Hæklet Pop Top julepynt Video Tutorial

ved KathrynDecember 12, 2012 · 1 kommentar

i Sådan Hækl

Post image for Crochet Pop Top Christmas Ornament Video Tutorial

I går jeg delte min Escama Studio hæklet pop top taske. I dag er jeg ønskede at lade dig vide, at Escama Studio har en ny video tutorial til rådighed, der viser dig, hvordan at hækle en fane pop julepynt.

Om Escama Studio

Studio Scale er en San Francisco baseret organisation, der gør Fair Trade Hæklet arbejde med håndværkere i Brasilien, der bruger hæklet til upcycle aluminium pop faner i smukke tasker.

Sådan Hækl Pop Top julepynt

Hvis du er interesseret i at lære fanen pop hækles dig selv, så du måske ønsker at tjekke de nye hækling video (nedenfor) fra Studio Scale, der viser, hvordan man hækle et ornament.

Den Hæklet Designer

brazil crochet artisan Crochet Pop Top Christmas Ornament Video Tutorial

Videoen blev filmet af designeren Francisca Ribiero de Souza i Brasilien. Hendes “der gjorde dette” profil på webstedet aktier fra designeren:

“Mit navn er Francisca Ribeiro de Souza. Jeg er 41 år og har 6 børn. Jeg har været på foreningen for 5 år. Jeg arbejder gør poser, tilbehør og boligudstyr med genanvendes, kan faner. Jeg elsker mit job. Jeg er formand for gruppen. Jeg er virkelig glad for at være i stand til at hjælpe andre mødre, der ellers ikke kunne få et job. På grund af min alder, Jeg er virkelig taknemmelig til Gud, at jeg kan arbejde.”

Få Ornament gratis med køb

Fanen Pop hækling er cool, men det er ikke for alle. Mennesker, der ønsker pynten, men ønsker ikke at gøre det kan være interesseret i at vide, at lige nu Escama Studio giver væk en af ​​disse ornamenter med hver online-køb. Dette tilbud er godt indtil midnat på juledag 2012.

pinit fg en rect gray 28 Crochet Pop Top Christmas Ornament Video Tutorial
Ligesom dette indlæg, bedes ramme aktien knap! Virkelig elsker, hvad jeg laver med hækling concupiscence? Overveje at gøre en donation eller bliver en blog sponsor.

Trackbacks

  1. […] En Blomst med pull faner // ESACAMA STUDIO – 2. Hæklet Pop Top julepynt Video Tutorial // CROCHET […]

Forrige post:

Næste indlæg: