Not Your Nanas Håndarbejde: Bargello Hæklet Mønster bog

ved KathrynDecember 3, 2012 · 5 kommentarer

i Hæklet Books

Post image for Not Your Nana’s Needlework: Bargello Crochet Pattern Book

Jeg nævnte i en nylig Link Kærlighed roundup at Laura Pavy af Den Hæklet Case havde sat sig et mål om at designe 12 nye hæklede mønstre fra november (NaNoWriMo stil). Hun held med at opfylde sit mål! Ti af disse mønstre er nu samlet i en e-bog kaldet Not Your Nanas Håndarbejde – Bargello hækles der er tilgængelig for hente gennem Ravelry. Det kan også være downloadet via craftsy som en fuld bog eller af de enkelte mønster.

Hvad er Bargello Hæklet?

Laura tog inspiration for hendes design udfordring fra Bargello sting i broderi. Hun forklarer på Ravelry:

“De nyheder i række designs i Bargello Hæklet er pixeleret effekt af vinkler og evnen til at skabe bølger, toppe og dale af varierende højder og bredder. Because the patterns are created using ‘multiples of’ you can create an afghan for baby or for a king size bed!”

The introduction in Laura’s pattern book goes into more detail about the history of this stitch as well as the different Bargello Crochet stitch styles that exist.

Who is This Pattern Book For?

bargello crochet stitch 400x477 Not Your Nanas Needlework: Bargello Crochet Pattern Book

Also from the Ravelry description:

Bargello Crochet looks more complicated than it really is; using only basic stitches allowing the beginner to challenge their new skill or the more experienced to play with something new. Once you have the initial few rows made, the rest is easy-peasy! As soon as you get the hang of the pattern stitch, you won’t even need to look at the pattern.

About the Patterns

De mønstre i denne downloades hæklet bog er for forskellige tæppe designs inspireret af Bargello sting. Hvert mønster har skrevet instruktioner samt symbol diagrammer for visuelle crocheters. Hvert mønster har specifikke tæppe størrelse information for størrelser barn gennem konge, og du kan bruge “multiplum af” bemærker at gøre tæppe mindre eller større end, at hvis du gerne vil gøre det.

Bemærk: Denne hæklet mønster designer er baseret i Australien; mønstrene er blevet skrevet ved hjælp af amerikansk terminologi.

bargello crochet patterns Not Your Nanas Needlework: Bargello Crochet Pattern Book

Og Nogle Bemærkninger om Color

Denne hæklet mønster Bogen indeholder også et afsnit om farvevalg. Dette er fantastisk til alle crocheters, der er interesseret i at lære mere om forskellige farvekombinationer i deres projekter.

pinit fg en rect gray 28 Not Your Nanas Needlework: Bargello Crochet Pattern Book
Ligesom dette indlæg, bedes ramme aktien knap! Virkelig elsker, hvad jeg laver med hækling concupiscence? Overveje at gøre en donation eller bliver en blog sponsor.
Sacredcrocheter
Sacredcrocheter like.author.displayName 1 Ligesom

Thanks for posting this review Kathryn-I ordered the ebook on Ravelry as soon as I read it. I was a needlepointer for many years before I focused on crochet and have recently been trying to figure out how to do some work that looks like bargello. The book goes far beyond anything I came up with and I'm thrilled!

Trackbacks

  1. [...] Not Your Nanas Håndarbejde: Bargello Hæklet Mønstre [...]

Forrige post:

Næste indlæg: