Ældre Blind kvinde crochets Cope med Kræftdiagnoser tak til Hospice Fond

ved KathrynDecember 3, 2012 · 0 kommentarer

i Hæklet Sundhed

Post image for Elderly Blind Woman Crochets To Cope with Cancer Diagnosis thanks to Hospice Fund

I always find myself inspired by people who are dealing with difficult life circumstances in positive ways, especially of course those who are using crochet to help them. Jeg blev rørt af historien om 83-årige Donna Harrison som crochets prisbelønnede afghanere, som hun klarer både blindhed og brystkræft. I was also touched by a fund that supplies her with the yarn she needs to practice the craft in hospice.

Crocheter Donna Harrison

83-year-old Donna Harrison has been diagnosed with breast cancer. It is a terminal diagnosis and she is living out her days in hospice. What she does all day long there is she crochets. She loves to make afghans. Hendes håndværk arbejde har vundet priser ved lokale messer, men mere end at hun er stolt af at kunne kunsthåndværk poster for hendes familie såvel som for andre i nød. Hun crochets tæpper til andre patienter i hospice og også for donation til veteraner. Hun crochets på trods af det faktum, at hun ikke kan se; ligesom mange crocheters der har oplevet midlertidig eller permanent blindhed hun føles bare sin vej langs sting for sting, skabe smukke arbejde.

Sundhedsmæssige fordele af hækling

Selvfølgelig er jeg altid interesseret i hvordan hækling hjælper mennesker med forskellige sundhedsspørgsmål, så jeg finpudset ind på den del af nyhedsartikel hvor jeg lærte om denne Crafter. Nogle af fordelene ved hækling for Donna er:

  • Det holder hendes hænder travlt. Dette holder også hendes sind travlt. She says that she simply doesn’t think about her terminal diagnosis; she focuses on one stitch at a time instead.
  • It provides exercise for her hands, arms and fingers. No matter what your diagnosis it is always best to stay as physically active as possible and this is one way that the elderly woman can do that.
  • It allows Donna to keep giving to others. This helps her to feel useful and productive even in the face of an illness that requires help from hospice care.
  • Yarn connects Donna to the world around her. The sense of isolation that can come at the end of life is staved off because crafting for her family and others helps maintain that sense of connection.

Help from the Oxford Healthcare Hospice Fund

Donna is able to crochet many afghans because she receives yarn support from the Oxford Healthcare Hospice Fund. This fund raises money to give specifically to those people who are in a hospice situation. People at this stage of illness often face financial stress and the fund helps meet a variety of needs as well as to provide some extras, Ligesom garn, that improve the quality of life and joy for the patient.

pinit fg en rect gray 28 Elderly Blind Woman Crochets To Cope with Cancer Diagnosis thanks to Hospice Fund
Ligesom dette indlæg, bedes ramme aktien knap! Virkelig elsker, hvad jeg laver med hækling concupiscence? Overveje at gøre en donation eller bliver en blog sponsor.

Forrige post:

Næste indlæg: