • Tjener som en one-stop-shop for at lære om alle ting relateret til strikning og hækling
  • “For at oprette et hjem for de udgangsmaterialer af Amerikas strikning superstjerner, samt forbilleder fra alle de etniske grupper, der bragte deres fiber traditioner til Amerika med dem”. Designere kunne have et sted at opbevare og bevare deres dokumenter for offentligheden at se såvel som for at vise deres værker.

Dette museum ville tjene som et sted, der tilbydes muligheder i akademisk forskning og strik / hækling praktikpladser samt offentlige workshops og klasser omkring disse to fiber kunst.

Om museet

Dette museum har høstet støtte fra Wisconsin Historical Society og TNNA s Garngruppe. Et symposium blev afholdt i sidste måned i Wisconsin til yderligere at drøfte udviklingen af ​​denne vigtige plan. Du kan holde dig ajour med Center for strikke og hækle ved at følge dem på Ravelry og Facebook.

pinit fg en rect gray 28 The Case for Establishing a Knitting and Crochet Museum
Ligesom dette indlæg, bedes ramme aktien knap! Virkelig elsker, hvad jeg laver med hækling concupiscence? Overveje at gøre en donation eller bliver en blog sponsor.

Trackbacks

  1. [...] The Case for Etablering af en strikning og hækling Museum [...]

Forrige post:

Næste indlæg: