Seneste nyheder fra 3 Awesome Hæklet Kunstnere

ved KathrynDecember 4, 2012 · 0 kommentarer

i Hæklet Art

Post image for Recent News from 3 Awesome Crochet Artists

Tre af de hæklede kunstnere, jeg har profileret her på bloggen i fortiden har hver for nylig annonceret deres egen spændende nyheder.

Kate Jenkins Cardigan

kate jenkins crochet diner food 400x559 Recent News from 3 Awesome Crochet Artists

Tillykke til hæklet kunstner Kate Jenkins der har en show åbning i New York i morgen.

Hun siger på hendes blog:

“I næste uge ser åbningen af ​​min første soloudstilling i New York på Rebecca hossack Gallery 262 Mott Street NYC. Til denne udstilling har jeg taget inspiration fra forskellige amerikanske spisesteder i New York og lavet min egen version hæklet i lammeuld med masser af tegneserie hånd til mange af stykkerne.”

Det New York hæklet kunst Udstillingen åbner den 5. december og løber i næsten en hel måned.

Helle Jørgensen (Gåsehud)

gooseflesh crochet 400x563 Recent News from 3 Awesome Crochet Artists

Tillykke til hæklet kunstner gåsehud som også har et show i denne måned på Tweed River Art Gallery.

Fra galleriets hjemmeside:

“Entropien Collection: Helle Jørgensen Definitionen af ​​entropi, i enkle vendinger, er måling af uorden i et lukket, men skiftende systemet. Selv om begrebet opstod i termodynamik, i det daglige liv, det manifesterer sig i tilstand af kaos, når indsatsen ikke er lavet til at holde tingene i orden. Før han blev en kunstner, Jørgensen er uddannet i biologi og har arbejdet i den videnskabelige forskning, observere den ekstraordinære strukturelle skønhed af den naturlige verden. Hvert af hendes værker er et eksperiment i form og tekstur; med fejl og variationer i processen med at gøre at producere uventede permutationer. Hendes medium er overvejende kasserede materialer og hendes metode er hæklet. Jørgensen siger, "My videnskabelige baggrund; indsamling og begrænsninger af fundne materialer; skulpturelle potentialet i en traditionel håndværk teknik har oprettet “spilleregler”. Gennem “spilleregler” Jeg har fundet sjov og lykke i at omdanne affald til samlinger af genstande, værd at overveje. Jeg håber, at jeg har afsløret den orden, der kan laves af affald og efterladenskaber ".

Showet åbnede i sidste uge. Kunstneren vil gøre en præsentation lære folk, hvordan at hækle med genbrugsmaterialer den 16. december.

Mandy Greer

mandy greer book 400x589 Recent News from 3 Awesome Crochet Artists

Tillykke til hæklet kunstner Mandy Greer der netop har offentliggjort en nye portefølje bog af hendes arbejde. Det er en samling af billeder fra hendes seneste arbejde, herunder hækling arbejde, fra de sidste par år. Se et eksempel hele bogen på bagsidetekst.

Tillykke til disse fantastiske hæklede kunstnere for deres resultater, resultater og vækst!

pinit fg en rect gray 28 Recent News from 3 Awesome Crochet Artists
Ligesom dette indlæg, bedes ramme aktien knap! Virkelig elsker, hvad jeg laver med hækling concupiscence? Overveje at gøre en donation eller bliver en blog sponsor.

Forrige post:

Næste indlæg: