Hvordan Hæklet Hjælper med kronisk træthedssyndrom

ved KathrynDecember 20, 2012 · 0 kommentarer

i Hæklet Sundhed

Post image for How Crochet Helps with Chronic Fatigue

Hæklet kan hjælpe folk helbrede gennem mange forhold, herunder kronisk træthed, som er et syndrom af sin egen såvel som et symptom på andre sygdomme. Jeg har skrevet om dette før, including when I shared Debbies Story. But I wanted to point you to another related story today as well as to reiterate why it is that this craft can help with this condition.

Susan’s Story

Susan, who you may know online as SusanD1408 or Crochet Addict, has dealt with Chronic Fatigue Syndrome. She shared this story with Sara of Mor med en krog in a three-part post on that blog. You can read the whole story over there, selvfølgelig, but the key point is that Susan after Susan was diagnosed with CFS she started looking for alternatives to high medication levels and saw a lot of people recommending crochet/ knitting. She hadn’t really enjoyed knitting in the past so she decided to try crochet and she was hooked.

Susan says that her CFS symptoms (der kan variere fra person til person) omfatter prikken og stikken smerte i hendes ekstremiteter, depression og “hjerne fuzz”. Hun sagde i sin post, “Mens du hækle du kan slukke, slappe af og du er stimulerende både din hjerne og dine nerver.” Dette hjælper med smerten, beroliger hjernen, giver fokus til afslapning, distraherer sindet og beroliger den enkelte. Susan tilføjer, at når hjernen fuzz er for stærk, kan hun ikke altid fokus på hækling, men hun kan bruge den tid til at søge inspiration til nye hæklet mønster designs. Hun ekkoer et punkt, jeg har hørt før, og nævnt i min bog, Hæklet reddede mit liv, som er, at der ikke kommer hæklet til at løse problemet eller helbrede sygdom, men det kan reducere symptomerne og forbedre livskvaliteten.

Hvordan Hæklet Hjælper med symptomer på kronisk træthed

Her er fem symptomer på kronisk træthed og måder hækling kan hjælpe:

  1. Depression. Fokuseret, produktiv crafting, der kan gøres, selv når du er fysisk træt kan hjælpe en masse med dette symptom. Den gentagne bevægelse af crafting kan også frigive serotonin, som er en naturlig anti-depressivt.
  2. Smerte. Dette omfatter ledsmerter, muskler ømhed, hovedpine og ben-og-nåle, der er beskrevet af Susan. Opgaven med at hækle kan tage sindets opmærksomhed væk fra den smerte og dermed reducere oplevelsen af ​​det. Den naturlige frigivelse af serotonin er også en naturlig smertestillende.
  3. Koncentration problemer og andre kognitive problemer. Hæklet kan opdeles i små bidder tillader den enkelte at være kreativ på trods af denne frustrerende symptom. This creativity boost self-esteem and helps with total quality of life.
  4. Increased sensitivity to light, sounds and smells. The soft touch of yarn and rhythmic action of crocheting can provide a way to enjoy sensation in your life without getting overwhelmed by it.
  5. Irritability. When you’re tired and achy you are cranky, which doesn’t feel good for you and can impact your personal relationships. The relaxing craft of crochet can help calm you down and reduce irritability and / or increase your ability to react to it in a more positive way.
pinit fg en rect gray 28 How Crochet Helps with Chronic Fatigue
Ligesom dette indlæg, bedes ramme aktien knap! Virkelig elsker, hvad jeg laver med hækling concupiscence? Overveje at gøre en donation eller bliver en blog sponsor.

Forrige post:

Næste indlæg: