Vidste Rosey Grier Really Hækl?

ved KathrynDecember 19, 2012 · 5 kommentarer

i 1970s Hæklet Designere

Post image for Did Rosey Grier Really Crochet?

Sidste måned jeg gjorde en post profilering håndværk arbejde 1970'erne pro fodboldspiller Rosey Grier. I det diskuterede jeg de mange referencer til det faktum, at han var en person, der ikke hækles sammen med strikning og Broderi. Men, efter den anden måned af forskningen, Jeg er nødt til at spørge, om han virkelig gjorde hæklet …

Grier og Broderi

rosey grier Did Rosey Grier Really Crochet?

Det er helt rigtigt, at han gjorde Broderi, som er indlysende fra Broderi for mænd bog, som han offentliggjorde i 1970'erne. På det tidspunkt, en flok af nyhedsartikler kom ud som nævnt sit arbejde og sagde, at han gjorde andre fibre kunst som hækling og strikning. Seneste artikler, herunder min egen, har refereres disse artikler.

Jeg har endelig fået mine hænder på en kopi af Grier s Broderi bog. Det er en stor bog med nogle fantastiske ideer og store vintage fotos. Grier discusses how fiber arts can be a beneficial thing for everyone, focusing on how they can be good for boys and men. He talks about other successful men he knows who do needlepoint. That makes this book a terrific piece of fiber arts history and an important book in its own right.

But nowhere in this book does it mention crochet. It doesn’t mention it in passing, as something that Grier enjoys or that he knows of anyone else doing. It just isn’t mentioned.

Other Mentions

Where crochet gets referenced is in articles about Grier’s book from this time. But it’s hard to say whether or not they’re accurate in terms of Grier actually crocheting. It’s possible that he did crochet as the articles say. But there are no images that I can find of him crocheting or of his crochet work. So another possibility is that these articles lumped needlepoint, crochet and knitting together and said that he did all of them when he really only did needlepoint.

This isn’t a terrible thing. At the time it was a big deal for a manly football player to be doing a fiber art. (Heck, it’s still seen as a big deal). If people writing about fiber arts wanted to use his love of needlepoint to promote other arts including knitting and crochet then I don’t think there’s a problem with that. But I can’t find any confirmation that he did indeed crochet for sure.

So Did Grier Crochet?

I would say that there is a decent chance that Grier tried crochet. Han var aktivt involveret i 1970'erne håndværk samfund og hækling var meget populære på dette tidspunkt. Det ser ud som han ville have det mindste forsøgt det. Og måske var det et håndværk han nød. Men jeg tror ikke, vi kan sige, at for sikker, da der ikke synes at være særligt bevis for, at. Hvad tror du,?

pinit fg en rect gray 28 Did Rosey Grier Really Crochet?
Ligesom dette indlæg, bedes ramme aktien knap! Virkelig elsker, hvad jeg laver med hækling concupiscence? Overveje at gøre en donation eller bliver en blog sponsor.
MommyElayne
MommyElayne

I midten af ​​70'erne, efter eksamen fra college, Jeg arbejdede som produktionsassistent på Captain Kangaroo show. Jeg var tung i Broderi dengang og Rosie Grier var en gæst. Jeg har en kaptajn Kangaroo Broderi lærred, som blev skabt for showet var han på. Jeg vil aldrig glemme det!

undergroundcrafter
undergroundcrafter

Hmm, det er en svær en. Jeg er enig i, at han måske har prøvet det, men det lader ikke til at have været en seriøs hobby for hans eller jeg er sikker på, at der ville være en større omtale af det.

Erin
Erin

I remember Grier's interest in needlepoint, but I, også, thought he crocheted. Faktisk, I think I remember him crocheting on a talk show in the 70s, perhaps the Doris Day show? I think he also discussed his needlepointing on the same episode. I remember being really proud of him for being so bold as to show his crafting on a live talk show, in front of the whole world. He clearly enjoyed his crafting. I thought it was great!

CrochetBlogger
CrochetBlogger moderator

Tak for at dele det. I'm so going to see if I can hunt down a copy of any old talk show with him on it!

Seneste blogindlæg: Art from Argentina

Forrige post:

Næste indlæg: