Same Sky Fair Trade Hæklet i aktion

ved KathrynDecember 19, 2012 · 3 kommentarer

i hæklet verden

Post image for Same Sky Fair Trade Crochet in Action

Jeg har skrevet en masse om fair trade krog, herunder fremhæve det arbejde, Samme Sky.

halle berry crochet 400x647 Same Sky Fair Trade Crochet in Action

Samme Sky smykker på Halle Berry (en af ​​de mange berømtheder, der støtter arbejdet)

For nylig så jeg en Huffington Post artikel om dette smykke firma, som jeg tror højdepunkter hvad disse organisationer er alle om. Jeg ønskede at dele et uddrag af artiklen med dig her, men jeg vil opfordre dig til at klikke sig frem til hele artiklen, som blev skrevet af Same Sky grundlægger Francie LeFrak.

“Everyday Jacqueline børn se deres mor vågner tidligt, lave grød og hoved til at arbejde. De ser hende komme hjem, glade og tilfredse med en god lønseddel, så hun kan købe skoleuniformer og lærebøger og skaffe mad til familien. Ikke så længe siden, Jacqueline børn sov på deres mudder gulve. De følte ringere end andre, der havde madrasser, og ønskede ikke at gå i skole. Men nu, Jacqueline har været i stand til at købe madrasser, hendes børn ikke længere have disse følelser af mindreværd og uværdighed der i sidste ende kan føre til repressalier eller samfunds skel.”

Det er hvad en rimelig løn til håndværkere i udviklingslandene handler om.

pinit fg en rect gray 28 Same Sky Fair Trade Crochet in Action
Ligesom dette indlæg, bedes ramme aktien knap! Virkelig elsker, hvad jeg laver med hækling concupiscence? Overveje at gøre en donation eller bliver en blog sponsor.

Trackbacks

  1. [...] Same Sky Fair Trade Hæklet i aktion [...]

  2. [...] Samme Sky er en af ​​de fair trade hæklet organisationer, jeg har skrevet om i fortiden, som arbejder med håndværkere i andre lande for at skabe originale hæklede smykker sælges til højere-end priserne i de udviklede nationer, tilbyder en bæredygtig levevis gennem crafting. [...]

Forrige post:

Næste indlæg: